2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
https://akim.akparti.org.tr/akm/
CİMER
https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formuBuralardan şikayet oluşturalım durumu anlatalım arkadaşlar. Ne kadar çok kişi sesini çıkarırsa o kadar çabuk sorunumuz hallolur.Twitter üzerinden de yazalım.Berat Albayrak'ı etiketlemeyi de ihmal etmeyin.
-
ocağın kurusun ÖSYM
-
ÖSYM'nin sınavla ilgili tivitinin altına yüklenelim arkadaşlar.
-
Agustos ayinin nasil bir cekiciligi var acaba?Neden her kurum bu aya kafayi takmis durumda?Herkes magdur oluyor?Baska ay mi yok?
-
Hayır şimdi ben şunu anlamıyorum, ÖSYM sınavlarında standart sapma yok mu? Allah için farklı sorularla standart sapma uygulaması nasıl olacak? Sonra ne demek ya soruları yayınlayıp "bir bakın bakalım, kötü geçtiyse gelin bir daha girin" demek. Gözünüzü seveyim ey yetkililer şu sınava dava açılsa sınavın ve gerçekleşen mülakatların iptal edilmesi için çok fazla neden yok mu? Ey akil bürokratlar, neden boş yere kürek çekiyoruz? Neden ya, hayır diyelim büyük emeklerle bu sınavı kazanıp mülakata kaldık, o süreçte de dava açıldı ve sınav iptal oldu. Yazık değil mi ya? Peygamber efendimiz (s.a.v) "kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız." buyurmuş. Neden zorlaştırıyorsunuz ya, neden neden NEDEN?
-
Bari PTT ile sınav saatleri farklı olsaydı biri öğleden sonra olsaydı be insafsız vicdansizlar.İşsiz güçsüz binlerce insan o kadar para yatırıp masraf yaptı yazık değil mi bu yaptıkları soygunluktan başka bir şey degil!! Gözünüze dizinize dursun aylarca sınav bekleyip birgune 3 sınav koymak hangi akla hizmet
-
Sessiz kalmayın.Başvurabileceğimiz yollardan başvurup sesimizi çıkarabileceğimiz yerlerde sesimizi çıkarmalıyız.Durumdan şikayet edip bir şey yapmazsak bir şey değişmez.Bir kulak arkamız kaldı baksanıza.Son değişikliklerle de her şey aleyhimize değişti.Bütün sınavlar artık ayrı ayrı çok değerli.Sesimizi çıkarmazsak daha çok vururlar bize.
-
Bir durum daha var.İlk sınava girip sınavı geçerli sayılan arkadaşlar isterlerse sınava girmeyebiliyorlar.Yani Onlar için VMY,PTT sınavlarına girme şeçeneği de var. Özellikle VMY ile Sayıştay arasında seçim yapmaya zorlanan adaylar sesini çıkarmalı.
-
@paretowilfredo büyüksün üstad, idari hakimlikte beklemedeyiz.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
https://akim.akparti.org.tr/akm/
CİMER
https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formuBuralardan şikayet oluşturalım durumu anlatalım arkadaşlar. Ne kadar çok kişi sesini çıkarırsa o kadar çabuk sorunumuz hallolur.Twitter üzerinden de yazalım.Berat Albayrak'ı etiketlemeyi de ihmal etmeyin.
Ayrıca PTT başkanına da yazmak isterseniz: BozgeyikKenan
-
Yine bile bile lades karar açıklanmadan yazmalıydık sınav takvimini vs durumu beklersek böyle geliceği belliydi şu saatten sonra hiçbişeyin değişeceğini sanmıyorum.
-
Simdi sorulari cozdum. 1 aydir dogru duzgun calismadim ve bazi soruları unutkanliktan yanlis yaptim ve net sayım 65. Yani kazanma ihtimali bulunan bir sinirdayim ama maalesef esenboğa magduruyum. Agustos sinavida 65 yapamazsam bunun sorumlusu kim olacak? Ben mi?
Ayıp yahu. -
@maxmin Yazdık hocam açıklanmadan önce de yazdık.Arayarak da söyledik ama nato mermer nato kafa...O zaman da kimse ses etmedi.Vmy ile Ziraat ve Ptt sınavları çakışınca çok az kişi ses çıkardı.Şimdi bir şekilde derdimizi anlatmalıyız. Haksızlık karşısında susan bu kadar insanı görünce hayret ediyorum. VMY ile Ziraat ve Ptt çakıştığında ortalığı birbirine katmalıydık halbuki. Toplum olarak ciddi manada hastayız.
-
Arkadaslar oncelikle bu sinava giren herkese gecmis olsun. Cok sikinti yasadiniz malesef sinavi yapanlar ellerine yuzlerine bulastirdilar faturasini stresini odemek yasamakta size dustu. Umarim tez zamanda sikintiniz son bulur. Diger bir onemli husus ise sinavin vmy ile cakismasi tabi ptt ve ziraatlede cakisiyor ve bu durum ciddi magduriyet olusturuyor. Onerim yeni bakan berat albayrak'a twitrer uzerinden sinav tarihi konusunda ciddi olarak yaziniz derim. Sayin bakan sanirim twitterda aktif illaki sesinizi duyar ve vmy sinavini birkac hafta veya ay erteleyebilir.
-
Resmen kpss'den yeterli puanı olanın mağdur olduğu bir düzen , madem kpss'den iyi puanı olanı mağdur edeceksiniz kpss'yi neden yapıyorsunuz ...
-
Herhalde ilk gün vmy çok kötü geçince ikinci gün sayıştaya gireceğim. 200 lirayı kimseye yedirmem ben
-
Saçmalığa bak ya bize neden bu kadar haksızlık yapıyorlar ya ?
-
@beveridge-eğrisi tercih yapınca iptal olur mu hocam acaba direkt girilen sınav.yoksa tercih yapıp girmesekte olur mu bizi ne biçim bi işin içine soktular ya
-
evet arkdaşlar beklenen ilan geldi.
sınava istanbulda girdim alan netim 38-42 aralıgında(iktisatta hatırlayamadığım sorular var) genel yetenek 13 gk 12
yani ortalama 40+25 bence sonuç güzel tam sınırlarda kalır yada girerim diye düşünüyorum ancak daha adil olacagını düşündüğümden sınava tekrar girmeyi sınavın cogunluguyla aynı sorularla değerlendirmeyi düşünüyorum..
hemde sınav kagıt üstünde olacakmış yıllardır buna alıştığımızdan daha uygun olacağını düşündüm.
ama bence uygulama yanlış ya girenler sınavı geçerli olmalı ki buna katılmıyorum. bence herkes eşit şartlarda yarışmalı. yada direk herkes girmeli cevap anahtarını yayınlamışlar sınava bakıp çok iyi yapanlar girmek istemez kötü yapanlar girer ayrıca sınav soruları farklı olacak böylece adaletsiz bir puanlama olacak hakkımızda hayırlısı.
-
Arkadaşlar öncelikle herkese hem gözünüz aydın hem de geçmiş olsun demek istiyorum. Bu kadar sınavın, bu kadar az ilanın geldiği bir dönemde çakışması tam bir talihsizlik!
Lakin Ziraat veya Vmy'yi bilemem ancak PTT'den umutluyum. Çünkü PTT Uzman Yardımcılığı kadrosu için ilanda gelen mailler üzerine değişiklik yaptı; 'başta sadece YDS istiyordu. Sonra mail baskısı üzerine YÖKDİL'i YDS'ye denk kabul etti ki, PTT'den başka hiçbir kurum YDS ve YÖKDİL'i denk kabul etmemişti.'
PTT'de müfettiş olan komşumuz o zamanlar, kurum gelen maillere çok duyarlı, şansınızı kesin deneyin demişti. Şimdi de aynı şeyi söylüyor. Sırf bunu yazmak için üyelik aldım. Dershanecek geçen maille YÖKDİL'i ekletmiştik. Şimdi yine sınav gününü değiştirsinler diye deneyelim diyoruz. Siz de mail atıverin, çekinmeyin. Ziraat, ÖSYM veya Vmy gibi tepkisiz, soğuk bir kurum değil. Bir kere oldu bir daha neden olmasın?
İyi çalışmalar...