2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Sadece sövüyorum ....
-
Bu sınav hiç kimse için adil olmayacak. Farklı sorularla sınav olmak saçmalık hadi olduk diyelim zorluk derecesi nasıl denk olacak şimdi sorulara baktım özellikle maliye ve iktisat hiç seçici değil biraz iyi olan çok rahat full çıkartır geriye 35 doğrusu kalıyor yarısını yapsa uçar zaten.
-
@tululusoy, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@can-mavi sen hangisine gircen kardeş üzüldüm sizin için çok ya bu kadar düşüncesizlik olamaz
Kararsizim dostum , suan için kararımı vermedim / veremedim
-
Sınavlar tamamladığı sürede dava açılsa ve kazanan adaylar için mülakattan sonra sınav iptali gerçekleşse, mülakata kalan adaylar için "kazanılmış hak" durumu söz konusu olduğu için sınav ve mülakat geçerliliğini korur mu? Bu konuda bilginiz var mı?
Bana kalırsa dava açılması durumunda sınavın iptal olacağı açık.
-
Sınava giren arkadaşla sorulara baktık "gkgy" çalışın dostlar alanı yaparsınız
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sınavlar tamamladığı sürede dava açılsa ve kazanan adaylar için mülakattan sonra sınav iptali gerçekleşse, mülakata kalan adaylar için "kazanılmış hak" durumu söz konusu olduğu için sınav ve mülakat geçerliliğini korur mu? Bu konuda bilginiz var mı?
Bana kalırsa dava açılması durumunda sınavın iptal olacağı açık.
katılıyorum. Dava açılırsa iptal edileceği kanaatindeyim.
-
@aslan-reyiz başkan şu soruları pdf yapan yok mu sen bulursun
-
tarihte müfredat dışo sorular var ya da acaba onları güncel bilgiler , genel kültür vs diye mi sordular acaba ? o tarz konulara nasıl nerden çalışmalıyız?
-
@byteks1 sorular zaten pdf olarak iniyor
-
@byteks1, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz başkan şu soruları pdf yapan yok mu sen bulursun
Başımız belaya girer ortalık yangın yeri zaten
-
@onuktekin ben sınava girmediğim için göremiyorum.
-
EVVELİM SEN OLDUN AHİRİM SENSİN "SAYIŞTAY"
Nerede de "Adaletsizlik" varsa, orada Mor Püsküllü Kaleme Sahip Sucuklu_Oralet'in Kinayeli Sözleri Vardır !
Gelelim Sınav Değerlendirmesine,
- Sınav baştan sona Şaibelidir, Mahkeme sürecinden iptal edileceğini düşünüyorum öncelikli olarak bunu belirtip, ÖSYM gibi bir kurumun Yapmış olduğu skandal kararın üzerine böyle bir karar almasını da şiddetle eleştirenlerdenim. GK GY 25 Doğru 5 Yanlış, Alan 50 Doğru 10 Yanlış yapmış biri olarak sevinemiyorum, ve üstüne Adil olması adına yeniden sınava gireceğim. Zaten bir kurumda Müfettiş olarak görev yapıyorum, çakışan sınavımın olmasından dolayı gireceğim. Peki ÖSYM'e sormak isterim ? VMY, Ziraat Bankasına, PTT sınavına girecek diğer kardeşlerimin neden hakkına girersin ki ? Belki bir çok insan seviniyor, Sınavların çakışmasına...! Ancak sevinmeyen yürek sahibi, Bencillikten uzak, Hak Hukuk kavramlarını bilen Yüzlerce aday olduğunu ÖSYM unutmamalı. Ben hak eden herkesle aynı şartlarla aynı sınava girip, rekabet içerisinde kazanmak isterim, "Şaibeli" Değil.
2.Soruları açıklayıp, kaç doğru yaptığınıza bakın, ortalama baraj belli. Baraj altında kaldıysanız. Bir Hak daha Veriyorum Demek ? Yapmış oldukları hataları, bir gibi birbirinden değerli adayları birbirine düşürüp, Kin ve nefret duygusu uyandırmaktan başka bişey değildir. ÖSYM "KPSS Adaylarını Kin ve Nefrete Düşürmekten" yargılanmalı Cahildik, Dünya'nın Rengine kanmayalım Arkadaşlar
3.Standart sapma nasıl Sağlanacak ? Sorular Farklı olduğunda Sapma nasıl Belirlenecek ?
4.E-sınav gibi kolay bir formatta bir sınavda düzeni organize edemeyen zekadaki kişiler, ilk sınava eşdeğer olacak şekilde sınavı nasıl yapabilecek ki ? - 12 Ağustos tarihi için ÖSYM takviminde zaten vardı diyip, ÖSYM'in yaptığı hataları görmezden gelen arkadaşlara soruyorum. "Kardeşim, bende biliyorum takvimde olduğunu, Ancak olağan sınav süreci gelişseydi. Ancak olağanüstü bir durum oluştu, Hangimiz hata yaptığımızı Anladığımızda "R" Yapmıyoruz Ki?"
*** Belki aranızda beni tanımayıp, O netlerle girmezsin sen sınava. Zaten içeridesin Her Türlü diyenler olacak.
Onlara Cevabım "Kardeşim, Sen Hiç İşçi bir babanın Haczedilemeyen 3/4 maaşıyla 5 kişi geçindin mi ? Sınav parasını O haczedilemeyen aylığından alıp sınava otostop çekerek gittin mi ? Sınava Girmek için 15 Km. yol yürüdüğün Oldu mu ? Bu kadar yokluktayken, Oğul "Hak ve Hukuktan" Sakın Şaşma diyen Kendisi Hacizli Gönlü Milyoner Bir Baban Oldu mu ?" Benim Oldu Kardeşim.Saygılarımla,
- Sınav baştan sona Şaibelidir, Mahkeme sürecinden iptal edileceğini düşünüyorum öncelikli olarak bunu belirtip, ÖSYM gibi bir kurumun Yapmış olduğu skandal kararın üzerine böyle bir karar almasını da şiddetle eleştirenlerdenim. GK GY 25 Doğru 5 Yanlış, Alan 50 Doğru 10 Yanlış yapmış biri olarak sevinemiyorum, ve üstüne Adil olması adına yeniden sınava gireceğim. Zaten bir kurumda Müfettiş olarak görev yapıyorum, çakışan sınavımın olmasından dolayı gireceğim. Peki ÖSYM'e sormak isterim ? VMY, Ziraat Bankasına, PTT sınavına girecek diğer kardeşlerimin neden hakkına girersin ki ? Belki bir çok insan seviniyor, Sınavların çakışmasına...! Ancak sevinmeyen yürek sahibi, Bencillikten uzak, Hak Hukuk kavramlarını bilen Yüzlerce aday olduğunu ÖSYM unutmamalı. Ben hak eden herkesle aynı şartlarla aynı sınava girip, rekabet içerisinde kazanmak isterim, "Şaibeli" Değil.
-
Hakikaten anlamıyorum.Çok az kişinin sesi çıkıyor.Kendine haksızlık yapıldığını düşündüğünde "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" yazanlar şimdi sus pus olmuşlar. Ziraat sınavı,Ptt,Vmy sınavlarının çakışmasına sevinenleri de anlamadım.Buna sevinenleri de anlamıyorum.Bu kadar bencil olmak için ne yaşadıysanız,içinizdeki adalet duygusunu,hak duygusunu ne aldıysa sizin için üzülüyorum.
Haksız karşısında sustukça haksızlıklar güçlenecek.O zaman da ses çıkarmak bir işe yaramayacak. -
Bu sınava yaklaşık 2 ay eve kapanarak çalıştım ve diğer sınavlarım sebeyle bu sınava ya giremyeceğim ya da az çalışıp gireceğim. Parasını pulunu da artık düşünmüyorum. genel kültür zor çıkmıştı neredeyse hepsini doğru yapmıştım fakat ankara esenboğada sınava girdiğim için sınavımız iptal olmuştu.Hakkımı helal etmiyorum. Hayır, tamam her devlet işinde sorunlar olabilir kişiler nasıl ki hata yapıyorsa fakat buradaki sorun kurum yöneticilerinin keyfi hatalarından kaynaklandı. Normal usul sınav dururken sen ne diye e- sınav yaparsın. Tam dayaklık bunlar. Sırf daha fazla para ceplerinde kalsın diye bizim hayatımızla oynadılar karaktersiz herifler. Saçmalığa bak sınavı geçerli olanlar yayınlanan sorulara bakacaklar iy geçmişse bi daha girmeyecekler iy geçmemişse sınavları bizim sınava girecekler. Aferin bravo stratejik öneme sahip bir devlet kurumu mu yönetiyorsunuz özel şirket mi belli değil. Geçmişte fetö nün soru çalma olaylarından çektik şimdi de sizin fantezilerinizden. Sadece sövüyorum size. Zaten rezil oldunuz o sınav rezaletinden dolayı artık herkes ösym yi konuşuyor.
-
Lütfen şuralara yazalım:
https://akim.akparti.org.tr/akm/
CİMER
https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu
Ptt genel müdürü twitter: https://twitter.com/BozgeyikKenan
En azından buralara yazarak hakkımızı arayabiliriz.
@paretowilfredo bu konuda haber yapabilir misiniz? -
@onuktekin Hazirlamaya basladim dostum ilk firsatta yayimlayacagim.
-
@sucuklu_oralet valla hocam Allah sizin gibi temiz yurekli nereden geldigini unutmayan dost arkadas kız arkadas nasip etsin
-
@onuktekin Güzel Kardeşim ? AKP iletişim merkezine neden yazıyoruz ?
Sizler böyle yaparak,
1.Yenilgiyi Kabullenmek ?
2.İktidar Gücü Alıp Yerini Garantilemek istiyorsun ?Ankete Katıl Hocam, 1 mi 2 mi ? AKP nasıl yaptırımı olacak düşüncesini mu kadar meşrulaştırdık. Evet bende biliyorum ne yazık ki uygulamada bu iş böyle. Ancak Lütfen, Sisteme Yenik düşmeyelim.
Not : Ülke vatan millet Aşkı olan biri olduğumu düşünüyorum. Konu Siyaset veya AKP Değil lütfen yanlış anlaşılmasın.
***Biz bu ankette yokuz. Çünkü kurumlar Bağımsızdır, Özerk olmak zorundadır.
-
@sucuklu_oralet Hocam bunun particilikle,iktidarla ilgisi yok.Ortada bir problem var bunu da çözebilecek makamlar var.Başımızda da partili cumhurbaşkanı var.Bunu çözebilecek yerlerden biri de burası.Bazen CİMER'den bile daha etkili olabiliyorlar.Başka derdim yok benim.Sesimizi duyurmaktan,haktan adaletten başka bir derdim yok olamazda.Ayrıca buna takılmanıza da şaşırdım doğrusu.
Ankete de cevabım ne 1 ne de 2.İkisinin de yazdıklarımla ilgisi yok. -
Sayistayin gecen sene kac dogru ile kapattigini bilen var mi?