2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Ne diyecekler, ÖSYM beceremedi, biz de en iyisi tamamen iptal edelim dedik mi? İptal olmaz sınav, bir süre alım yapmaya bilirler bundan sonra.
-
İptal olmaz derken tamamen iptal olma (bir daha yapılmama) duyumları üzerine yorumum.
-
whatsapp grubunda yakup hoca tamamı dedi ama
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Dostlar herkese Merhaba. Bugün gelen haberleri paylaşayım Sayıştay'dan. Haberler şöyle;
Sınavın herkes için İptal edilmesi konuşuluyor. Bu yönde Sayıştay'ın istek ve yaklaşımı. Buna göre bir tarih belirlenmiş, sınav herkes için iptal edilerek 7 Temmuz'da yeni sınav tarihi duyrulacak ve Temmuz sonu, Ağustos başı gibi yeniden sınav yapılacak.
Sınavın Elektronik ortamda mı yoksa kağıt ortamında mı yapılacağı konusu henüz netleşmemiş. Bu konuya dair ilgili duyuruya kadar bir yöntem belirlenecektir.
Yeni sınav dışardan yeniden başvuruya açık olmayacak, mevcut sınava başvuran adaylar için yapılmış başvurular üzerinden sınav tarihi duyrularak sınav gerçekleştirilecekmiş.Bilgiler böyle dostlar, yeni bilgiler geldiği takdirde paylaşacağım.
Hayırlısı olsun hepiniz için.
Durum hala benzer görünüyor dostlar. Açıklama tarihini beklemekte fayda var. Kurumda aksi bir hava ya da bilgi yok. Bekleyelim bakalim tarihi.
-
@paretowilfredo ağustos başı olursa dguy ile çakışır benden demesi. Kaçışı yok ağustos takvimi dolu
-
Bende vmy ile çakışacağını düşünüyorum.
-
Ben de vmy ile çakışacağını düşünüyorum
-
Gaziantep belediye mufettisligini kazandiktan sonra yok biz eleman almaktan vazgectik denilen bi ulkede hersey olur arkadaslar
-
@terkiphatasi haha sorma ya onu biz de kazanmistik yalan oldu
Devlet işinin ciddiyetini kavramamış adami! Baskan yaparsaniz boyle olur iste.
-
@can-mavi dguy veya guy haftasının pazarı olabilir diye düşünüyorum bende vmy-ziraat-ptt çakışıyor diye görürler heralde
-
@shady1, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@terkiphatasi haha sorma ya onu biz de kazanmistik yalan oldu
Devlet işinin ciddiyetini kavramamış adami! Baskan yaparsaniz boyle olur iste.
Peki mahkemeye falan verdiniz mi
-
https:// m .takvim. com. tr/ekonomi/2018/06/28/basbakanlik-personeline-yeni-gorev-alani/amp
-
@paretowilfredo peki sınav ertelendiği için işlerinden dolayı sınava giremeyecekler için sınav ücretinin iadesi hakkında da bir bilgi edindinizmi hocam?
-
@giordanobruno Sınava yeni bir tarih belirlenmesi durumunda girmeyenlerin kendi sorumluluğu sayilacak boyle bir uygulama olmayacaktir dostum.
-
@paretowilfredo Sınavı ellerine yüzlerine bulaştırmaları nedeniyle yine mağdur biz olacağız anlaşılan.Çok saolun cevabınız için.
-
@giordanobruno Malesef dostum. Sorumluluğu uzerinden atmis olacak ösym bu sekilde.
-
@paretowilfredo ziraat sınavıyla çakışma ihtimali yüzde kaçtır, sizce başvuralım mı oraya da 100 tl yatırıcaz yansın istemiyorum.
-
arkadaş ne iştir anlamadım gitti. insan bir açıklama yapar, şu dünyada iibfliler kadar hor görülen bir topluluk var mı merak ediyorum. kaç gün oldu ses yok seda yok. sanki öyle bir sınav ve hata hiç olmadı aferin ösym!
-
5 inde yapsınlar işte ÖATB var o gün ama başka tarih yok.DGUY gunu öğleden sonrada olabilir.
-
Bari paramızı verin tamam sinavdan geçtik artik