2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Valla söyleyecek bir şey bulamıyorum. Umut bari standart sapmadan puan gelsin. İptal olan sınavdan 70 doğrum vardı. Allaha havale ediyorum bunları.
-
Kamu denetçiliği sorusu 1-2 olacaktı. Tbmme bağlı ve idarenin işleyişine yönelik şikayetler. Düzenleme sadece anayasada yer almaz
-
Iktisatta hangisi mb nin geleneksel araçlarından degildir diyordu. Rom yaptım
-
Arkadaşlar bu sınavı diğer sınav ile aynı standart sapmaya tabi tutmazlar. Öyle olursa hiç soru paylaşmayalım 225 önceki sınavdan dolar
-
@murky o soru hangisi yanlıştır dediği için Yalnız III olacaktı ama. Böyle böyle aceleden dikkatsizlikten ben de halikarnas sorusunu yanlış yaptım
-
@murky yanlıştır diyordu hocam sanki o soruda.
-
@islimbot yok üstad ben de yalnız 3 yaptım yazarken doğruyu sorar gibi gelmiş
-
@murky bariz zordu ya
-
@yasemen alandan başladım gk gy de son 15 soruyu resmen loto oynadım sizi bilmem ama benim umudum yok artık, ancak başka türlü de olsaydı yine de iptal edilmeli bu sınav. Bariz zordu ve bariz adaletsizlik var
-
gecen sinav 15 dakika onceden rahat rahat bitmisti bu sinavda zar zor yetistirdim.
-
Nasıl yani yanlış doğruyu götürmüyor muydu ?@nopainnogain
-
hangisinin stopaj yükümlülüğü yoktur sorusunda zirai defter tutan ciftci yaptim ama cevap basit usule tabi ticari isletme mi hangisi bilmiyorm
-
Genel kültürde bi nüfus sorusu vardı o neydi öyle ya ben idari teşkilatın değişmesi ile nüfus artış hızının düşmesi yaptım
-
Kesinlikle iptal edilmeli hocam haksızlıklarla dolu bi sınav oldu @iibfli_keynes
-
@yasemen, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Nasıl yani yanlış doğruyu götürmüyor muydu ?@nopainnogain
yok yok goturmuyormus arkadasin ileti yanlis okunmaya cok musait ben de yanlis okumusum bastan okuyun
-
Sınav iptal olmaz arkadaşlar cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile garanti altına aldılar "ösym farklı sorularla aynı değerlendirmeyi yapabilir." diye
-
Özelge sorusu vardı ne dediniz dostlar
-
Özel fonu gecmis yil kari yaptim ,
Kur sorusunu banka borclu, alicilar ve kambiyo kari alacakli yaptim,
Amortismani dönemsellik yaptim,
Aktifi düzenleyiciyi birikmis amtsman yaptim,
11.000 kar taptim
Başabaşi 2 Milyon yaptim
Stok sorusunu 45 gün yaptim .
Kdv sorusunu odenecek vergi alacakli yaptim
-
@ilanmılano şimdi yanlış doğruyu götürüyor mu götür müyor mu hocam :)))
-
@yasemen iptal olmaz hocam en son cumhurbaşkanlığı kararnamasi çıkardılar. Orda garantiye aldılar işi.