2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@ikiyüzonaltı o kadar düşer mi. Bence cok iyi niyetli oldu bu
-
Arkadaşlar herkes aklındakini yazarsa tamamlayalım hızlıca
-
Kamu denetim kurumu ile ilgili bir soru vardı. Arkadaşlar soruları toplarlamaya çalışalım hep beraber
-
devir sözleşmesi yazılı şekilde yapılacaktı. cezai şartta zarar koşulu yoktu.
-
@murky zorluyorum ama çıkmıyo =D
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Allah belanı versin osym
Allah bin türlü belanı versin ösym.
-
Muhasebede diğer olağan zararlardan değildir sorusu vardı ödenen tazminatlar diye bir şık vardı onu işaretledim
-
@murky bende öyle yaptım hocam.
-
Arkadaşlar yanlış dogruyu goturuyor muydu goturmuyormuydu yok mu bilen ben oyle birsey gormedim duymadim hepsini isaretledim. bi arkadas goturuyor yazmiş cok cahil hissettim kendimi hayrina bi cevap verin.
-
@ilanmılano götürmüyor hocam
-
Valla sorulari derleyelim diye duracaktim ama boyle adaletsiz sacma bi sinavi hemen geri birakip guya kaçıyorum ben. Umarim hakeden kazanir.
-
@ilanmılano götürmüyor kitapçıkta yazıyordu
-
@kombassankoma sagol hocam bir arkadas sagolsun goturuyor yazmis kalbime indirecekti. arkadaslar lütfen bilmeden yazmayın lütfen.
-
@suytres gözümden kacmis hocam halbuki okurum hep kitapçığı. sagolasin
-
Aş. Sözleşmede bir hüküm yoksa 1/3 çoğunlukla toplanıp katılanların salt çoğunluğuyla karar alır dedim. Gmsi'de götürü usulde stopaj oranı 2017'de güncellendiği için notlara bakıp kitabımdaki %25'i %15 olarak değişirmiştim. O yüzden onu doğru yapıp bilgi edinmede 15 yerine 30 iş günü yaparak fahiş hata yaptım il genel meclisini de başkan ayarlar yılda en az 2 kez toplanır dedim ama her ay toplanıyormuş
Hakimlikte bile böyle ayrıntı gelmiyor. Tecavüze uğradık. Bu sınavı yapsa yapsa forumdaki kpss'de 30 netleri çakmış üstadlar yapar. Ben havlu attım... bu arada matematikte karışım probleminde çocukların oranı %40
-
Gayrimenkul sermaye iradında götürü usul sorusu vardı sanki
-
sınav son derece zordu. sorularının bu kadar zorluğunun yanında bu kadar az zaman olması daha da zorlaştırmış. 70 doğru vs yapıp bu sınavı kazananlar sonuna kadar hakediyorlar bu mesleği. allah gönlünüze göre versin. ben bu işte yokum sanırım.
-
Hukukta kıymetli evrakın özeliği ile ilgili bir soru vardı
-
@minsipo son 3 senedir 64 le kapatıyor
-
@nopainnogain hocam yanlis dogruyu goturuyor sandım senin yazdigini yanlis okumusum kalbime indirdin