2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@kombassankoma eyvallah hocam. Bi önceki sınavda bana bana 67 ham puan 14 küsür sapmadan gelmiş. Bu yılki ağırlıklara göre 76 küsür ham puan üzerine 14 küsür sapma dersek geçen sınava göre ortaya bi puan çıkıyor ama ne kadar doğru olur bilmem
-
@keynesinruhu salı günü açıklanıyor
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sinav aciklandiktan sonra yazili sinava birbucuk ay var kim neyin demorelizesini yasicak anlamis degilim..Birbucuk ayda cokda guzel hazirlanilir..Ayrica direk net hesabi yapmayin alanda netiniz 40 in altindaysa umit falan yoktur orda..Guy bile 100 soruda 80 dogru ile kapatiyorken yani size 20 yanlis hakki veriyorken..Sayistayin 62-63 ile kapatacagini dusunmek bence realistik degil..Alanda 50 dogrunuz varsa 63 dogru sizi kurtarir..Yoksa 25 gkgy 38 alan ile yaziliya kalinmaz.
Hocam @edi aradığımız iletiyi bulduk Bize böyle mesajlar lazım
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@maliyeciuzman hocam @kilici arkadaşımız 2016'da ham 70,75 ile 235. olmuş.
Hocam yanlışlık olmasın o sonuç bana ait değil arkadaşım atmıştı bana. Ama sonuç gerçek tabi 2016’ya ait
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sinav aciklandiktan sonra yazili sinava birbucuk ay var kim neyin demorelizesini yasicak anlamis degilim..Birbucuk ayda cokda guzel hazirlanilir..Ayrica direk net hesabi yapmayin alanda netiniz 40 in altindaysa umit falan yoktur orda..Guy bile 100 soruda 80 dogru ile kapatiyorken yani size 20 yanlis hakki veriyorken..Sayistayin 62-63 ile kapatacagini dusunmek bence realistik degil..Alanda 50 dogrunuz varsa 63 dogru sizi kurtarir..Yoksa 25 gkgy 38 alan ile yaziliya kalinmaz.
Hocam @edi aradığımız iletiyi bulduk Bize böyle mesajlar lazım
-
@marjinalist, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Geçen yılki alan ve gy gk ağırlık katsayılarını bilen varmı arkadaşlar
hocam cahilliğime vererek cevaplarsanız sevinirim, kıllık olsun diye sormuyorum. şimdi bu sınavda herkes kültür ve yetenekten dertli değil mi? katsayısı yükselmez mi?
-
@edi katsayı sabit olur ancak standart sapma farklılık gösterebilir
-
Örneğin p 48 puanında gygk nın etkisi %20 dir ancak pratikte geçen seneden gördikki gy gk iyi yapanlar büyük fark yarattı. Dediğin ancak bu şekilde olabilir, olmayabilir de sadece tahmin yürüttüm
-
@kombassankoma sonucu gördüm dostum. Ham puanı hesapladım 70,63 ham puan var. 16,55 de standart sapma gelmiş 87,18 sıralama puanı olmuş.
Bahsi geçen sonuçta 12 genel kültür ile 8 iktisat yer değiştirse yani; Gk 8, iktisat 12 olsa o sonucun sahibi %99,9 ilk 225 te olacaktı yazık olmuş gerçekten. Burda alanın önemi belli oluyor.
Ayrıca Gördüğüm kadarıyla doğru arttıkça standart sapmada artıyor. 2016 da benim ham puanım 67 küsürmüş. 15 küsür standart sapma gelmiş.
Şurası kesin o halde, ham puan 70 üzeri olmalı, sonrasında kaderimiz standart sapmaya bağlı olacak. Haftaiçi göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@cesss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi katsayı sabit olur ancak standart sapma farklılık gösterebilir
teşekkürler hocam
-
@edi cess arkadaşa katılıyorum. Katsayı değişmez ama sapmadan gelen puan değişebilir
-
@edi cess arkadaşa katılıyorum. Katsayı değişmez ama sapmadan gelen puan değişebilir
ya işte katsayıdan kastım sapmaydı. hani hesaplar yapılıyor ya alanı yüksek olanın şansı çok diye, belki kimse süre vs nedeniyle gk gy yapamadığından onun sapması yüksek olacak ve puanı daha çok etkileyecek diye düşünmüştüm bir an. o nedenle sormuştum cevabınız için de teşekkür ederim
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sınavdan çıktıktan sonra lavobada iki arkadaş konuşuyordu, biri diyordu ki üç kere döndüm baktım diğeri de ben de iki kere üstünden geçtim falan. (Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi) O arkadaşlar burada mı kaç bekliyorlar merak ettim açıkçası
vay arkadaş ben de çıkar çıkmaz tuvalete bile gidemeden salya sümük ağlıyordum demek ki ilk iki mehmet eminden çılacak 🤪
-
@edi rica ederim. Ama geçmiş sayfalardan gördüğüm kadarıyla da millet gk gy de şahsen benim kadar kötü değil. Herkes nerdeyse 20 üstü yapmış. 20 ler 25 ler havada uçuşuyordu
-
@edi rica ederim. Ama geçmiş sayfalardan gördüğüm kadarıyla da millet gk gy de şahsen benim kadar kötü değil. Herkes nerdeyse 20 üstü yapmış. 20 ler 25 ler havada uçuşuyordu
sizin kaça kaçtı hocam
-
@edi 17 toplam
-
Şimdi taban netinde 20-45 de mi karar kıldık
-
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Şimdi taban netinde 20-45 de mi karar kıldık
tövbe de hocam yok öyle bişey
-
@edi valla hocam 3 kere döndüm diyen çocuk çok rahattı o 1. herhalde helal olsun ben bir kere bile kontrol edemedim, son 1 dakikada çözülecek 3 matematik sorusu vardı hatta en iyisi alana şöyle göz ucuyla bir kez daha bakayım salla gitsin matematiği dedim öyle bir göz ucuyla baktım verdim sonra.