2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@dnztrkn, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@tuzruhu pareto doğru söylüyor zaten iptal olmuş bir sinavda, üstelik sebebi kimse değilken. Ama tabi ellerine fırsat gecirmisken dilediklerine ÖSYM sinavlarına girme yasağı uygulamaya kalkarlarsa da şaşirmam çünkü kuruma pek güvenim kalmadı artık.
Her sinavi osym yapiyor hocam cok adaletsiz bir durum olur. Az da degil 4500 kisiden bahsediyoruz. Yasak getirseler yine dava acilir diye dusunuyorum. Su sinavi atlatalim, su korkudan bi kurtulalim artik.
-
merhaba arkadaşlar, sınavdan sonra bakmaya fırsatım olmadı buraya. acaba masraflarla ilgili bir çalışma var mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
-
Osym takviminde sayıştay sınavıyla vmy aynı güne mi denk gelmiş ben mi yanlış görüyorum.
-
@spartalı yazılıymış o pardon
-
@spartalı yüreğime indirdin
-
Sınav tarihini ne zaman açıklarlar? Takvim baya yoğun çünkü
-
sınav günü acilen toplandığını söyleyen ösym yönetim kurulu sınavdan sonraki 20 günde ne yaptı acaba hayret ediyorum.
-
@fc-real-gdp Bence o toplantıyı da sınav gibi ertelemişlerdir.
-
Sayıştay tarihi de belli olsa da bi plan yapsak , bütün sınavlar sıkıştı ... yok mu bi haberi duyumu olan
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sayıştay tarihi de belli olsa da bi plan yapsak , bütün sınavlar sıkıştı ... yok mu bi haberi duyumu olan
Üstad senin de işin zor ya 4-5 sınavla başbaşasın Allah yardımcın olsun
-
@aslan-reyiz amin kardesim , şu sayıştay belirsizliği bütün planlarını aksatiyor , zaten mesai den sonra ancak ders calisabiliyorum az buçuk , onda da sayıştay belirsizliği
-
@can-mavi valla şu sınavın tarihi ne olsa daha iyi olur ondan bile emin olamıyorum kpss-dguy-vmy üçgenini dörtlese sağ çıkar mıyız eylül ortası civarı sarksa daha mı iyi bilemiyorum
-
@can-mavi Aynı şekilde planlar tam oturmuyor Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
-
Herhangi bisi yok dimi hala gelen ilanlara daldık sayıştay bi geri planda kaldı
-
-
seçimden önce sınavla ilgili bir gelişme olmayacak sanırım. umarım yanılırım.
-
şu ne olacağını bilmeden böyle beklemek kararsızlık bitiriyor adamı.
bir açıklama yok hala insanların hayatlarıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı.
-
Sayıştay için KPSS'ye girip yüksek puanlı olup guya başvuru yapmayacak arkadaşlar var mı?
-
Arkadaşlar ertelenen(ÖSYM'nin eline yüzüne bulaştırdığı) sınavımızın üzerinden neredeyse 1 ay geçmek üzere ve malesef ÖSYM henüz sınavın hangi gün yapılacağına dair bir duyuru yayınlamadı.Şikayet oluşturmayan varsa ütfen kurumu arayarak 5 i tuşlayıp şikayet oluştursun.Biz burada topluca hareket etmediğimiz sürece bu allahın belası kurum bizi salak yerine koymaya devam edecek.
-
@giordanobruno şuan kimsenin pek umrunda olduğunu sanmıyorum diğer sınavlarla çakışacak bir tarih vermesin diye kimse ses etmiyor doğal olarak