2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@giordanobruno bence de hocam bir dolu sınav açıldı mümkünse olabildiğince geç olsun dur gözünü seveyim diego zaten ortalık karışık.
-
@can-mavi Hocam sınav tarihi ile ilgili bir duyum var mı ? daha doğrusu sınav tarihinden ziyade merak ettiğim dguy ve vmy sınavı ile çakışma ihtimali var mı ?
-
@22121121 bir bilgim yok dostum maalesef, öyle bir şey olmasını ben de istemiyorum
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Dostlar herkese Merhaba. Bugün gelen haberleri paylaşayım Sayıştay'dan. Haberler şöyle;
Sınavın herkes için İptal edilmesi konuşuluyor. Bu yönde Sayıştay'ın istek ve yaklaşımı. Buna göre bir tarih belirlenmiş, sınav herkes için iptal edilerek 7 Temmuz'da yeni sınav tarihi duyrulacak ve Temmuz sonu, Ağustos başı gibi yeniden sınav yapılacak.
Sınavın Elektronik ortamda mı yoksa kağıt ortamında mı yapılacağı konusu henüz netleşmemiş. Bu konuya dair ilgili duyuruya kadar bir yöntem belirlenecektir.
Yeni sınav dışardan yeniden başvuruya açık olmayacak, mevcut sınava başvuran adaylar için yapılmış başvurular üzerinden sınav tarihi duyrularak sınav gerçekleştirilecekmiş.Bilgiler böyle dostlar, yeni bilgiler geldiği takdirde paylaşacağım.
Hayırlısı olsun hepiniz için.
Vakit yaklaşıyor şöyle tazeleyelim dostlar durumu.
-
@paretowilfredo hocam vmy ile çakışmaz inşallah bi tahmniniz var mı
-
@hickskaldor Bana klasik sınav tarihine gelebilir gibi görünüyor dostum.
-
@paretowilfredo hocam büyük tepki olmaz mı bu duruma? Kendilerinden kaynaklanan bi sorun yüzünden hak kaybı olcak insanlar vmy sınavına mu gircek 200 lira verdikleri sayıştaya mı
-
@hickskaldor Valla dostum normalin disinda bir durum ve ayrilmis bir tarih var cok onceden. O nedenle cok bunu umursarlar mi emin degilim.
-
@paretowilfredo daha bide o gün ziraat bankasının uzman yardimciligi sınavları var
-
@hickskaldor ÖSYM nin kendini diğer kurumlara göre ayarlayacagini hiç sanmıyorum.
-
@sinavparambitti 3e bölünsek de her birimiz baska sinava gitse sorun kalmaz bence
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@paretowilfredo hocam büyük tepki olmaz mı bu duruma? Kendilerinden kaynaklanan bi sorun yüzünden hak kaybı olcak insanlar vmy sınavına mu gircek 200 lira verdikleri sayıştaya mı
Cok buyuk tepki olamaz zira osym sayistayin klasik sinavinin tarihini zaten aylar once belirlemisti eleme sinavina girip gecceler bile klasik ile vmy cakisacagi icin yine degisen bisey olmayacakti bana da 11-12 agustos gibi geliyo
-
@sinavparambitti Eh dostum bunu da hesaba katarak bunun bir mağduriyet olduğunu düşündüğümü belirttim ancak hedef haline geldim o sığ tartışmada. O nedenle ben bilmez
-
@terkiphatasi doğru sonuçta önceden ayarlanmış bir tarih ama keşke dikkat etseler ne diyim
-
Valla kötü olur ama ösym'nin de umrunda gelmez, açıklasalar da ona göre calissak ..
-
Yalnız yorumları okuduğumda herkesin buluştuğu ortak bir kanı var ; Ösym ' bizleri düşünmediği , sınavların çakışıp çakışmadığının umrunda olmadığı konusunda herkes birleşmiş durumunda.Evet şimdi kalemlerin üzerinde yazan EMANETİNİZ EMANETİMİZDİR SÖZÜNÜ ANLIYORUM.Sanki ailelerimiz bunlara ETİ SİZİN KEMİĞİ BİZİM DEMİŞTE BUNLARDA BİZİ EMANETLERİ BELLEYİP İLİKLERİMİZE KADAR EMMEYE BAŞLAMIŞLAR
-
Bu nasıl bir olaydır ya ziraat bankasına başvuracağım ne yapacağımı bilmiyorum şimdi. Ya sayıştay sınavı olursa 100 tl boşa gidecek diye. Sınavı yapın demiyoruz en azından ne olacağına dair bi açıklama yapılsa da ona göre yolumuza baksak, nasıl bu kadar vurdumduymazlar. Üzerinden zaman geçince unutacağımızı,konunun kapanacağını falan mı sanıyorlar anlamış değilim.
-
He ayrıca sınavın asıl sorununun sistemin çalışmaması felan olduğuna inanmıyorum , herşeyin önceden planlandığını düşünüyorum , nitekim başbakanlıktaki uzmanlıları biz sayıştaya atıcağız ,neden kurum olarak önünüzü görmeden alımlar yapıyorsunuz fırçasını yemişler olma ihtimali benim için daha ağır basıyor.Çoğumuzun söylemeye cesaret edemediği gerçek bence bu.Yok barkodları felan okumadı felan filan ,acaba kaç tanesini yüklediler.Ben en son kimse denemiyorken açıp sistemi tekrar denedim yine okumadı.Kusura bakmasın kimse de alnımda '' MAL '' yazmıyor, evel allah herşeyin farkındayım.İnşallah biran önce böyle bir kurum ya lagvedilir ya da kuruma gerçekten ehliyetli kişiler getirirler .
-
Geçmiş olsun insanlar delirmeye başladı
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
klasik sinavinin tarihini zaten aylar once be
Vmy sınav tarihi bu sınavın iptalinden sonra açıklandı.Eğer bu sınav sıkıntılı olmasaydı aynı güne koymayabilirlerdi vmy sınavını bence. Böyle bir çakışmanın örneği de var mı bilmiyorum.