2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@wasp61 hocam siz yetkili birine benziyosunuz. Sınavda muhasebe çıkıyor mu? İktisatta çin ekonomisi var mı?
-
@wasp61 takılıyoruz kızmayın
-
Bare vmy başvuru tarihinden önce belli olsa da ona göre vmy ye başvursak veya başvurmasak
-
@can-mavi bütün sınavlar karıştı
-
Sınavı komple iptal edip optik formlu eski usul yapsalar ya ekimde eleme sınavı, aralıkta klasik usul, 2019 da sözlü sınav
-
@shady1 aynen öyle oldu , sayıştay vmy dguy kaymakamlık hep peşpeşe , şimdi bir de hakimlik gelir etti 5 sınav
-
Bu sınavın rutini vardı. Ekimde eleme aralıkta klasik sınav yılbaşından sonra da sözlü sınav
Rutinin dışına çıkıldı mı böyle dandikleşiyor işler -
Diğer sınavlarla çakışmama durumu için şimdiden yazsak mı napsak vmy ile çakışırsa menfi zararımızı versin
-
@maxmin aynen öyle , güya mağdur etmeyeceklerdi
-
@shady1 yok hocam alinmiyorum anliyorum sizi :))
-
sınavın komplr iptal olduğu yapılmayacağı söyleniyor bilgisi olan var mı?
-
@toranj yok artık..
-
@toranj komple iptal olmasi izmir istanbul için de iptal olmasıdır diye düşünüyorum , yoksa osym eline yüzüne bulastirdı diye sayıştay a ne
-
@toranj bende iptal edileceği başbakanlık uzmanlarının alınacağını duydum.
-
@uruk-hai paramızı versinler bari
-
Başbakanlıktan geçen uzman sayısı ,açığa alınan sayısı ve tahmini kurum ihtiyacı hesaplanınca denetçi açığı kalıyor mu? hesap kitabı iyi olanlar tahmini iyi olanlar yorumlarınız !!!!
-
@can-mavi inşallah öyledir.
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@toranj bende iptal edileceği başbakanlık uzmanlarının alınacağını duydum.
Eger oyleyse yazıklar olsun gercekten.
-
valla eğer komple iptal olursa bilerek ankara da bizi mağdur ettiklerini düşüneceğim
-
Sınavda elenseydik be sınavı görseydik bir,yahu ağız tadıyla elenemedik bile..