2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
genel kültür
boğazlar
havzada ilk olarak düşünülmeyen şey tüm cemiyetlerin birleştirilmesi
romantizm
zümrüdüanka
masumiyet karinesi
cumhurbaşkanının parti ile ilişiği kesilir
1950
elazığ,antalya
kente göçüş vardı 2-3 yaptım
cevat şakir
sadi güven
anayasa mahkemesi yüce divaniki soru kaldı arkadaşlar tamamlasak?
-
@ahmetcky baştan beri herkes söylüyor zaten hocam bu sınavın herkes için adil olmadığını. Kolay olsa da zor olsa da bir taraf için muhakkak adaletsizlik olacaktı bunu görmek zor değil ki zaten.
-
ösym kpss deki gibi yanlışlarımızı görmemiz için soruları yayınlıyor mu bunda da?
-
@murky kuzey anadolu kivrim dagi degildir bolkar yaptim
-
@murky tekalifi milliye ve 1.ve 2.dunya savasi arasinda olmayan gelismedir sorusu
-
@murky kuzey anadolu dağlarıyla ilgili bir soru vardı coğrafyada ama şıklarını tam hatırlamıyorum kaçkar küre gerisi yok
-
@sdf kackar kure bolkar canik .....cam
-
@sdf yildizcam bolkar kure canik kackar
-
@beyaz02 şıkların hepsini hatırlıyor musunuz?
-
genel kültür
boğazlar
havzada ilk olarak düşünülmeyen şey tüm cemiyetlerin birleştirilmesi
romantizm
zümrüdüanka
masumiyet karinesi
cumhurbaşkanının parti ile ilişiği kesilir
1950
elazığ,antalya
kente göçüş vardı 2-3 yaptım
cevat şakir
sadi güven
anayasa mahkemesi yüce divan
tekalif-i milli emirleri
bolkar dağları
kıtalararası uçuş (1. 2. dünya savaşları arası)sağolun arkadaşlar genel kültürü tamamladık.
-
Şimdi sınavla ilgili tespit yapayım dedim bir ilk sınava baktım birde ikincisine baktım .Ilk sınavın sinav sorularını kendim evde cozdugumde 83 doğru yapmıştım ve 6 dk artmıştı.Bu sınavda mehmet emin resulzade anadolu lisesinde girip sorulara türkçeden başlayarak en büyük hatamı yaptım.Sagolsun insaattakilerde sınavın başlamasını beklediler yemin ederim sinav başlar başlamaz nedense tam sinav başladığında başladı inşaat sesleri o an anladim kazanamayacami sorulara gelecek olursak ilk sınavla arasında yüzde 30 oran zorluk farkı vardı abartmıyorum belkide daha fazla... Neden mi 5 muhasebe sorusunu okuyamadan sıktım. Yetişmedi... Hukuk soruları dışında ilk sınava göre zordu.Sonuc olarak 225 kişinin 160 i istanbuldan ve izmirden kesin çıkar.Bu sınavda 65 üstü yapan arkadaşlar kesin üzülmesin onlar kazanmasa da kazandı. Ama ilk sınavın iptal ölmesinden sonra zaten biseyler belliydi işte... geçmiş olsun
-
@no33 10.000 muaccel 20.000 müeccel demişti. Bende önce muaccel mahsup edilir dedim
-
Ilk sinava istanbul ve izmirde girip bu sinava girmeyen tahmini kac kisi vardir?
-
@murky cumhurbaşkanının partiyle ilişiği kesilir sorusu anayasada değil miydi sanki ?
-
@murky 8q olanı yaptım mpl mpk w r formülü kullanarak yapıyorsun 32 çıkıyor şıklardan tek 32 olan da 8q
-
hukuk
kamu denetçiliği sorusu yalnız 3
borçlar hukuku cezai şart sorusu
borçlar muacceliyet sorusu
yönetim kurulu toplanma sayısı
kambiyo sorusu
evlat edinme sorusu cevap aralarında 16 yaş fark
medenide kötü niyetli zilyet yararlı giderleri isteyemez
il özel idaresi her ayın ilk haftası toplanır
49 yıl imtiyaz verilir -
Esnekligin % kacini tuketici karsilar sorusunu ne yaptiniz arkadaslar
-
@ahmetcky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar samimi olalım ikinci sınava girerken kolay olacağını düşünüp girdiniz ve örtülü rıza gösterdiniz ağlamanın manası yok artık
Neden bahsediyorsunuz biz ilk sinav yapmayi beceremediler , sonucumuz yok diye girdik.
Yoksa keyfine göre ilk sinava girip, netini begenmeyip de 2. Ye girenlerden degiliz.
-
@beyaz02 yüzde 50 yaptım ben
-
@sdf tam emin olamadım hocam şu an bana da anayasada gibi geldi.