2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Yanlış hesaplamışım
26 + 42 = 68
26 + 48 = 7474 yazılıya kalır ama 68 emin değilim. 68 olur mu?
-
@beylerbeyi ben de onlardan biriyim can sıkıntısından değil ama.kalem açmak gerekirse uğraşmayım diye yapıyorum.
-
@giordanobruno hocam öyle bir durumda söyleyin. Onların öyle oturmamaları gerekiyor.
-
@giordanobruno hocam böyle durumlarda uyarın ya. Çok şeyse izlesinler kameraları. Bizim gözetmenler de fısır fısır konuşuyorlardı uyardım, bi en öndeyim yani.
Sayfa sayfa "kopya çekilmesi halinde rerere rörörö....." diye iki saat öğrenciye nutuk çekilirken iyi, bi de bu gözetmenlere ne yapmamaları gerektiği iyice anlatılsa. -
@jasisss abi gelişi 70 ama yaparız bir şeyler.
-
@zeze tamamdır. Kırtasiye diye doğrudan söylüyorsa ekonomik sınıflandırma.
Gölge fiyat sorusunda ise piyasada üretimi olan bir hizmeti yapmak istiyordu devlet. Piyasada fiyat varsa ona gölge fiyat denmez ki?..
-
Arkadaşlar ortanca yaş kent nüfusunun artış nedeni olabilir mi ki ya. Neden idari yapı ve ortanca yaşı kabul ettiniz
-
@jasisss cevap bence piyasa fiyatı hocam
-
@onuktekin vallahi çıldırdım. söyliyecektim ama konuşmak yasak sıkıntı olmasın.
-
@onuktekin diye bişe demedim.
-
@möözun aynen ya. artistliğe gelince artistler ama biz bişe yapınca hemen sınavınız iptal olur diyorlar. bir dahaki sefer aynısı olursa çok pis uyarıcam.
-
merhaba arkadaşlar eğer paylaşıldıysa soru cevaplar hangi sayfada
-
Yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla 92 doğru ile yazılıya kalınacak
-
@zeze bence de piyasa fiyatı
-
-
Gölge fiyat, piyasada gözlemlenen fiyatların yetersiz veya saptırılmış olduğu ya da fiyatın hiç oluşmadığı durumlarda gerçek toplumsal fayda ve maliyetleri yansıtması için benzer mal ve faktörlerin bedellerine bağlanan fiyatlardır. (Vikipedi)
Soruda sanırım benzer malların fiyatları esas alınıyordu. -
@rootofallevil 98'in aşağısı zor kurtarır hocam. Mağlun sınavlardan sonra herkes Messi oluyor. Messiler sınav sonucu Sabri mülakat sonrası Arda oluyor :)))
-
@rootofallevil kardeş zaten 90 soru var nasıl 92 doğru olsun? Manipülasyon yapmayın yahu!! Aynştayn mod off.
Efendiler sınav sonuçları takvimde gösterilen 28’de mi açıklanacak? O yazılı sınav sonucunu açıklanması için ilan edilen eski açıklama tarihi değil miydi?
-
Çok şükür ilk 225 yine forumdan çıkacak :))
-
@kilici geçenkinde hepsi forumdan mıydı hocam?