2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Yazili sinav ne zaman olacak, tarih belli mi?
-
70 neti eğer 45 alan 25 gkgy oluşturuyorsa farklı yok 52 alan 18 gkgy oluşturuyorsa farklı. O yüzden netleriniz kadar alandan mi gkgy den mi olduğu da önemli. Standart sapmasız bir alan neti 2 gkgy netine eşdeğer.
-
@harmenihas merhaba askeri yargının kaldırılması sorusunda diğer şıkları hatırlayan var mı?
-
![0_1534145471149_Screenshot_20180813-102857~2.png](Yükleniyor 100%)
-
@zeze anayasaya bireysel başvuru vardı. 2010 değişikliği hani. Belki kararların gerekçesiz olmama ilkesi de vardı. Ondan emin değilim.
-
@beylerbeyi ankaradaysan hangi sınıftaydın? onlardan biri de benim
-
@harmenihas enteresan bir şekilde öyle bir soru hatırlamıyorum. inşallah çok çok kolay olduğu için hemen işaretleyip unutmuşumdur.
-
Silip başka işaretlediğim ve ilk yaptıklarımın doğru olduğu 2 3 soru var ve bu 2 3 soru yüzünden kaçıracakmışım gibi geliyor hayırlısı
-
@murky ya bizim sınıfta da en önde bendim. Bilmiyorum bana mı öyle geldi, ama emin olmasam asla böyle birşey söylemem yine de çok utanarak söylüyorum; parmağında yüzük olan genç bir gözetmen bayan vardı. Sınıfta sınavın başlangıcını beklerken, kafamı saate her kaldırdığımda, sınavdan çıkarken hep göz göze geliyorduk. Çok ayıptı bir de evlisin gözetmen hanım, seni kınıyorum! Bir de okuldan çıkarken tam arkamdan çıktı. Direkt çıkışta annemi görünce yanına gittim, sonra transit geçti. Allahtan ben anne kuzusuyum, annem yanımdaydı
-
@osman-paşa Aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın https://mobile.twitter.com/kaanito/status/983023996395556865/video/1
-
@murky hocam belki de birine benzetti bilmiyorum, art niyetli olmak istemiyorum ama hala dünden beri aklıma gelince şok oluyorum
-
@osman-paşa hocam bir bakışla psikolojini bozma ya daha ne hikayeler var
-
@osman-paşa omer tarman en on siradaki sen miydin?
-
@murky doğrudur hocam zaman kötü Allah iyilerle karşılaştırsın.
-
@beveridge-eğrisi yok hocam ben en öndeydim resulzadede sınıf 21’di. Demek yalnız değilmişim, ben de bunu yapan bir anormal ben varım diyordum tamamen sınavda zaman kaybetmemeyle ilgili
-
@osman-paşa amin hocam, cidden insanlar çok kötü olmuş öyle hikayeler duyuyorum ki iş hayatında çok zaman insanlardan tiksindim.
-
@osman-paşa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@beylerbeyi ankaradaysan hangi sınıftaydın? onlardan biri de benim
Ankara da degildim malesef ;))
-
@osman-paşa siz de rozetlerinizle , asker kıyafetinizle , karizmanizla dolaşmayın osman paşa kadin napsin begenmis demek ki
-
Kafama takılan iki şey var. Maliyede devlet bir hizmet yapmaya başlayacaktı bu hizmeti de piyasada bir firma yapıyordu. Fiyatı da bu firmanın fiyatı üzerinden belirliyordu. Bu soruya "gölge fiyat" denilmiş ancak gölge fiyat piyasada o mal ile ilgili hiçbir fiyat olmadığında kullanılmaz mı?
İkincisi de ekonomik,fonksiyonel vs olan soruydu. Soruyu hatırlayabilen var mıdır?
-
@jasisss gölge fiyat piyasadaki fiyat maliyeti vs yansıtmadığında piyasa fiyatı uygun bulunmadığında kullanılır.
bir kamu kurumunun kırtasiye giderleri hangi sınıflandırmaya uygundur gibi birşeydi sanırım