2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@secret 67 doğru
-
@kussesi soru tam neydi acaba hatırlayamadim
-
@vmyvmyvmy soru feodalite ile alakalıydı da ben de tam hatırlamıyorum şu an
-
@iibfli_keynes teşekkür ederim hayırlısı olsun.
-
@kussesi zayıflatır mı diyordu güçlendirir mı diyordu tam hatırlayamadım
-
@vmyvmyvmy sanki o tarz, olmayanı soran bir soruydu hocam ben de tam anımsayamadım
-
69-70e gelirmiki ya bi önceki sınavdan tecrübeli arkadaş var mi
-
Vergiyi doğuran olayı alış tarihi olarak düşünmeyin. Eğer taşınmazdan bir gelir elde ediliyor ise 2015 te de elde edilmiştir veya vergiyi doğuran olay başlı başlına satışı olarakta kabul edilebilir. Yani burda doğum kelimesi yanıltıyor bazen insanları. 1 ocak 2016 olması gerekli
-
@mzeytci iki sınava da girdim. önceki sınav 64 doğru ile kapatti. Ikisi sinav da hemen hemen ayni zorluktaydi. 70 doğru ve ustu rahat olsun. 64 69 arasi herseye hazirlikli olsun.
-
Sınavda gözetmen olacak değişik arkadaş geldi sınav esnasında önümdeki iki kalemden birini aldı, sonrasında kalemi getirmedi. Düşündükçe sinirleniyorum ne değişik bir gözetmendi ya, ulan kalem alınır mı sınava giren adamın önünden hele ki sınavda süre sıkıntısı varken. Sonra tabi geldi masaya oturdu "kalemi ver kalemi" gibi bir tepkime mağruz kalarak bozuldu. Bu da böyle bi anım, gözetmenlere kalem falan vermeyin
-
@murky Bizimki de sınav başlamadan nerde çalışıyosun kaç para alıyosun tarzı sorular sordu. Kitapçıkları karıştırırken kameraya dönüp “bakın karıştıryoruz kitapçıkları” falan dedi ve sınav başlayana kadar muhabbet ettiler resmen goygoya gelmişlerdi ️
-
@tululusoy ösym gıcıklığına seçip vermiş o zaman bunları hocam. bizimkide çok değişik bir adamdı, karekod numaralarını okuyor teyit ettiriyor insanlara isimleri hitap ediyor falan. ama hepsini geçtim, kalemi alıp gitmek nedir ya neyse geçti gitti.
-
Bizim sinifta da sinav baslamadan once kalemlerin ikisinin de arkasini açip " bileyen " adaylar vardi. Hemde birden fazla . Adamlar ya bordo bereli ya da canlari sıkılmış belli
-
@tululusoy senin gözetmen yine iyymiş. Benim gözetmen geldi arkamda soruları nasıl çözüyorum onu izledi. Rahatsız olduğumu hissettirmek için arkama baktım yine anlamadı salak konsantre falan bırakmadı bende.
-
@beylerbeyi
yakalandım :)her sınavda yaparım hocam :)) -
25 - 50 yazılıya kalır mı?
-
@jasisss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
25 - 50 yazılıya kalır mı?
-
@jasisss yenisin galiba kardeşim, sayıştay sınavı 90 soruda en az 88 yapanı alıyor. öyle 75 doğru falan kazansa buradaki herkes kalırdı yazılıya. bir dahakine artık.
-
@jasisss kardeşim o doğru sayısıyla sana Merkez Bankasından transfer teklifi bile gelir sen rahat ol
-
@hickskaldor hocam niye arkadaşı boş yere ümitlendiriyorsun ya