2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@politics06 sınavı geçerli olan merkezleri kastettim
-
48 alan 23 gky hadi bakalım hayırlısı
-
52 alan 20 gk de benden arkadaşlar.
-
52 alan 22 gkgy
-
22-44
-
25 45 olur mu
-
Alan : 48 Gk-Gy: 21 ne diyorsunuz arkadaşlar sizce kaçla kapatır ?
-
Herkes çok yakın birbirine 20-25 gk gy alan 43-48 çok var gibi bendede vaziyet benzer.Soru sayısı az olunca sonuc bu oluyor işte.
-
Maşallah arkadaşlar herkes baya ıyi yapmış ben 49 alan 16 gk gy ile uzaklasayım burdan (2016da 27 gk gy yapmistim su dustugum hale bak 16 nedir ya nedir)
-
Ya geçen sınava göre baya netler artmış ya da bizim forum yine formunda
-
@politics06 inşallah forum formundadır
-
Ortalama olarak puan hesaplamak istiyorsanız.Alan Doğrunuz + GKGY Dogrunuzun Yarısını 1.34 ile çarpın arkadaşlar.
-
Performanlara bakınca ilk 225 bizden çıkacak gibi maşallah
-
Çok basit hatalar yapmışım iktisat batırdı beni
-
@enki kaç puan kurtarır hocam
-
Daha da yazmayın arkadaşlar ciğerimizi söktünüz vurmayın maşallah sizlere:)
-
@eryugr hepimiz öyle hocam, deneme diye çözsek çok daha yüksek netler çıkarılacak bi sınavken, insanlık hali hatalar olabiliyor
-
@enki hocam keşke gönlünüzden geçen taban puanı da söyleseydiniz
-
@maliyefs hocam alan 52 olsa yrterdi bence
-
@enki Yıllarca Sınava Giriyorum, Böyle İlkel Bir Yöntem Görmedim Hocam Abaküsle mi hesaplasak ?
Şaka bir yana da, Puanın hiç bir öneminin olmadığı bir sınav. Sıralama sınavı olduğu için, Tahmini olarak Alan ağırlıklı 66-67 Net, GY-GK Ağırlıklı 69-70 netle kapatacağını düşünüyorum. Her fırsatta da dile geçirdiğim gibi, Şaibeli bir sınav. Yargısal olarak iptali hala mümkün olduğunu düşünüyorum.
Herkesin Hakkında hayırlısı olsun, 25 GK-GY 50 Alan yapmıştım ilk sınavda, yeterli olduğunu düşüyordum ancak adil olması adına ikinci sınav için müracaat edip, Özel bir sebepten dolayı dahil olamadım. Aranızda Yokum Artık
Herkesin Hakkında Hayırlısı Olsun.