2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@enki sınava toplasan 5000 kişi bile girmedi.
-
@enki Hocam işte sınava giren girmeyen, sınavın sıkıntılı olması ve muhasebe eklenmesi nasıl etkiler onu öngöremiyorum ben
-
Allahtan zor bir sınavdı bir de kolay olsa 80 den aşağı yapan olmayacakmış tebrikler ben çok saçma hatalar yaparak 22 gky 41alan yapmışım, vardır bir hayır diyelim
-
hayret 2016 sınavından daha kötü yapmışım
-
@minsipo OSYM'nin yalancısıyım.Siz %50 fire mi var diyorsunuz :/.7500den az değildir.
-
@politics06 doğrularınız nasıldı
-
@enki yanlış anlamazsanız, foruma, anketlere vs bakarak ne moralinizi bozun ne de beklentiye girin. klasik bir sayıştay sınavıydı bu, iki değerlendirme olsa dahi bir şey değişmez geçen yıllara göre - 2+ kapatır.
-
@cesss çok iyi değil, 21-45/46 civarı
-
@cesss tamamdır hocam , yalanım yok girersem de girmesem de sizinle paylaşırim ekran görüntüsü alıp
-
@politics06 kardeşim olur gibi geliyor bana ya
-
@okanugur alan işi bitirir benim düşüncem bu inşallah hakkımızda hayırlısı
-
@cesss hocam önceki senelerde 23-44 ile 87.olmuş önceki iletilerdeki bi arkadaş. İşte tüm etkenleri birleştiğinde nasıl bi şey çıkar hiç öngöremiyorum
-
10 kisiden 8 i 70 bandinin uzerine cikmis ya bu millet einstein yada yarisi iskembeden sikiyor. Sonuclarda tekrar ugrararim
-
@murky OSYM'nin eski sınavı kabul edip yeni bir hak tanımasından sonra sayıştaydan bi beklentim kalmadı.Kendimi deneme maksatlı girdim zaten.Olursa olur olmazsa çay demleriz.
-
@politics06 kardeşim dikkat ettiysen burda aonucunu paylaşan 15 kişi oldu kaldı geriye 210 burdaki arkadaşlarımızıda maşallahı var hepsi iddialı olarak girdi sınava ben de 50 22 inşallah yazılıya kalırız
-
@politics06 değilmi doğru diyorsun bende o kıyaslamayla söyledim kaldıki alandan daha fazla yapmışsın üstelik sırası da fena değil 87
-
51 alan 20 gkgy
60 üstü kapatacağını düşünüyorum ama bu 70e mi yakın olur 60a mı kestirmek çok zor. İki farklı sınav var adaleti sağlamak artık imkansız umarım hak edenler yoluna devam eder -
Gygk 21 alan 50/51 burada yazışanlara göre gelmez herhalde
-
Kendime not: önümüzdeki sınavlarda ilk işaretlediğim şıkkı silip farklı yazmayacağım en aşağı 4 tane alanda doğru yaptığım şıkkı silip yanlışı işaretledim beni epey üzdü
-
@ikiyüzonaltı gygk 22 alan 50 ben de olmaz diye düşünüyorum 75 le kapatacak galiba