2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@keynesinabv, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Benim kafama takılan nokta eleme sınavında gk gy olacak mı geçen yıla kadar olmuştu
Her sene olduğu gibi bunda da olacak
-
@can-mavi hocam ben başarı anlamında söylemiyorum sınav merkezlerinin kapasitesi anlamında sınavın nasıl uygulanacağı konusunda aklımda soru işaretleri var sadece 26 mayısta giren 5000 kişi ile 27 mayısta giren 5000 kişiye aynı soruları soramayacaklarını düşünüyorum buda adaletsiz olur sanki
-
@tokyo aynen hocam kpss olup olmaması benim için önemli değil eleme sınavının 2 gün olarak yazılması garip gelen şey
-
@tokyo dostum aynı soruları sormamak gibi bir şey olacağını sanmıyorum , sınav ertesi güne sarkacaksa bu kişiler bazında değil dersler bazında olacaktır , yoksa sınav hakkaniyet ve adaletini kaybeder , sınavı kazanamayan herbir kişinin hakkına girilmiş olur, osym böyle bariz bir aksaklık yaratmaz düşuncesindeyim
-
@maxmin bende ondan bahsediyorum hocam sınava 15000kişi başvurursa farzedelim merkezlerin toplam kapasitesi 5500 buda 3 gün sınav yapmak demek nasıl koordine edecekler bu durumu
-
@keynesinabv gy gk var yine
-
@can-mavi hocam neden 2 gün belirtilmiş eleme sınavına eskiden 90 soruydu şimdi 110 ya da yine 90 şeklinde bir test sınav olucak sonuçta
-
Arkadaşlar geçenlerde bimere yazmıştım sayıştay için bana şuan alımın olmadığını ve eğer olacaksa da bu alımın "p48" puan türünden olacağı söylenmişti ve kanaatim de alımın p48den olacağıdır..
-
@can-mavi tamam dediğiniz gibi olsun diyelim 5000 kapasiteli e sınav merkezlerinde 15000 kişiyi nasıl sınava alacaklar
-
@tokyo ilan metninde takip eden günlerde de dediğine göre demek ki 3 güne 4 güne yayacaklar, öyle planlıyorlar anlaşılan
-
@can-mavi hocam benim kafama takilan su, ankarada girmek isteyen kisi sayisi 7bin diyelim. Ders ders alsinlar, zaten 7bin kisiyi ayni anda muhasebe sinavi yapabilcekse ayni oturumda diger dersleri de verir. Yani ders ders bolmenin mantigini anlamadim ben hic. Yok 7bin alamayiz diosa herkese ayni anda muhasebe sinavi yapilamaz, bu da farkli oturuma isaret. Ee farkli oturum farkli soru gerektirmez mi
-
@maxmin dostum ilanda "sınava başvuran aday sayısına bağlı olarak hergün tek sınav olmak üzere takip edilen günlerde de sınav yapilabilecektir" yazıyor , tek sınavdan kasıt kpss deki oturum mantığı ... şu ilan protokolü de bi yayınlandı osym de daha anlarız nedir ne değildir
-
@accosator yayamazlar işte hocam o zaman aynı soruları soramazlar . Yada bir diğer ihtimal e ydslere sadece kapasite kadar başvuru yapılıyor bunda da kapasite sınırı koysalar diyeceğim dünyanın en saçma şeyi olmuş olur
-
sayıştay da kafayı yedi arkadaşlar. yani ortaya birşey atıyorsun sonra da farklı bir sistem çıkarıyorsun belki yarında farklı bir sistem daha çıkarırlar. rezillik ya bildiğin rezillik.
-
@tokyo boşver tokyocum, bence kendileri de bilmiyor ne yapacaklarını, çalışmamıza bakalım biz:):):):) onlar düşünsün
-
Arkadaşlar sınav ilanında sınavın e sınav şeklinde olacak diye bir şey yok , bahsi geçen e sınav merkezlerinin e sınav yapma kapasitesi 5.500 yani bu kapasite artırılabilir .. hee eğer ki sınav e sınav şeklinde olacaksa orası ayri o zaman kapasite 5.500
-
@tokyo önce ilanı verelim sonra bi yolunu buluruz demişlerdir :):):)
-
@accosator büyük ihtimalle :))
-
@halitkosan ilanda başvuru şartları belirtilmiş ne yazık ki p48 yok.
-
Sunav protokolü de geldi. 15er soru her alandan, hata yapan yanar:)