2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
-
ilana üzelsem mi sevinsem mi bilemedim. KPSS isteyecek nasılsa diye hiç ders çalışmadım. Şimdi KPSS istemiyor ve 2 ayda nasıl bitireceğim bilmiyorum. Temelim oldukça zayıf nedereyse sıfırdan başlayacağım hepsine. İktisatlara makro mikro olarak çalışmayı planlıyordum ama süre az olduğu için iktisada girişten çalışmak zorunda kalacağım sanırım. Sizce çok mu yetersiz olur, sorularla iktisada girişi desteklesem yetmez mi acep?
Bir de sıfırdan muhasebe çalışacağım ama bine yakın sayfalı başyapıt kitapları bitiremeyeceğimi düşündüğüm için biraz daha hacimce küçükfakat kapsamı sınava yetecek kadar da yeterli bir muhasebekitabı tavsiyeniz var mıdır?
Şimdiden teşekkür eder, hakedenlerin kazanmasını dilerim. -
Sınav ücreti 200 lira, soru sayısı 90 bilginize
-
@sbuiky Şu protokol metnini tek okuyuşta anlayanı alsınlar direkt işe, hiç uğraşmayalım
-
@olurmuolur hocam resmen beni anlatmışsınız,Allah yardımcımız olsun benim kafa karışık
-
200 tl
-
Boşverin girmeyelim öküz alırık o paraylan
-
Arkadaşlar, satıştay sınav süreci için online bir kurs olsa (fiyatı uygun) katılmak ister misiniz? Eğer faydası olur diyorsanız hocalarla görüşüp ayarlamaya çalışacağız.
-
@olurmuolur bu kadar kısa sürede her ders için konu çalışmak ve yetiştirmek imkansız gibi... nacizane tavsiyem muhasebesen çözümlü çıkmış soru kitabı alıp çözmek takıldığınız yerde konu anlatım kitabından o konuya bakmak
İktisatta da aynı yöntem izlenebilir
Hukuk ve maliyede ise ayrıntılı kitaplar yerine konuyu kısa kısa fasiküllerden okunabilir
Gk-gy i de işin içine kattığımızda anca bu şekilde konular halledilebilir ( belki yine yetişmeyebilir) -
200 TL nedir yahu şaka gibi gerçekten.
-
Sınav ücreti,yol,yemek içmek hepsini toplasak en az 400 lira masraf.Biraz öğrenciyi düşünün artık,bu insanların çok büyük kısmı işsiz...
-
@can-mavi kardeşim ben de a kadro ve konsensus kullanıyorum hukuk için başka kaynağa gerek var mı, murat fasikül ve ya murat öğretmenin ders notları kaynaklarını düşünmüştüm gerek var mı sence. bir de hukuk için özgün soru bankası olarak neyi önerirsin ?
-
Bıktık şu ösymnin faiş sınav ücretlerinden ya
-
@aliveli hocam olur da içerik ne olacak o da önemli.
-
@kartel06 tecrübeli hocalar sayıştay soru tiplerini zaten biliyor o yüzden süre, konu gibi işleri hocalardan alırız yeterki talep olsun.
-
Arkadaşlar 200 lira sınav ücreti çok yüksek sesimizi duyurmak için birşeyler yapmaya davet ediyorum sizi birşeyler yapalım ....
-
eleme sınavında medeni hukukta miras ve aile hukuku, idarede idari teşkilat var mı? ona göre bu bölümlere hiç bakmayacağım. maliyet muhasebesi yok anladığım kadarıyla.
ayrıca geçen sene kpss ye giren biri için 2 ay çok uzun bir süre. ciddi bi tekrar ve soru çözümü yapılabilir. bu fırsat kaçmaz. -
@johnnash o iş bizde hocam diğer konuyuda düşünün hocalarla online ders düşünür müsünüz? Kararı siz verin sınırlı bir kontanjan açtırıp tiyolarla sonuca gitme şansınız var her zaman bu imkan olmayabilir.
-
200 tl nedir ya işsiziz arkadaş of offff
-
@aliveli hocam 2 aylık süreçte ders vakit kaybı,kendimiz çalışarak daha hızlı olacağımızı düşünmekteyim...Ancak ders dinleyerek devam etmek isteyen arkadaşlar için güzel bir uygulama olur