2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@vural sağol , internetten baktımda fiyatlar pahalı gibi bende 1 yıl önce felan Ulus’ta kalmıştım olmassa gene orda kalırım artık
-
@onuktekin haklısınız, en önemlisi psikolojiyi sağlam tutmakmış onu anladım. ilan geldiğinden beri günün 13 14 saatini kütüphanede geçirip kronometrede 8-9 saati görmeden eve gitmeyen ben 4 gündür dağılmış vaziyetteyim ilk önce kafamı bi toplamam gerek sanırım. Allahım , binbir sıkıntıyla boğuşup şu sistemde bişeyler başarmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun,gönlüne göre versin. Bi dizi repliğinde de dediği gibi ; Allah hepimize, değiştirebileceğimiz şeyleri değiştirmek için güç, değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabullenmek için sabır versin.(repliği biraz uyarlamış olabilirim)
-
@metehan yurtlarda kalabilirsiniz. Besevler'de fazlaca yurt var. Birinden muhakkak yer bulursunuz. Vakıf yurtlarından uzak durun yeter. Başınız ağrımasın sonra.
-
@onuktekin teşekkür ederim
-
@zwasp Amin hocam insallah. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı etsin.
Eğer o kadar çalıştıysanız ( maşallah diyelim ) şu an hic olmazsa tekrar yapın. Tecrübeyle sabittir tekrar olmayınca emekler boşa gidiyor. Bir iki gün kafa dağıtıp yoğunlaşırsanız tekrar çok faydasını görürsünüz. -
@metehan teksif misafirhanesinin fiyatı uygun orada yer bulabilirseniz oradan da metroyla 15-20 dk sürüyor en fazla. Tek sıkıntısı yol gürültüsü oluyor. Seste uyuyamadığım için sıkıntı olmuştu bana.
Rica ederim. İnsallah iyi bir yer bulursunuz. -
@hickskaldor inanın hiç bi hedefim yoktu 225 e girecek kadar olsun bizim olsun diyodum ama işte matematik yetişmeyince kafadan eledim kendimi sanırım :d
-
@onuktekin pek ders çalışabilecek gibi değilim ama bari çıkmış kompozisyon konularına bakıp gündeme göre araştırma yapayım, bişiler karalamaya çalışayım kendimce. amaaan yazılıya giremezsem de en kötü 3 5 ekonomik tweet atcak kıvama gelirim :d
-
@zwasp bende son anda 5 tane mat sorusu işaretledim mecbur zaman dar. Kalırız inşallah yazılı sınava
-
Iktisat 11-4 hukuk 11-4 maliye 12-3 muhasebe 12-3 gkgy 21 dogru alan 46 dogru bekliyorum
-
Sizce yaziliya kalinabilirmi?
-
Ben 62-65 dogru araliginda kapatacagini dusunuyorum
-
@murky ne yaptin kardesim? bu sinava sanirim sende girmissindir.Birinci tas catlasa 74 dogru yapar
-
@oguzhan06 Allah muhabbetini artırsın kardeşim biz çıkalım mı ?
-
https://www.strawpoll.me/16279835
Ankete katilmayan arkadaslari bekleriz..Alan Dogrusu+ GkGy Dogrusu/2 Seklinde Hesaplayin
-
@hickskaldor Adam spama ayri bi boyut getirdi.
-
@hickskaldor kalabilirsiniz kardesim sikinti yok hepsini bir yazacaktim ayri ayri gonderdim ee haliyle kendi kendime konusmus gibi oldum.Evet biraz komik oldu katiliyorum
-
@kilici ben de hatırlamadığım 4 soruyu yanlış kabul ettim. Umarım 1 2 tanesini doğru işaretlemişimdir.
-
Ankete 125 kişilik katılım var. Yüzde 60lık bir kısmı 44 alan 20 gkgy ile 51 alan 20 gkgy arasında. Yığılma böyle olacak sanki. 64 ile 71 arası.
-
@harmenihas Hocam o ankete katılanlar bence %70’i zaten kazanacak olanlar. Geçen sene birincinin 75 aldığı göz önünde bulundurulursa yığılma üst sınırının taş çatlasa gkgy ağırlıklı 67 olacağını düşünüyorum. Alan ağırlıklı 65-66 kazanır. Birinci de 78’i geçemez. Aksi takdirde ortaya saçma bir tablo çıkıyor.