2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@edi alan da 49
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi valla hocam 3 kere döndüm diyen çocuk çok rahattı o 1. herhalde helal olsun ben bir kere bile kontrol edemedim, son 1 dakikada çözülecek 3 matematik sorusu vardı hatta en iyisi alana şöyle göz ucuyla bir kez daha bakayım salla gitsin matematiği dedim öyle bir göz ucuyla baktım verdim sonra.
göz ucuyla bakabildiyseniz süper vallahi, ben son beş muhasebeyi yarım yamalak okuyarak işaretledim ne işaretlediğimi bile hatırlamıyorum nasıl bu kadar rahat davrandıysam artık süre konusunda, yetişmedi
-
@marjinalist, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi alan da 49
hay maşşşallah 🤲 tebrik ederim hocam
-
20-40 ın üstünde kapatmaz inşallah
-
@edi eyvallah. İnşallah 6 gğn sonra hep beraber birbirimizi tebrik ederiz. Genel başkan da hepimizi
-
@edi hocam ben baktım genel yetenek çok vakit alacak direkt alandan başladım. yoksa benim de yetmezdi süre, genel yetenekde çok gereksiz kasmışlar bana göre. 1 tane türkçe paragraf sorusunu üç kez okudum, başlarım dedim genel yeteneğine direkt kapattım geçtim
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
20-40 ın üstünde kapatmaz inşallah
aminnnnnnnn 🤲🤲🤲
-
@edi hocam ben baktım genel yetenek çok vakit alacak direkt alandan başladım. yoksa benim de yetmezdi süre, genel yetenekde çok gereksiz kasmışlar bana göre. 1 tane türkçe paragraf sorusunu üç kez okudum, başlarım dedim genel yeteneğine direkt kapattım geçtim
keşke ben de sizin gibi yapabilseydim. malesef inatlaştım sorularla
-
@edi sağlık olsun hocam, nasipse kazanırsınız sıkmayın canınızı.
-
@edi sağlık olsun hocam, nasipse kazanırsınız sıkmayın canınızı.
allah razı olsun hocam, rabbim nasip etsin inşallah
-
@edi valla hocam 3 kere döndüm diyen çocuk çok rahattı o 1. herhalde helal olsun ben bir kere bile kontrol edemedim, son 1 dakikada çözülecek 3 matematik sorusu vardı hatta en iyisi alana şöyle göz ucuyla bir kez daha bakayım salla gitsin matematiği dedim öyle bir göz ucuyla baktım verdim sonra.
benim de üniversitede her sabah sayın cumhurbaşkanımızla 3 tur yürüyüş yaptığını iddia eden bir arkadaşım vardı belki 3 kere bakan arkadaş da odur
-
@edi her sabah cumhurbaşkanımızla 3 tur yürüyüş nasıl bir ütopyaymış yahu
-
@edi her sabah cumhurbaşkanımızla 3 tur yürüyüş nasıl bir ütopyaymış yahu
valla biz de şaşkındık, öyle inanarak söylerdi ki, inanmayanlara çok kötü tepkiler verirdi
-
@edi benim de üniversitede özellikle kaldığım devlet yurdunda çok farklı tanıdıklarım oldu inanılarak anlatılan çok hikayeye tanıklık ettim de bu bestmiş hocam
-
@edi benim de üniversitede özellikle kaldığım devlet yurdunda çok farklı tanıdıklarım oldu inanılarak anlatılan çok hikayeye tanıklık ettim de bu bestmiş hocam
-
Arkadaşlar sınav açıklandı ve yazılıya kaldınız diyelim. Kalan sürede yazarak mı çalışmayı düşünüyorsunuz okuyarak mı ?
-
@bir-i̇ki sınav açıklandı kısmında nalları diktim ben hocam ya:)
-
@kombassankoma aynısı oldu cidden bende de
-
@kombassankoma sahiden okurken içimde bir şey erimiş gibi oldu
-
@bir-i̇ki Sınav açıklandı kısmını okur okumaz böyle oldum....