2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
-
Arkadaşlar sınavın açıklanacağı tarih kesin mi ? Eğer ilk sınavda sorun çıkmasaydı yapılması gereken yazılı sınavın açıklanma tarihi değildir di mi ?
-
@kamelya hocam bu salı açıklanıyor, 13-14 ekimde de yazılısı var
-
@politics06 şov yapmadan duyar kasmadan bilgilendirme yapan üye ne güzel üyedir öyle adamsın sen kardeşim başlıkta takip ediyorum gönderilerini bayada kafa yoruyorsun gördüğüm kadarıyla umarım Allah gönlüne göre verir. Emek veren herkese de tabi
-
@politics06 ben önceki yapılması gereken yaZılı sınavın sonuç açıklanma tarihi olabilir mi diye endişe duydum, tşk ediyorum inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar alacağımız bir gün olur.
-
@kombassankoma usta varsayım yapmıştım dediğin gibi direk söze varsayım diye başlayabilirmişim :))
-
@hickskaldor vallahi sizin gibiler uslanmaz ya bi de laf çakıyor kendince
-
@hagi sen neye atladın kardeşim dediklerimde yanlis bir şey mi var? Burası bir forum ve kimse kimseye cevap vermek zorunda değil. "Laf cakmak" falan senin seviyene inmeyi düşünmüyorum pek olgun olmadığın belli zaten iyi geceler
-
Ben ilk sınavın bundan kolay olduğunu değil daha zor olduğunu düşünüyorum. Neredeyse tüm çalışmalarımı bitirdikten sonra ilk sınavı deneme olarak çözdüm ve 69 doğru yapmıştım. Birde ilk sınavdan bazı sorular aklımdaydı 4-5 soru kadar. Ancak bu sınavın özellikle alan kısmı bana çok basit geldi. Yani zorluk, kolaylık kısmı tamamen kişide bitiyor. Birde genel olarak sınava zor deniyor ama alan netleri maşallah 40 dan aşağı olan çok az. Bana sanki Gy-Gk belilrleyici olacak gibi geliyor.
-
@paca08 hoşgeldin hocam bu sınavda durumlar nedir?
-
Bu sınavin alan bölümü kolaydı bence.47+24 bekliyorum ama bu seviyede yapabilecek kadar bilgisi olan biri değilim,konu eksiğim de var.(bazıları hiç yok bazı konularda yüzeysel).biraz dikkatli birisi 55 alanı rahatlıkla yapardi.ilk sınavda tahminen 37 alan 19 gkgy civarı yapacaktım iyiki sistemler çalışmadı ama hem kpss hemde dguy sonrası seviyem biraz yükseldi herhalde.
-
2016 da 57 neti olan 1100. 62 neti olan 235.olmuş.yani 5 nete 900 kişi sıralanmış.bence bu yıl 60-65 bandında 1000 kişi vardır.
-
@kenan-komutan Orijinal kenan komutan da böyle sallıyordu uygun bir kullanıcı adı olmuş
-
"Ben eksiktim ona rağmen şu kadar yaptım. Dolayısıyla sınav çok kolaydı. Ben bu kadar yaptıysam ohoo."
Bu hiç bitmeyen bana kalırsa bitmeyecek de müthiş bir goygoydur. Lisede hepimizin "öss çok zordu." denildiğinde "Yoo, bence kolaydı, ben baya yaptım." deyip iki yıllık kazanan arkadaşları olmuştur de mi?
Sınavın zorluğu tamamen subjektifdir. Hiç çalışmayan ama kpss alan geçmişi olan bir adam şansı yaver giderse bu sınavı kazanabilir. Bu sınavı bütün katılanlar için kolay kılmaz.
Genele yorum yapmanız için daha bir fırın ekmek yemeniz lazım. Paşazademizin şansı yaver gitti diye dikkatli olan alanda 55 yapacakmış. Peh peh...
-
@murky Hoşbuldum hocam bu sınavda durumlar iyi. Alanda Maliye kolaydı fulledim. Gy-gk 25 yaptım. Alandan da en az 50 doğru bekliyorum. Normalde muhasebe 15 de 14 veya 15 de 15 yapardım. 15 de 12 yaptım. Kaydırma vs yapmadıysam ikinci sınavdayım.
-
@paca08 maşallah hocam bi aksilik olmazsa ilk 20 olur.
-
@paca08 (KAYDIRDI)
-
@murky İnşallah hocam bu işler nasip kısmet. Sınavdan bir gün önce bildiğim yerlerden çıkarsa yaparım. Yoksa da canımız sağolsun dedim. Sınavda zamanı iyi yönetince böyle bir sonuç ortaya çıktı. İlk sınavdan 225 e kalan sayısı çok fazla olmayacak diye düşünüyorum.
-
@paca08 aynen katılıyorum bir de ilk sınavı millet bilgisayar ekranından aksaklıklarla çözdü hem de tam hazırlanamayarak ama 2. Sınav daha zor diyorlar tamamen katılmıyorum. 2 sınavı da görmüş biri olarak söylüyorum. Bakalım nasıl olacak sonuçlar.
-
@murky yahu sen kendini tatmin edeceksin diye sınava zor dememiz mi gerekiyor sınırda olsan tepkini anlarım,tehlikeli bölgede bile degilsin.eğer sınavdaki bütün sorular en özet kaynaklarda bile varsa o sınav kolaydır,istiyorsunuz ki sadece çıkmış soru sorulsun.