2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@edi ben kaçıncıyım usta;)
-
@edi ne biliyim forumda 60 alan sorusunda 80 yapanları gördükçe sonuç bu çıkıyor.
-
@murky ağustos sınavındaki maliye mayıs sınavındaki maliyeye nasıl eşdeğer anlamıyorum? birinden 1 yanlışım birinden 5 yanlışım var.
-
sonuçtan çok sıralamayı nasıl yapacaklar onu çok merak ediyorum
en mantıklısı, 225 kişilik kontenjanı birinci ve ikinci sınava giren sayısı oranında ilk sınav ve ikinci sınav için dağıtıp bulunacak kontenjan için değerlendirmeleri olur gibime geliyor, inşallah hakkaniyetli bir sistem uygularlar. -
Ösym hakkaniyet
-
@politics06 aslında yazarken elim titredi ama umut işte
-
linklerim hazır, ilk olarak sayılsal bilgiler kısmı açılacak çünkü 2018 için herhangi bir veri girişi olmadı, bakalım bu sefer ne zaman bekleyeceğiz.
-
@kombassankoma aynen 2 adet link hazır bekliyor
-
Link çalışmaları da başladı çok heyecanlı
-
@giordanobruno 5 yanlışınız olan olan ağustos ayındakimi
-
-
@edi 20 ye 46 bide bana sıralama versen hocam heyecanlı oluyor
-
@edi Hocam benimki kaçtı
-
@giordanobruno, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi ne biliyim forumda 60 alan sorusunda 80 yapanları gördükçe sonuç bu çıkıyor.
-
@victory-carleone, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi 20 ye 46 bide bana sıralama versen hocam heyecanlı oluyor
121
-
-
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi Hocam benimki kaçtı
53
-
Arkadaşlar şuan için sınav açıklamasına yönelik açık link bulamadım siz hangi linkten bahsediyorsunuz?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
sonuçtan çok sıralamayı nasıl yapacaklar onu çok merak ediyorum
en mantıklısı, 225 kişilik kontenjanı birinci ve ikinci sınava giren sayısı oranında ilk sınav ve ikinci sınav için dağıtıp bulunacak kontenjan için değerlendirmeleri olur gibime geliyor, inşallah hakkaniyetli bir sistem uygularlar.ilk 224te 224 kişi olacak 225te 100 kişi olacak, toplamda 324 kişi yazılıya girecek 🤪
-
@g-uzmanı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar şuan için sınav açıklamasına yönelik açık link bulamadım siz hangi linkten bahsediyorsunuz?
79 ve 80 no.lu linkler