2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
bir umut siteye baktım ama açıklanmamış herkese iyi geceler, allah cümlemize sabır versin
-
@çilembitmedi benim elimde olsa sınav çıkarken sonuç bildirme sistemi kuracağım malesef ne zaman açıklanacağı bilinmiyor
-
@politics06 yerinde bir tespit 🧐
-
@edi buralar hep gazi koktu vay be eski iibf den kim kaldı
-
Arkadaşlar soruları toplayan hayırsever bir arkadaşımız yok mu aramızda?
-
@rintintin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar soruları toplayan hayırsever bir arkadaşımız yok mu aramızda?
Sorular yayınlandı
-
Osym takviminde gozukmuyor sinavin aciklanmasi acaba otomatik olarak mi kalkiyor takvimden aciklanma tarihine gelince?
-
Hayırlı olsun beyler ben kazanmışım.
Deneme yapıyorum sakin olun bakalım nasıl hissettirecek ️
-
@rorschach159 Allah iyiliğini versin
-
@can-mavi aisten kaldırmışlar hocam ondan sordum
-
Gib , ty , face üçlüsünün ardından an itibariyle internet sekmesine osym de eklendi , telefon yanmazsa iyidir
-
Çok şükür bu sefer oldu. Bu sefer başardım. Kazandım çok şükür.
(Ulan asla yapmam böyle şey asla yapmam ama madem umut fakirin ekmeği. Nolmuş büyük adam olamamışsak. Hayallerimizi satmadık ya. ) -
Hadi herkes burda sınavı kazanmış gibi davransın. Burda muharrem ince kazanmış gibi yapalım ️
-
@econumist, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Çok şükür bu sefer oldu. Bu sefer başardım. Kazandım çok şükür.
(Ulan asla yapmam böyle şey asla yapmam ama madem umut fakirin ekmeği. Nolmuş büyük adam olamamışsak. Hayallerimizi satmadık ya. )“the secret” zamanı demek o vakit; ben birinci olmuşummmm ilk sırada yazılıya hak kazanmışımmmm
-
@edi seninki de bir şey mi şimdi baktım 3 sene önce sayıştay denetçisi olmuşum ben
-
- olmuşum şansa bak ya
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi seninki de bir şey mi şimdi baktım 3 sene önce sayıştay denetçisi olmuşum ben
-
@secret, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi buralar hep gazi koktu vay be eski iibf den kim kaldı
ne kadar eski iibf hocam? size kaç lazım? 🧐
-
Arkadaşlar üstün başarı göstermişim yazılı ve mülakat olmadan beni almışlar. Yarın işe başlıyorum.
(Hadi üzerine koyun da göreyim )
-
@osman-paşa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar üstün başarı göstermişim yazılı ve mülakat olmadan beni almışlar. Yarın işe başlıyorum.
(Hadi üzerine koyun da göreyim )
hocam ben emekliliğimi istedim sabah 🤪