TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1096375
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      bulut @mulkiyelikeynes Son düzenleyen:

@mulkiyelikeynes hocam işin gerçeği şu ki Erdal Ünsal dahil her kaynağa baktım. Üniversitede mikro dersini Arslan Yiğidim'den almıştım (gazi'de okuyanlar bilir) ilk Erdal Ünsal kitabını o zaman aldım. Şahsen Erdal Ünsal iktisatı aşırı teorik ve fazlasıyla korkutucu anlatıyor bana göre. İktisat Erdal hocanın anlattığından çok daha naif ve çok daha kolay bir ders. Orada zaten hiç sevmedim Erdal hocayı. Sonrasında pegemin mikro ve makro kitaplarını almıştım 2014te. Aşırı basite indirgenmişti, ilk okuduğumda cidden hiçbir b
      şey anlamıyordum, ki hiç dershaneye de gitmedim. Sonrasında Tufan Samet hocanın kaynağını aldım pegemle birlikte ona çalışırken takıldığım noktalarda da istemeyerek Erdal ünsal'ın kitaplarına baktım. Onlardan ek bilgileri not ettim. Sonra zeynel dinlerin kitaplarını okudum, tabi bunlardan hep bir şeyler öğrendim ama sevmiyordum kitapları. Sözün özü hemen her kaynağa bakmışımdır ama ben şu an hemen 2 günde iktisatı hatırlıyorsam yıllardır kaynaklarımı değiştirmediğimden ve ilk öğrenirken ezber değil mantığa yöneldiğimden. Tufan samet hoca ve pegemin konu anlatımı iktisat kitapları benim kaynaklarım. Dediğim gibi size eksik gelebilir, en başından vurguladığım gibi neyi daha iyi anlıyorsanız o kaynağa çalışın. (genele hitaben)

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • E
        edi @kilici Son düzenleyen:

@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Kaynak kitap konusu açılınca umutlanıyorum yapmayın etmeyin 😄

bu yarınki tartışma konusuydu zaten neden erkenden başladıysak 😅

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • H
          hickskaldor Son düzenleyen:

Yarın vakitte geçmez şimdi. İnşallah emek verip umut eden çoğu kişinin yüzünü güldürecek bir puanla kapatır 😊

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • C
            cesss @edi Son düzenleyen:

@edi nurdan aslan candır kitabı resmen iktisat temelimi oluşturttu bana

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • kilici
              kilici Yasaklı @edi Son düzenleyen:

@edi Hocam zaten büyük ihtimal kazanamayacağız değil mi gerek yok kaynaklara felan 😄

E P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • E

@edi Hocam zaten büyük ihtimal kazanamayacağız değil mi gerek yok kaynaklara felan 😄

bu akşam tövbe diyelim dilek yerine geçmesin mazallah 😱

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • kilici
                  kilici Yasaklı @edi Son düzenleyen:

@edi 😄😄 Hayırlısı olsun hocam. Siz çok bekliyorsunuz olmazsa da üzülmeyin sakın nasip kısmet bu işler. İnşallah olur da kaynak kitapları konuşuruz yarın.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • E
                    edi @bulut Son düzenleyen:

@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@mulkiyelikeynes hocam işin gerçeği şu ki Erdal Ünsal dahil her kaynağa baktım. Üniversitede mikro dersini Arslan Yiğidim'den almıştım (gazi'de okuyanlar bilir) ilk Erdal Ünsal kitabını o zaman aldım. Şahsen Erdal Ünsal iktisatı aşırı teorik ve fazlasıyla korkutucu anlatıyor bana göre. İktisat Erdal hocanın anlattığından çok daha naif ve çok daha kolay bir ders. Orada zaten hiç sevmedim Erdal hocayı. Sonrasında pegemin mikro ve makro kitaplarını almıştım 2014te. Aşırı basite indirgenmişti, ilk okuduğumda cidden hiçbir b
                    şey anlamıyordum, ki hiç dershaneye de gitmedim. Sonrasında Tufan Samet hocanın kaynağını aldım pegemle birlikte ona çalışırken takıldığım noktalarda da istemeyerek Erdal ünsal'ın kitaplarına baktım. Onlardan ek bilgileri not ettim. Sonra zeynel dinlerin kitaplarını okudum, tabi bunlardan hep bir şeyler öğrendim ama sevmiyordum kitapları. Sözün özü hemen her kaynağa bakmışımdır ama ben şu an hemen 2 günde iktisatı hatırlıyorsam yıllardır kaynaklarımı değiştirmediğimden ve ilk öğrenirken ezber değil mantığa yöneldiğimden. Tufan samet hoca ve pegemin konu anlatımı iktisat kitapları benim kaynaklarım. Dediğim gibi size eksik gelebilir, en başından vurguladığım gibi neyi daha iyi anlıyorsanız o kaynağa çalışın. (genele hitaben)

😱😱😱 arslan yiğidim mikro mu veriyor artık 😱😱😱

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • K
                      kamelya @hickskaldor Son düzenleyen:

@hickskaldor amin inşallah, şimdiden heyecan bastı. inşallah yarın tüm emek veren gönül verenler için hayırlı sonuçlar olur.

• E

@edi 😄😄 Hayırlısı olsun hocam. Siz çok bekliyorsunuz olmazsa da üzülmeyin sakın nasip kısmet bu işler. İnşallah olur da kaynak kitapları konuşuruz yarın.

hocam ben kaç zamandır sayıştay diyerek nefes alıp veriyorum bir bilseniz 😞 rabbim nasip etsin bu sene inşallah 🤲🏻

• P
                          politics06 @kilici Son düzenleyen:

@kilici Beni de alın aranıza 😊

E kilici 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • E
                            edi @politics06 Son düzenleyen:

@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@kilici @hagi siz ve ben miyiz şimdi 63 civarı olan

E P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • E
                              edi @edi Son düzenleyen:

@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@kilici @hagi siz ve ben miyiz şimdi 63 civarı olan

63 olmayanı almıyoruz çünkü 😅😅

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • P
                                politics06 @edi Son düzenleyen:

@edi Sessiz bi kesim var bence hocam 🙂 ama forumda dereceye oynayan çok bence

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • kilici
                                  kilici Yasaklı @politics06 Son düzenleyen:

@politics06 Hocam sizin doğru sayınız iyiydi sanki öyle hatırlıyorum. 65 den azsa eğer buyrun oturun şöyle 😄

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • B
                                    bulut @edi Son düzenleyen:

@edi sene 2010. Ben aldım valla 🙂

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Ç
                                      çilembitmedi @secret Son düzenleyen:

@secret hocam 5 nedir yahu işkence gibi beklemekle bitmez😀

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • P
                                        politics06 @kilici Son düzenleyen:

@kilici Hocam ben de düşmesi yönünde dua eden lakin düşmeyeceğini düşünenlerdenim, sizin mantık çok güzel zaten olmayacak diye düşünüp olursa seviniriz 🙂

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • kilici
                                          kilici Yasaklı @politics06 Son düzenleyen:

@politics06 Evet hocam sınav anı öyle bir psikoloji oluyor ki hele ki bu sınavda süre sorunuyla beraber değişik bir sınav oldu. Olmazsa eğer nasip değilmiş bu sene der çekilirim üzülmeye gerek yok 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • E
                                            edi @bulut Son düzenleyen:

@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

@edi sene 2010. Ben aldım valla 🙂

😅🤞🏻 ben ismini bile hatırlamadığım seçmeli bir ders almıştım kendisinden. mikroyu müslüme narin baldan almıştım. gerçi şuan sadece müslüme narin sanırım 🤔

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 286
                                            • 287
                                            • 288
                                            • 289
                                            • 290
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 288 / 322
                                            • İlk ileti