2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@rintintin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi tabiki hocam 1-3 doğru sayısıyla ucundan kaçırmayacak şekilde 60 küsür 60 doğru ile kapatsın tertemiz bitsin bu iş
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi iyi ve şansı yaver giden 225 hocam:) ben kalırsam en azından şansımla kalacağım çok hakettiğimden değil:)
yok hocam ben tamamen şansa inanmıyorum, haketmişsinizdir de kalacaksınızdır
-
En uzun gece başlamak üzere Allah çarsimiza pazar versin iyi geceler
-
@mulkiyelikeynes, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
En uzun gece başlamak üzere Allah çarsimiza pazar versin iyi geceler
halkaten uzun olacak hocam, resmen önümdeki soruya 15dk boş boş baktım. soru da birleşim açılması için gerekli minimum üye sayısı. tokatlayasım geliyor kendimi
-
@edi ben de hangi kitapları alayım yazılı için ona bakıyorum sitede sepete atiyorum ama sipariş vermiyorum Allah'ım bu nasıl bir girdap :((
-
@edi ben de hangi kitapları alayım yazılı için ona bakıyorum sitede sepete atiyorum ama sipariş vermiyorum Allah'ım bu nasıl bir girdap :((
sepette neler var hocam
-
hah tamamdır yarının konusu belli oldu; kaynaklar kaynaklar nedir bu kaynaklar
-
@edi Abuzer pınar maliye politikası, Erdal Ünsal makro iktisat, Celal gole ticaret hukuku. Bol miktarda Mahfi eğilmez.
-
@edi Abuzer pınar maliye politikası, Erdal Ünsal makro iktisat, Celal gole ticaret hukuku. Bol miktarda Mahfi eğilmez.
teşekkürler hocam
-
@edi İnşallah size de nasip olur
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
kazanmak mı hocam?
-
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
kazanmak mı hocam?
hea satın almak mı yoksa
-
kazanmak mı hocam?
hea satın almak mı yoksa
kusura bakmayın kafa ambale oldu algılayamıyorum şuan
-
@edi Kazanıp, çalışmak için almak hocam
-
Dostlar yanlış anlamayın ben kimseye kaynak önerisinde bulunmam herkes en iyi anladığı kaynaktan alsın ama sırf kült diye aldığınız kaynaklar size başarı getirmez bilginiz olsun. Benim belki de en iyi olduğum alan iktisattır öyleki geçtiğimiz dönem önemli bir kurumun mülakatında "iktisat kağıdının maşallahı var" teveccühünde bulundu komisyon üyeleri ama Erdal Ünsal kitaplarından hiç çalışmadım. Bu Ersal Ünsal kötü demek değil, bana hitap etmiyor. Kendinizi tanımışsınızdır, sayıştay testi geçtiyseniz klasikte sırf kült diye yeni kaynaklara yelken açmanızı tavsiye etmem. Yatırım tavsiyesi değil tabi taksir sizin
-
@edi Kazanıp, çalışmak için almak hocam
ayyy inşallah inşallah hocam 🤲🤲🤲 cümlemize
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Dostlar yanlış anlamayın ben kimseye kaynak önerisinde bulunmam herkes en iyi anladığı kaynaktan alsın ama sırf kült diye aldığınız kaynaklar size başarı getirmez bilginiz olsun. Benim belki de en iyi olduğum alan iktisattır öyleki geçtiğimiz dönem önemli bir kurumun mülakatında "iktisat kağıdının maşallahı var" teveccühünde bulundu komisyon üyeleri ama Erdal Ünsal kitaplarından hiç çalışmadım. Bu Ersal Ünsal kötü demek değil, bana hitap etmiyor. Kendinizi tanımışsınızdır, sayıştay testi geçtiyseniz klasikte sırf kült diye yeni kaynaklara yelken açmanızı tavsiye etmem. Yatırım tavsiyesi değil tabi taksir sizin
ben de şahsen nurdan aslan ve tufan samet taraftarıyım
-
@murky kesinlikle katılıyorum.ben Erdal Ünsal ve Celal hocadan ders aldım kitaplarına aşinalık var biraz beğeniyorum da. Ama tarzı size uymayabilir o yüzden öncelikle incelemenizde fayda var. Siz hangi isimlere çalıştınız hocam?
-
Kaynak kitap konusu açılınca umutlanıyorum yapmayın etmeyin
-
2016 da öğleden sonra 5 civarı açıklanmıştı. Acep bu defa ne olucek