2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@avexer muhasebe eklenmesi ve etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz
-
Bana göre 2016 genel yetenek bu sınavın genel yeteneğinden kesinlikle kolaydı. Şöyle düşünülebilir, genel yetenek testini hiç çalışmayan dahi yüksek yapabilir ki bu sınava alan bilgisi yeterli olmadan giren bir çok insan var. Dolayısıyla genele vurunca bence muhasebe testinde başarı oranı geçen yılki genel yeteneğe göre düşük olacak. Bu da kapatma sınırını düşürecek. Tamamen benim beyin jimnastiğim bu, herhangi bir iddiam yok.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bana göre 2016 genel yetenek bu sınavın genel yeteneğinden kesinlikle kolaydı. Şöyle düşünülebilir, genel yetenek testini hiç çalışmayan dahi yüksek yapabilir ki bu sınava alan bilgisi yeterli olmadan giren bir çok insan var. Dolayısıyla genele vurunca bence muhasebe testinde başarı oranı geçen yılki genel yeteneğe göre düşük olacak. Bu da kapatma sınırını düşürecek. Tamamen benim beyin jimnastiğim bu, herhangi bir iddiam yok.
hay ağzın bal yesin, allah beynine zeval vermesin hocam bi de doğru sayıları verdin mi tadından yenmez bu yorum
-
@politics06 2016,2018-mayis ve 2018-agustos sinavlarinin ucune de girdim.Kiyaslamak gerekirse:
-GY =>2018-agustos sinavi diger iki sinava gore baya zordu.
-GK=> 2018-agustos sinavi diger iki sinava gore cok kolaydi.
-Iktisat=> 2018-agustos sinavi iki sinavdan da zordu.
-Hukuk=>3 sinav da esdeger gibiydi.
-Maliye=>2016 sinavi cok zordu.Agustos sinavi mayis sinavina es deger gibiydi.
-Muhasebe=>Mayis sinavi bariz daha zordu.Ayrica mayis sinavi bence son sinavdan kolay degildi.Mayis sinavinin son sinava gore tek artisi zaman alici fazla soru olmamasiydi.
-
@avexer ben bu yoruma imzamı atarım. Birebir aynı düşüncelere sahibim.
-
@edi inan doğru sayılarını kestiremiyorum hocam ya. Ama cidden senin kazanmanı çok istiyorum, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.
-
@murky
İnşallah hep beraber kazanırız hocam -
@econumist inşallah hocam. Dileğim o ki inşallah en çok isteyenler çalışmalarıyla, emekleriyle hak etsin ve en çok hak edenler kazansın.
-
@edi inan doğru sayılarını kestiremiyorum hocam ya. Ama cidden senin kazanmanı çok istiyorum, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.
allah razı olsun hocam, ecmain
-
2016 sınavını kazananlar listesine baktım 87,3 puanlı kişi şuan Sayıştay Denetçisi ama 87,19 puanlı kişi elemeyi bile geçemedi. Büyük ihtimal iki kişi de aynı netleri yaptı ama standart sapmadan dolayı bir kişi kazandı. Bu işler gerçekten nasip kısmet. Hak eden, emek veren karşılığını alır inşallah yarın.
-
içerim yanıyor anam yaram pek deriiin
bana sayıltaydan aman bir haber verin
-
@kilici dünyanın en kötü duygusu standart sapma ile kaybetmek. 2015 idari yargı sınavı 77 doğru ile kapattı benim de 77 doğrum vardı. Lakin ben kazanamamıştım, en hayal kırıklığı yaşadığım sonuçlardan biriydi. Allah keşke kimseye yaşatmasa bu duyguyu.
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
2016 sınavını kazananlar listesine baktım 87,3 puanlı kişi şuan Sayıştay Denetçisi ama 87,19 puanlı kişi elemeyi bile geçemedi. Büyük ihtimal iki kişi de aynı netleri yaptı ama standart sapmadan dolayı bir kişi kazandı. Bu işler gerçekten nasip kısmet. Hak eden, emek veren karşılığını alır inşallah yarın.
evet hocam ya malesef çok acımasızca. geçen sayfalarda 0,46 puanda kaç kişi oynadığı yazıldı ya ne yazık ki
-
Gerçi mülakattan elenmekten daha büyük bir hayal kırıklığı olmasa gerek. Bu kadar çaba, emek, bekleyiş; listeler açıklanıyor, yoksun. Sil baştan ya Allah deyip başlıyorsun. Şu süreçlerin zorluğuna o kadar şahidim ki tek dileğim bu emekleri veren herkesin nihai sonuca ulaşması. Gönül ister ki kapanan her kapı onlara çok daha mutlu olacakları kapıları açsın.
-
Gerçi mülakattan elenmekten daha büyük bir hayal kırıklığı olmasa gerek. Bu kadar çaba, emek, bekleyiş; listeler açıklanıyor, yoksun. Sil baştan ya Allah deyip başlıyorsun. Şu süreçlerin zorluğuna o kadar şahidim ki tek dileğim bu emekleri veren herkesin nihai sonuca ulaşması. Gönül ister ki kapanan her kapı onlara çok daha mutlu olacakları kapıları açsın.
hocam düşünmeyin bunları bugün, iyi düşünün rabbim en iyisini verecektir 🤲
-
@edi Hocam size söylediğim formülü unutmuşsunuz ama hemen
-
@murky hocam daha önce siz bu süreci yasadiniz, bu 1.33 0.66 işlemini yaptığımızda tam ham puanı osymye göre eşdeğer veriyor mu bize
-
o formül bizim içindi ama @murky hocama kazanacaksın diyelim kazansın ama en az bizim kadar sevinsin 🤲
-
@edi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
o formül bizim içindi ama @murky hocama kazanacaksın diyelim kazansın ama en az bizim kadar sevinsin 🤲
biz;sınırdakiler malum
-
o değil de bobo hala oynuyor mu ya. kalbi sa-yış-tay diye atanlar kazansın inşallah:)