2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
60 küsür doğrusu olanlar olarak umarım iyi şeyler olur yarına bizler için
-
@okanugur hocam şahsen ben daha önceleri hiç ham puan hesaplaması yapmadım. Lakin ösym'nin direkt standart sapmalı puanları açıkladığı ve herkesin standart sapmasının da sabit olmadığı düşünülürse bunu bilemeyiz bence.
-
@murky aa anladım hocam ben iki puanı da görebiliyoruz diye düşündüm bi an sağolun
-
@kombassankoma Keşke çalışmak ve bu dediğiniz yetseydi
-
@rintintin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
60 küsür doğrusu olanlar olarak umarım iyi şeyler olur yarına bizler için
küsür derken hocam? 69 da bir küsür de 🤪
-
GKY ağırlıklı 57-65 arası doğrum çıkacak ve kazanamayacakmışım gibi hissediyorum
-
2016 sınavının birincisi veya oralara yakın kişilerin doğru sayısı kaçtı? 75 mi?
-
İnşallah 60 üstü alan herkes kazanır;)
-
@huseyinnkeskin 75 miş hocam. acaba bu yıl birinci kaç yapar.
-
@econumist Allahım şu mübarek emeklerin yüzü suyu hürmetine kabul eyle, Amin
-
@hlthlthlt, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@huseyinnkeskin 75 miş hocam. acaba bu yıl birinci kaç yapar.
kaç yapacağını bilemem de kim olacağını biliyoruz, geçen sayfalarda konutanımsı biri vardı ya çok alçak gönüllüydü hani, birinci o bence
-
@hlthlthlt teşekkürler hocam bu yıl da hemen hemen aynı sonuçlar olur bence
-
Yanlis dogruyu goturuyo muydu?
-
60 ile de kapatsa 90 ile de kapatsa sonucta orda en iyi 225 kişi olcak
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
60 ile de kapatsa 90 ile de kapatsa sonucta orda en iyi 225 kişi olcak
standart sapması en iyi olan 225 bence hocam
-
@edi tabiki hocam 1-3 doğru sayısıyla ucundan kaçırmayacak şekilde 60 küsür 60 doğru ile kapatsın tertemiz bitsin bu iş
-
@edi tabiki hocam 1-3 doğru sayısıyla ucundan kaçırmayacak şekilde 60 küsür 60 doğru ile kapatsın tertemiz bitsin bu iş
Benim içime doğan gk gy farketmeden 62-63 dogruyla herkes gececek ondan düşükler de standart sapmaya bağlı olarak değişecek diye hissediyorum
-
@edi iyi ve şansı yaver giden 225 hocam:) ben kalırsam en azından şansımla kalacağım çok hakettiğimden değil:)
-
Bir kere de bizim yüzümüz gülsün arkadaş. Hep acı hep hüsran mutsuzluktan komaya girdik. Gülmeyi unuttuk.
-
@chia87, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Benim içime doğan gk gy farketmeden 62-63 dogruyla herkes gececek ondan düşükler de standart sapmaya bağlı olarak değişecek diye hissediyorum
hay senin de için bal yesin o vakit hocam