2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
ilk Sınavda 50 Alan 25 GK ve GY Yapıp, Her Türlü Kazanacak Net Sayısı olmasına rağmen Adil olması amacıyla 2.sınava müracaat ettim. Özel bir sebepten dolayı şehir dışındaydım, 2.Sınava dahil olamadım.
NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜNE aday gösterir misiniz ? Bence Hak ettim Adaylığı.
-
Totem yaptım önce buradaki arkadaşlardan sonuçlara göre kaçla kapattığını tahmin edip ona göre sonuca kendimi hazırlayıp bakcam, aksi takdirde bu kalp buna dayanmayabilir
-
@sucuklu_oralet ilk sınavınız geçerli olacaktır hocam muhtemelen.
-
@politics06 -10 sn sonra sonucuna baktı-
-
@sucuklu_oralet ilk sınav geçerli olur, bence siz de bunun farkındasınız
-
@kombassankoma 2.Sınava Müracaat edip, ilk sınavı geçerli olması da Adaletli değil ki. İnşallah Geçerli olmaz.
Sayıştay gibi bir Kurumda bu kadar Adaletsizliğe Gönlüm Razı değil.
-
@sucuklu_oralet Hocam bir de yanlış anlamayın ama neden her cümlenin baş harfini büyük harfle yazıyorsunuz? Gözlerim cidden kan ağlıyor böyle olunca.
-
@murky her kelimenin olarak düzeltmeli.
-
@cesss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi ben yapmam kardeşim aslında böyle açıklanıp kaç doğruyla kapattıgını öğrendikten sonra sonucuma bakmayı düşünüyorum
hocam kaçırmışım neyi yapmıyoruz?
-
@sucuklu_oralet evet bu davranışla Sayıştay’ın ikinci sınavına nobel ödülü adayısınız ama ikinci sınava girilmemesiyle ilk sınavın geçersiz olması da adaletsiz olacağı için yazılıya girmemeniz durumunda ödülü kazanacaksınız. Ancak yazılıya girerseniz sadece aday olarak kalıyorsunuz
-
@osman-paşa Bence de bu kadar hakkaniyet gözetiliyorsa bu tavır protesto edilerek yazılı sınava girilmemeli
-
@politics06 kesinlikle bende senin taktiğini yapacam
-
@murky geçerli olmuyor açıklama yapıldı
-
@cesss Açıklamada geçerli olmuyor anlamı yok. İkinci sınava "girenlerin" diyor, başvuruyla alakalı hususta boşluk söz konusu.
-
@murky Doğum 87. Akranlarım bilir, O zamanlar "Hi5, Netlog, MSN, Kelebek, MIRC,Yonja" Baya aktiftim. Orada dikkat çekmek adına "Comics Sans Kalın" ve Büyük Harf meşhurdu Hocam. El alışkanlığı oldu
Şuan müfettişim bide, Raporlarda bile bazen hatalı yapıyorum.
-
@murky katılıyorum hocam
-
@murky başvuru esas alınır hocam girip girmeme durumuna bakmıyor ösym . Yakında öğrenilir zaten
-
Tahmini saat kac gibi aciklanir arkadaslar
-
@osman-paşa Yazılı Sınava girip, Ekonomi Kompozisyonunda döktürüp, NOBEL Ekonomi Ödülünü Almak İsterdim.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@osman-paşa Bence de bu kadar hakkaniyet gözetiliyorsa bu tavır protesto edilerek yazılı sınava girilmemeli