2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@sucuklu_oralet onu da fahri nobel ödülü olarak veririz problem yok. 🧐🧐
-
@osman-paşa Piyango'da Teselli ikramiyesi Misali.
Ben Hala nedense bu sınavın yargı yoluyla iptal edileceğini düşünüyorum.
-
@sucuklu_oralet Hocam umarım sınavınız geçersiz olmaz, şaka bir yana bunu cidden istemem. Benim ironi yaptığım nokta ortadaki hakkaniyetsizlik ilk sınavda yüksek yapıp ikinciye girerek giderilecek bir hakkaniyetsizlik değil. Belki de ilkinden daha yüksek yapacaktınız ikinci sınavda, o zamanda ilk sınava girip ikinciye girmeyenlere hakkaniyetsizlik olmayacak mıydı?
Ayrıca sınav iptal olmaz. Cumhurbaşkanlığı kararnamesine "Farklı sınavlarla aynı değerlendirme yapılabilir." maddesi eklendi.
-
@murky Haklısınız Hocam, ama herkesin Homo ekonomicus olduğunu düşünerekten hareket ettim, herkes adalet için ilk sınavdan feragat edip, ikinciye gireceğini varsayaraktan. Tabi Unuttuğum nokta "Ceteris Paribus" diğer değişkenleri sabitlemem gerekiyordu.
-
@sucuklu_oralet Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Allah şahit canı gönülden temenni ediyorum ki sınavınız geçersiz olmasın inşallah. Yazık o kadar emeğinize.
-
Yazılı sınava her zamanki sistemimle ve kaynaklarımla çalışmayı düşünüyorum. Kalın ve gereksiz bilgilerle dolu kitapların içinde kaybolmak klasik sınavlar için bana gereksiz geliyor.
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@murky Haklısınız Hocam, ama herkesin Homo ekonomicus olduğunu düşünerekten hareket ettim, herkes adalet için ilk sınavdan feragat edip, ikinciye gireceğini varsayaraktan. Tabi Unuttuğum nokta "Ceteris Paribus" diğer değişkenleri sabitlemem gerekiyordu.
hocam ilk sınavdan yüksek doğru yapan hiçbir homoecomicus ilk sınavından feragat etmez doğasına aykırı
-
@murky Murky 3 İdari yargı elendim, 2 Defa Kaymakamlıktan. Elenmiş biri olarak, NASİP diyorum sadece. Güzel düşüncen ve yüreğin içinde Eyvallah hocam.
-
@sucuklu_oralet inşallah tez zamanda emeğinin karşılığını alırsın..
-
20 dakika sonra açıklanıyor muymuş ta muşmuş ? Hanimiş çiko
-
Bişey diyecem ; Sonuçlar Açıklanmış yazsam , hemen beni yasaklarlar demi. Geçen bir arkadaş böyle yazmış hemen atmışlarda ondan sordum.Not :Amacım troll felan değil ,
-
@bunelanbu saat 14 e koşullamayın arkadaşlar kendinizi
-
@can-mavi hocam sende nedense içimden bir ses bu sene kaymakam olcan diyor , eğer olursan bana ne ısmarlıcaksın ? Erkeğim bu arada.
-
-
@edi Ben eski kafalıyım hocam, Eskiden daha samimi rekabet vardı. Şimdilerde ise çıkar Çatışmaları. Böyle samimi güzel bir forumda bile insanlar bazen birbirini yiyor hayretler içinde izliyorum.
***İyiler olarak Bir gün güneş bizim üzerimize doğacak, Aydınlık yarınlara İnş.
-
@sinavparambitti inşallah kardeşim, pazarlığı sen aç, ne istersin
-
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@can-mavi hocam sende nedense içimden bir ses bu sene kaymakam olcan diyor , eğer olursan bana ne ısmarlıcaksın ? Erkeğim bu arada.
Hocam bu mesaj nedir ya buna da sesli güldüm Ben de erkeğim bu arada yanlış anlaşılmasın
-
@sucuklu_oralet ben şahsen iyi bi insanım güneş ilk bana doğmazsa ayıp etmiş olur
-
@can-mavi bak tüm forum şahit sınavı kazanırsan , mülakatıda geçersen kızılayda buluşup yemek + sohbet. Ücreti bölüşürüz, önemli olan senin gibi adamlarla tanışmak .Söz mü ?