2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@aslan-reyiz hocam insanoğlu bu doymuyor güncel idare hukuku ve idari yargı var mı. ya da paylaştınız da ben mi kaçırdım.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz hocam insanoğlu bu doymuyor güncel idare hukuku ve idari yargı var mı. ya da paylaştınız da ben mi kaçırdım.
Güncel yok hocam onlardan
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
ticaret 2018
Bu kitabin originalini satin alabilir miyo? Internette bulamadim.link varsa sevinirim
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
ticaret 2018
Bu kitabin originalini satin alabilir miyo? Internette bulamadim.link varsa sevinirim
Bu kitap değil hocam piyasada bulamazsınız yani ; hocanın kendi notu.
-
Bu konuda bir eğitim veriyordu. belki bize yararlı olabilir bu durum. bir inceleyin derim arkadaşlar. Yararlı olacağını düşünüyorum en azından hepimiz faydalanmış oluruz.
...... -
Arkadaşlar sayıştay eleme sınavında muhasebeye maliyet muhasebesi de dahil mi?ilanda genel muhasebe yazıyor ama malum biraz yüzeysel bi ilan
-
@umutsuz-vaka Mahmut Özer'e sordum dahil değil sen yinede calış dedi.yarin bide Seyit Ahmet baş a soracam.
-
@varoufakis, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@umutsuz-vaka Mahmut Özer'e sordum dahil değil sen yinede calış dedi.yarin bide Seyit Ahmet baş a soracam.
bence abartıyorsunuz. çıkacak olsa yazarlar. bu medeni hukuk var ama acaba medeni usul de çıkabilir gibi bir soru.
-
Protokolde genel muhasebe ve mali tablolar analizi yazıyor rahat olun maliyet muhasebesi çıkmaz.. Çıkacak olursa da belki bir soru olur o da standart 7a 7b sorusu
-
Arkadaslar öncelikle bekleyen herkes için bu ilan hayırlı olsun.Güzel forumlar dilerim.çok sevdiğim eski bir hocamın elimde notları var 3 tane a3 kağıdı harita,türkiye coğrafyası ile ilgili herseyi anlatıyor. Bende pdf yada herhangi bir dosya seklinde mevcut değil fakat
Ben istanbul besiktastayım isteyen olursa bir gün kararlastıralım besiktaş da buluşalım ben haritaların fotokopisini vereyim. -
@rootofallevil hocam 7a 7b maliyet hesaplarının konusu yani genel muhasebenin içinde. maliyet muhasebesinde de kullanılıyor bu hesaplar. 7a 7b den soru çıkması olası yani. ama gidip maliyet muhasebesinden I. dağıtım, II. dağıtım falan sormaz.
-
dostlar maliyenin tümünden sorumluyuz değil mi? ilk konu dahil yani. Ben geçen alımda soruldu mu hatırlayamadım
-
@priss maliye teorisi, maliye politikası, bütçe, vergi hukuku, tvs maliye de sorumlu olunan konular. Protokolde bunlar yazıyor hocam.
-
@ultraaslan0735 hocam en azından fotosunu gönderme şansın var mı?
-
@alperen-turkuaz ben burdan tüm maliye var anlıyorum
-
@priss kamu gelirleri,kamu harcamaları, devlet borçlanması gibi konular protokolde yazmıyor . Sorarlarsa mesuliyet kabul etmem
-
@priss gecen sinavda cikmadi diye hatirliyorum yazilmayanlar
-
@alperen-turkuaz dostum onlara çalışmamazlık yapma dediklerin maliye teorisinin içinde geçen konular diye biliyorum
-
@sorgusuzsualsiz hocam harita buyuk olduğu için fotoğraftan anlasılmaz pek ama ben yine de göndereyim.mail adresini gönder bana mail olarak atayım.
-
@alperen-turkuaz borçlanmadan soru vardı diye hatırlıyorum. Tüm maliyeye çalışmak şart Hocam.