2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Diğer bir konu; madem sınav elektronik ortamda yapılıyor sonuçların açıklanması için neden 15 gün bekleniyor? Nereden baksan tutarsızlık, ÖSYM 'nin bu tarz ciddiyetsiz, sorumluluk dışı davranışlarına herkes alışkın lakin Sayıştay nasıl böyle bir uygulamaya müsade etmiş, sınav protokolünü hazırlayan bürokratlar bunları nasıl kabul etmiş, akıl alır gibi değil.
İktisat sorusu, geometri sorusu elektronik ortamda çözülür mü yahu? Üstüne farklı sorularla aynı değerlendirme vay ki vay, şu hale bak.
Aynen ben eydsye girdim, girdiğim gün açıklanmıştı.
-
Arkadaşlar foruma üyeliğim yok bunu yazmak için arkadaşımın hesabını kullandım Burda takip ediyorum benim gibi hayali Sayıştay olanlar var. Onun için kimsenin emeği boşa gitmesin diye yazayım. Bugün ÖSYM'yi aradım E-sınav merkezi 5 bin kişilik ama 2016 yılındaki sınava 10 bin kişi başvurdu. Sınav yerinin kontenjanı yetmezse diğer adaylara başka gün mü sınav yapacaksınız dedim. Telefondaki kız kontenjan dolarsa yeni kayıt kabul edilmeyecektir dedi. Yani erkenden yaparsanız kaydınızı iyi olur. Yine de isterseniz siz de bi arayıp sorun her arayana farklı şey söylüyor olabilirler. Allah yardımcımız olsun.
-
@rootofallevil hocam, kalem silgi işlem kağıdı vs verileceği protokolde yazıyor zaten.
-
e-denemede de doğru yanlıs sayısını hemen görüyorsun acaba sınavda da doğru yanlıs sayımızı görüp puan ve sıralama daha sonra mı acıklanacak
-
Sınava katılan kişi sayısını bitirene kadar elektonik ortamda sınav yapacaklar birbirine denk zorluk seviyesinde farklı soruların çıkacak olmasını adil buluyorum
-
@rootofallevil ciddimisiniz?
-
200 lira diye üzülüyorduk bu gidişle karaborsaya düşecek sınav ücreti Önce başvuran girer içeri
-
@1umut başvuru kılavuzunda yazıyor hepsi anlayamadım dalga geçme maksatlı mı soruyorsun?
-
Kpss puansız kontenjan şimdi sinemalarda..Farklı soruların bile mantığı var ama sonuncusu cidden komik
-
@rootofallevil klavuzda yazanlar için sormadım zaten, adil bulduğunuz konusunda ciddimisiniz diye sormuştum:) neyse sormadım sayın
-
@rootofallevil Hocam siz sınava girme kararı mı aldınız
-
@kilici hayır girmeyeceğim
-
@rootofallevil adil bulmanız bu yüzden sanırım.
-
@fc-real-gdp Adeta thug life olmuş hocam
-
Sınavın olduğu Cumartesi günü çıkacak soruların aynısı Pazar günü de çıkacak olursa ben orda adillikten şüphe ederim
Denk zorlukta farklı sorular adil olacaktır. Girip girmemek meselesi kendime güvenmiyor oluşumdan tüm masraflarıyla 500 lirayı savuracak değilim.. Saygılar -
biz de diyoruz ki her ikisi de olmasın.
-
tek gün aynı sorular olsun.
bunu anlamamak/anlayamamak neden güç olsun.
lanet olsun..
-
@rootofallevil hocam sizce öyle birşey olabilir mi lise de bile ayni sorulari sormuyorlar
-
muhasebeyi seçtim hata mı ettim acaba
-
Ösym tüm oturumlardaki “adil” sorulari aciklasin o zaman:)
Biz de görmüs olalim ney ne kadar adil