2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi Hocam bence tam tersi olsun bu netlere çok zor, sonraki sınavda olur inşallah desinler. En azından ucundan kıyısından girebilirsek listeye, sürpriz olur daha mutlu oluruz
hocam şimdi kooooskoca forumda bi tek ikimiz mi varız 63 olan
-
@edi benim de 63 hocam
-
@osman-paşa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Durun biraz moralinizi bozayım; Arkadaşlar 79 netim var sizce yeterli miyim?
Arkadaşlar ben buraya “79 netim var” şeklinde kurduğum cümleyi, sarkastik ironi yapmak için kullandım. Yani aslında 79 netim yok. Özelden dolu mesaj geliyor; ‘hangi kaynaklardan çalıştınız’ ya da ‘yalan söyleme len’ minvalinde. Bilginiz olsun
-
Durun biraz moralinizi bozayım; Arkadaşlar 79 netim var sizce yeterli miyim?
Arkadaşlar ben buraya “79 netim var” şeklinde kurduğum cümleyi, sarkastik ironi yapmak için kullandım. Yani aslında 79 netim yok. Özelden dolu mesaj geliyor; ‘hangi kaynaklardan çalıştınız’ ya da ‘yalan söyleme len’ minvalinde. Bilginiz olsun
o arkadaşlara önceki sayfalara göz atöalarını tavsiye ederim. 63 doğrusu olanların demoralize edilmesi için (63le kapatırsa sevinçten ölelim diye) yardım çağrısında bulunduk sağolsun @Osman-Paşa da çağrımıza destek verdi. lütfen rahat bırakın kendisini
-
@edi dostum bilmeyen herkes ciddiye almış resmen 2 anlayıp beğendi. Biri sendin diğerini hatırlamıyorum. Bundan sonra ironili yazdıklarımın altına ‘not:ironi içerir’ yazacağım
-
@edi dostum bilmeyen herkes ciddiye almış resmen 2 anlayıp beğendi. Biri sendin diğerini hatırlamıyorum. Bundan sonra ironili yazdıklarımın altına ‘not:ironi içerir’ yazacağım
*2 kişi
-
@edi 63 değil ama 61 doğrum var.( 47 alan 14 gygk )
Sanırım sınır alan ağırlıklı 60-61 doğru ile gy-gk ağırlıklı 63-64 doğru bandında olacak öyle düşünüyorum. Bu iki durumun ham puanlarını hesapladığımızda birbirine yakın sonuçlar geliyor.
Örneğin ;
45 alan 15 gy gk ( 60 doğru ) ham puan = 69,75
40 alan 24 gy gk (64 doğru) ham puan = 69,04
Geçtiğimiz seneye baktığımızda adayların net ağırlıklarına göre 16-20 arası sapma puanı gelmiş. Bu sapmayı ham puana eklediğimizde yaklaşık 86-87-88 civarı puan yapıyor. Yani geçen senenin 225. Adayına yakın puanlar demektir bu. Ya ucu ucuna kaçar ya da ucu ucuna gelir. Bakalım açıklanınca görücez bu öngörüm ne kadar tutacak hakkımızda hayırlısı olsun
-
hocam hakkını helal et bizim yüzümüzden haketmediğin muhabbetlere maruz kalmışsın. kusura bakma nolur. beğenen diğeri @kilici dir belki, muhabbeti bildiğinden
-
@maliyeciuzman hocam @kilici arkadaşımız 2016'da ham 70,75 ile 235. olmuş.
-
marş yazdığım mesajıma gelen 11 beğeni size atarlandığım gibi algılandığındanmış sanırım
-
Sinav aciklandiktan sonra yazili sinava birbucuk ay var kim neyin demorelizesini yasicak anlamis degilim..Birbucuk ayda cokda guzel hazirlanilir..Ayrica direk net hesabi yapmayin alanda netiniz 40 in altindaysa umit falan yoktur orda..Guy bile 100 soruda 80 dogru ile kapatiyorken yani size 20 yanlis hakki veriyorken..Sayistayin 62-63 ile kapatacagini dusunmek bence realistik degil..Alanda 50 dogrunuz varsa 63 dogru sizi kurtarir..Yoksa 25 gkgy 38 alan ile yaziliya kalinmaz.
-
@enki guy ile sayıştay'ı kıyaslamak hiç ama hiç ama hiç doğru değil. sadece çıkmış soruları ezberleyerek 70 zaten yapılacak bir sınav ile sayıştay sınavını karşılaştırmak tecrübesizliktir. en az 50 alan falan gerekmiyor, sonuç açıklanınca görürsünüz.
-
@enki 62-63 e düşer ya da düşmez demiyorum o ayrımı belirteyim. iki şeye karşıyım birincisi guy ile sayıştay sınavını karşılaştırmak ikincisi en az 50 alan netin olması gerektiği.
-
@murky Ben 50 alan demiyorum..Benim ongorum 44 alan 20 gkgy..Ama siz 63 dogru diyorsaniz..28 gk gy 35 alan ile kalinabileceginimi dusunuyorsunuz..
-
@enki Sizin kastettiginiz 63 dogru icinde alan 44 ve ustu ise zaten mulakata kalinir..Ayrimi duzgun yapmak gerek.
-
@enki doğrudur, mesajı ilk okumada yanlış okumuş bulundum. alan ağırlığı matematiksel bir gerçek ki en başından beri vurgulanıyor. burada 63 64 diyenler de onun farkında bence. hayırlısı az kaldı salıya.
-
@murky Bende tam anlatamamisim kendimi zaten Ankara skandalinin ben taban puana etkisi olacagini dusunuyorum..Yoksa zaten onceki seneye yakin kapatmasi gerek.
-
Geçen yılki alan ve gy gk ağırlık katsayılarını bilen varmı arkadaşlar
-
@marjinalist
hukuk, maliye1,25
gy1,33
iktisat1
gk0,66 -
Ne zaman açıklanacaktı arkadaşlar sonuçlar osymde bulamadım.