2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@kilici zaten listedekilerin çoğu 1. Sınavdakiler olacak. Bu kaçınılmaz.
-
@osman-paşa Hocam onu cimerden sormayı düşündüm ama sonra baktım ki benim daha önce gönderdiğim bir sürü cimer dilekçesi var hepsi de ösym yle ilgili o yüzden yazmayım artık dedim
-
Belki linç yicem ama arkadaşlar 65-66 net ile kafadan mülakata kalınır hesabı diye birşey yok..Doğrularınızın ağırlıgına gore değişir bu durum..Örneğin 46 alan 20 gkgy kalır fakat 40 alan 26 gkgy kalamayabilir..
-
@osman-paşa Ben böyle olacağını düşünmüyorum, yaklaşık beş bin kişi kafadan iptal ikrn ve sınavı kabul edilenlerden de tekrar başvuranların olduğu bi durumdayız
-
@enki haklısın doğru sayıları temsilimiydi peki yoksa tahmin ettiğin mi ?:)
-
@cesss Temsiliydi ama ben bu ağırlıkta kapatacagını dusunuyorum..44-46 arası alan 20 civarı da gkgy ile..
Safi net üzerinden yaptıgım anket de bunu gösteriyor 54 safi net ile kapatır gibi.58-61 45 Kişi
54-57 44 Kişi
62-66 30 Kişi
50-53 23 Kişi
67-75 20 Kişi
44 ve alti 6 Kişi
45-49 3 Kişi -
Sürekli hesap yapmaktan beynim durdu, geçen sınav kaçla kapatmıştı arkadaşlar
-
@politics06 63 sanırım . Hiç yapamamıştım sorular ters gelmişti bana
-
@cesss Hocam ösym her sınavda belli bir ortalamayı yakalıyor bu doğru lakin bu kez sınav olağan durumun dışında olduğu için nasıl bi sonuç gelecek diye her türlü hesabı yaptım
-
@politics06 kardeşim olağan dışı durum dediğin 2 sınav yapılmasıysa , sanki ilk sınava girenlere haksızlık etmiyormuyuz geçen bi sorulara bakayım dedim belli başlı kolay sorular var eyvallah ama zor sorularda varmış
-
@cesss Hocam hem o hem de muhasebenin eklenmesi
-
Bu sınav benim anksiyetemi tavan yaptırdı. Sınavda elim hafif ıslak bir şekilde optiğe dokundum "bu alanda işaretleme yapmayın" yazan kısımdan biraz siyahlık oldu optikte, şimdi ara ara "ister misin sınav geçersiz olsun" diye düşünüyorum. Diğer yandan da tatilin bitmesini düşünüp stres yapıyor ama salı olsa da sınav açıklansa diyorum. Durum vahim
-
Diğer yandan sınavı kazanamayacağını düşünüp üzüntüye kapılanlara ithafen; Mehmet Akif'in müthiş dizeleri:
Ye’s öyle bataktır ki; düşersen boğulursun.
Ümîde sarıl sımsıkı, seyret ne olursun! -
@murky durum vahim. Rüya görmen normal hocam
-
Sınavdan çıktıktan sonra lavobada iki arkadaş konuşuyordu, biri diyordu ki üç kere döndüm baktım diğeri de ben de iki kere üstünden geçtim falan. (Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi) O arkadaşlar burada mı kaç bekliyorlar merak ettim açıkçası
-
@sbf-hf kaymakamlıgi birakip da geri dönüş oluyo mu
-
@murky birtek sınav değil sürecin tamamı zaten ansiyate tavan her sınavdan önce lustral 100 , sinavdan sonra ve mulakat asamasi lustral 100 x 2 dediğin konuya gelince hiçbir şey olmaz kardeşim içini rahat tut , hem zaten ikimizde biliyoruz ki sen de biraz abartiyorsundur, hee abartmıyör olsan da hiçbir şey olmaz , kafan rahat bir şekilde sonucunu bekle
-
@can-mavi hocam sizce geçen sınava göre nasıl kapatır
-
@politics06 kardeşim bu sene 2 sınavın da işin içine girmesinden dolayi realist bir tan yapamıyorum , ancak bu Mayıs ayında olan sınav geçen yılki sınavdan çok kolaydı , Sonuç bekledigimiz sınav ise geçen yılki sınavdan çok daha zordu , sınavı zorlaştıran sadece sorular değildi , sure sıkıntısı yaşandı , ornegin ben geçen sene süre bitmeden sınavı bitirmistim ve kazanmıştım , bu sene süreyi yetistiremedim , boş olan 3 soruyu salladım ve ayrıca süre azaldikca çözdüm sorulara da detaylı ilgilenmedim , hızlıca soruyu okuyup cevapladim başka şık bile okumadim
-
@can-mavi önümde de kaymakamlık var ona odaklanmaliyim diye de sınav sonrasında sınavı pek irdelemedim