2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@can-mavi anlıyorum hocam inşallah kazanırsınız, inşallah sonuçlar açıklandığında herkes aynı heyecanla burada yazılı başlığını konuşur
-
@politics06 dostum benim pek umudum yok , yani sınırları dolaşıyorum , bakalım hayırlısı , ama kazansam da kazanamasam da sonuç açıklandıktan sonra sayıştay yazılısı için tecrübe aktarabilirim , hepimizin hakkında hayirlisi
-
@can-mavi hocam benim de pek ihtimal yok ama insan umutsuz da olamıyor, sınav açılandında ibrahim tatlısesin bugün yine bana bana ağlamak düşer şarkısını temsilen yaşamamak dileğiyle
-
@politics06 ınsallah kardesim :)))
-
@can-mavi eyvallah hocam. Seni çok iyi anlıyorum, aslında buradaki herkesi çok iyi anlıyorum. Öyle yoruldum ki bu bayram, bütün varımı yoğumu döktüm artık son noktadayım tabi çok çalıştıkça çok da stres oluyor insan. Gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah devlete gerçek manada faydası olacak insanlara nasip etsin bu meslekleri.
Bugün aileme iş yerinde yaşadığım sorunları anlatıyordum, babam dedi ki: "bir de bakmışsın seneye iç anadolu'da şirin bir ilçede kaymakamsın." ah baba dedim. ben onu düşünemem, ben sadece ders çalışabilirim. sen de düşünme lütfen dedim, o hayale kendimi azıcık kaptırınca hayal kırıklıkları çok acı oluyor çünkü. en kötüsü de hayal dahi kuramadan çalışmak zannederim. ama her şeye rağmen biliyorum sen bir kapı açılmadı diye üzülürken Allah bambaşka kapıları açıyor. Biliyorum ve inanıyorum ölsem de bu inancımı kaybetmeyeceğim inşallah.
-
@kilici
aynı tümör benim beynimde de var -
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
63 doğrum var ama sanki 70 doğrum varmış gibi umutla bekliyorum. Açıklansa da bi boyumun ölçüsünü alıp önüme baksam
aynı tümör benim beynimde de var
-
@edi 6 gün kaldı sabır
-
@edi 6 gün kaldı sabır
vallahi sabredemeyeceğim. sizin tuzunuz kuru tabi benim durum 22 41 🤪
-
lütfen birileri @kilici ile bana moral versin 🤲
-
@edi Hocam bence tam tersi olsun bu netlere çok zor, sonraki sınavda olur inşallah desinler. En azından ucundan kıyısından girebilirsek listeye, sürpriz olur daha mutlu oluruz
-
@edi istemsizce 10 sene önceye truva Çorum'a döndüm:
"Hadii destekleyin beniii, destek istiyoruuumm..
Hamza, Hamza, Hamza"
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi istemsizce 10 sene önceye truva Çorum'a döndüm:
"Hadii destekleyin beniii, destek istiyoruuumm..
Hamza, Hamza, Hamza"
allah iyiliğinizi versin hocam, bilinç altıma nasıl yerleştiyse artık aynı tepkiyi veriyorum şuan
-
@edi Hocam bence tam tersi olsun bu netlere çok zor, sonraki sınavda olur inşallah desinler. En azından ucundan kıyısından girebilirsek listeye, sürpriz olur daha mutlu oluruz
doğru aslında, güzel mantık hocam o vakit lütfen birileri demoralize etsin bizi
-
Temel sıkıntı az alım yapılması yoksa 60 doğrular bu sınav için çok iyi bir performans
-
Durun biraz moralinizi bozayım; Arkadaşlar 79 netim var sizce yeterli miyim?
-
@osman-paşa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Durun biraz moralinizi bozayım; Arkadaşlar 79 netim var sizce yeterli miyim?
şanı büyük osman paşa sayıştay’dan çıkmam diyor -
@edi ösym açıklamam diyor umudunu yıkmam diyor o değil de bir arkadaş da demişti önceki senelerde de aynı 70’den aşağı kapatmaz geyiği çok dönmüş. Lakin 63-64 gibi kapatmış. Ne diyelim hayırlısı olsun inşaAllah. Ben bu sene alan ağırlığı arttığı için daha bile düşebilir diyorum.
-
Yalnız soruların yayımlanması da bizim için çok iyi oldu yoksa hala gölge fiyat piyasa fiyatı tartışması yapıyor olacaktık
-
@cesss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Yalnız soruların yayımlanması da bizim için çok iyi oldu yoksa hala gölge fiyat piyasa fiyatı tartışması yapıyor olacaktık
aynen