2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bugün rüyamda sınav açıklanıyordu 135 doğru ile 535. olmuştum, ösym açıklama yapıyordu ikinci bir açıklama daha yapılacak sistemsel bir hata oldu diye forumda bu gece açıklanır mı diye konuşuyorduk
Ek olarak yine rüyamda ösym değerlendirmenin nasıl yapıldığına dair örneklerle çok geniş bir açıklama yapıyordu. Hatta öyleki iki kitapçığı yayımlayarak hangi soruların hangi sorularla standart sapma anlamında eşit sayıldığını belirtmişti. Sahiden değerlendirmeye yönelik bir açıklaması olur mu dedim kendime kalkınca. Bir de sanırım çok takıyorum şu ara çok sık makale okumaya çalışıyorum bir de kaymakamlığa bu kadar az süre kalkınca beynim yandı yanacak, Allah yardımcımız olsun.
-
Bugün rüyamda sınav açıklanıyordu 135 doğru ile 535. olmuştum, ösym açıklama yapıyordu ikinci bir açıklama daha yapılacak sistemsel bir hata oldu diye forumda bu gece açıklanır mı diye konuşuyorduk
Ek olarak yine rüyamda ösym değerlendirmenin nasıl yapıldığına dair örneklerle çok geniş bir açıklama yapıyordu. Hatta öyleki iki kitapçığı yayımlayarak hangi soruların hangi sorularla standart sapma anlamında eşit sayıldığını belirtmişti. Sahiden değerlendirmeye yönelik bir açıklaması olur mu dedim kendime kalkınca. Bir de sanırım çok takıyorum şu ara çok sık makale okumaya çalışıyorum bir de kaymakamlığa bu kadar az süre kalkınca beynim yandı yanacak, Allah yardımcımız olsun.
Sabah sabah tebessüm ettim ️️️ Öyle gamsızım ki öğle yemeğine kurban etinden ne yapsam diye düşünüyorum ️️ Bayramın bayram gibi olsun bu kadar kafaya takma ️
-
Biz boşuna sinirlenmişiz demekki hocam 70 civarı net yapanların yazılıya kalır mıyım diye sormalarına... 135 bile kurtarmamış... Haklı çıktılar, telaş yapabilir şimdi 70 küsür neti olanlar
-
@kilici hocam sen bakma benim rüyaya. Kurucu unsurlar eksik yoklukla malul o rüya ben sadece tespit edip bıraktım
-
@sbf-hf doğrudur Hocam. Sanırım aynı gün girmiştik mülakata benden 10 kişi kadar önce girmişti. Yedeklere indi zaten.
-
Testi geçenlerin mülakat için yüzde 70’e yakın şansı olması... En zoru testi geçmek herhalde, umarım sayıştay denetçisi olmadığımız son bayram bu olur:) iyi bayramlar arkadaşlar.
-
@kombassankoma en zoru mülakat
-
Ben de hem rüyalarımda hem gerçekte sürekli hesap yapıyorum kaçla kapatır diye
-
63 doğrum var ama sanki 70 doğrum varmış gibi umutla bekliyorum. Açıklansa da bi boyumun ölçüsünü alıp önüme baksam
-
@kilici
44-45 i bunun alan ise şansınız var hocam umutlu olmakta fayda var. -
2016da 20. olan bir arkadaşla konuştuk şimdi 71 doğrusu varmış. İlk sınavda bir arkadaş vardı 75 doğrusu olduğunu söylüyordu, hatta ikinci sınav duyurusu geldiğinde "75 doğrum var ama hak yemem ben 2. sınava gireceğim." minvalinde yazı yazmıştı, sonrasında özel bir durumdan giremedim demişti. Her neyse, demem o ki değerlendirme bağlı ama o arkadaşımız 1. olabilir. Bu sınavda birincinin en fazla 75-76 doğrusu olur gibi geliyor bana.
-
@kilici 63 ile kapatması sürpriz olmaz hocam, sadece sınırdasın o kadar.
-
@econumist 42 si alan hocam. Dediğiniz gibi olsaydı şansım vardı evet. Hayırlısı olsun olmazsa sonraki sınava artık.
-
@murky Hocam o arkadaş eğer ikinci sınava başvuru yaptıktan sonra giremediyse sınava puanı hiç hesaplanmaz. Galiba öyle olmuştu iletisini ben de hatırlıyorum
-
@kilici sonrasında ösym başvuru yapan yapmayan ayırmaksızın herkese sınav giriş belgesi düzenledi sanırım hocam, vmy iptal olduğunda bir çoğu ben başvurmamıştım ama sınav giriş belgesi düzenlenmiş dedi. duyuruda da "12 ağustos sınavına girenlerin önceki sınavı iptal olur." diyor. O yüzden bilemedim, inşallah iptal olmaz ama yazık o kadar emeğe bir de 75 doğru.
-
@kilici şöyle bir detay var hocam, 2. sınav için başvurana da başvurmayana da sınava giriş belgesi çıktı mı, eğer çıktıysa 2. sınava girmediyse ilk sınavının geçerli sayılması lazım. yok eğer sınava başvuru yapılması gerekiyordu ve o arkadaş başvuru yapıp sınava girmediyse orası çok muallak durum. zaten muallak olmayan hiçbir şey yok bu sınav ile ilgili.
-
@kombassankoma hocam Ankara'da sınava giren ve sınavı iptal olan herkes için sınav başvurusunu tekrarlamasa bile sınava Ankara'da girmek başvurmuş sayıldılar. Ankara'da sınıflardaki gelmeyen aday sayısının çok olmasını da buna bağlıyorum
Sınavı kabul edilebilenler içinse isteyen başvurusunu yeniledi. Yenilemeyenler için sınav sonucu kesinleşmiş oldu. -
@kilici
İnşallaah olur hocam olacak inşallh sonra konuşuruz burda inşallah olsun da -
@kombassankoma Hocam @murky arkadaşımızın söylediğine göre sınava başvuru yapıp giremeyenlerin önceki puanı hala geçerli oluyor. Dediğiniz gibi herşeyiyle karışık bir sınav. Muhasebenin eklenmesi, süre sorunu yaşanması, iki sınav olması, zorluk derecelerinin farklı olması... Bakalım sonuçlara nasıl yansıyacak bunlar.
-
@econumist İnşallah hocam sağolun sizin de olur inşallah