2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@maxmin fulham maçı devre arasında pdf yapayım hocam ben fizik 2 bütünleme sınav sorularını. sayıştay 2 malum telifli mal onları yapmam zor
-
@maxmin Hocam sorular elinize geçerse objektif bir yorum bekliyoruz iki sınav hakkında
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Ne zaman 70 le kapanacak denildiğini görsem bunu açar uzun uzun bakarım
Not: İlk 225 kişi yazılı sınava girecek.
2016 mı bu 86 ile kapattı diye biliyordum
-
@edi evet 2016
-
@kombassankoma fizik 2 bütünleme soruları.pdf hazır arkadaşlar.
-
@toranj Est. Sıkmayın canınızı olur öyle şeyler
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/80/sayiştay-çikmiş-klasi̇k-sinav-sorulari?page=1
2016 da dahil klasik sınav soruları burada paylaşılmış arkadaşlar
-
@econumist katılıyorum kardeşim. kusura bakma braz geç gördüm cevabını
-
Soruları pdf yapan var mı?
-
Kaldı 8 gün
-
herkese mutlu bayramlar
-
@edi iyi bayramlar. Allah yenisine erdirsin
-
Hayırlı bayramlar arkadaşlar inşallah bayram sonrasına bayram edeceğiniz sonuçlar almanız dileğiyle
-
@harmenihas geçen senenin 1. Sini şahsen tanırım, kendisi kaymakamdı, sayıştaya başladı, sonra bıraktı kaymakamlığa geri döndü. Sıralamanın önemi yok evet,2016 dan bir önceki promosyonda yazılı sınavda 235. Olan kişi şuan sayıştay denetçisi.
-
Bugün rüyamda sınav açıklanıyordu 135 doğru ile 535. olmuştum, ösym açıklama yapıyordu ikinci bir açıklama daha yapılacak sistemsel bir hata oldu diye forumda bu gece açıklanır mı diye konuşuyorduk
-
Soruları pdf yapan varsa mesaj kutum açıktır. (sınava girmedim)
-
Yazılı sınavın tarihi belli mi arkadaşlar ?
-
@hickskaldor kılavuzda yazıyor hocam 13-14 ekim
-
@hickskaldor hocam bu söyleyeceğimden lütfen alınmayın sadece sizin için demiyorum. Bazı arkadaşlar sürekli böyle çünkü. Gerçi toplum olarak böyleyiz. Araştırmıyoruz. Hep hazır önümüze konmasını istiyoruz. Şu soruyu buraya yazdığınızdan kısa bi sürede ösym takvimine bakarak bu bilgiye ulaşabilirdiniz ama hazırcılığa alıştığımız için buraya yazıyoruz. Lütfen bu konuya biraz dikkat edin. Sınav tarihi de 13-14 Ekim 2018. Hayırlı bayramlar dilerim.
-
Tek hazine hesabı değişikliğe uğramış arkadaşlar.Klasik sınavlarda hazinenin yer ve zaman bakımından uyumlaştırmasını anlatınız diye bir soru görmüştüm o yüzden bakmakta yarar var. http://www.mahfiegilmez.com/2018/08/tek-hazine-hesab-degisti.html?m=1