2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Sınav günleri ne zaman açıklanacak bilen var mı? Başvuran fazla olduğundan takip eden günlerde sınav olabilir diye bi ibare vardı sanırım.
-
En iyi meslekler; Sayıştay denetçiliği, Hakimlik, Akademisyenlik, Pilotluk ve Doktorluktur...
Bu mesleklere eli tespihli mahallede boş boş gezip kızlara laf atan Abdurrahmanlar sahip olamaz! Sıkı çalışmak gerekir..!
-
icra var mı ?hanhi konular var göremedim?
-
sana lanet olsun saymüd. çık artık hayatımızdan yahu!
-
@paretowilfredo
"ekremkuş" da saymüd hocam.
Allah aşkına engelleyesin şunu:) -
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
sana lanet olsun saymüd. çık artık hayatımızdan yahu!
Burada kabadayılık yapacağına OTUR ve ÇALIŞ!
-
@otuzyılsavaşı :)))
-
@paretowilfredo
entrilerini de silesin hocam..
Allah'ın adını verdim..
-
@otuzyılsavaşı İtiraf ediyorum siteyi kurmaktaki en büyük sebebimiz Saymüd'den kurtulmaktı, yine kaçamadık
Obayı taşıyoruz ey erenler! Toplanın!
-
@tysbyno-hi neden hocam Allah korusun gozlerinizde bi sorun yok insallah?
-
@paretowilfredo
taşıyın hocam taşıyın
ne tür bir fedakarlık yapmam gerekiyorsa yapmaya hazırım
inan ki moralim bozuldu hocam o kişinin entrilerini görünce -
@otuzyılsavaşı Aynen hocam kabus resmen küçükken korktuğum gulyabani neyse şuan o sayıştay çaycısı arkadaş o yani
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@paretowilfredo
taşıyın hocam taşıyın
ne tür bir fedakarlık yapmam gerekiyorsa yapmaya hazırım
inan ki moralim bozuldu hocam o kişinin entrilerini görüncePareto ve ekibi !! acaba DOĞRULARIN söylenmesinden rahatsız mı..? O görevlere ulaşmak kolay iş değildir. Süper görevlerdir. Bana göre en güzel makam, Kaymakamlıktır. Bu görevleri sıradan olanlar kazanamıyor, çok sıradan olanlar hiç kazanamazlar.
-
@buğradik Efendim canım?
Aa gitmiş.
-
Ben bu adamı görünce burnuma yanmış et kokusu geliyor. Çok acayip.
-
@attila-the-hun Benim Saymüd tasavvurum aşağı yukarı şu şekilde oldu hep; monitör altı kasası olan klavyesi monitörü kasası kirli beyaz hale gelmiş bir bilgisayar başında bir adam. Sallanan sandalyesi var her kelime için bir kere gelip gidiyor klavyeye. Sigaraları bitmeye yakın klavyenin yanında roket gibi dikine koyup sönmeye bırakmış. Klavyede bazı tuşlara köz düşmüş yakıp eritmiş o siyah yanık izleri. Monitör tüplü, mouse toplu bu arada o detayı de atlamayalım.
-
Bu arada Saymüd'ün nasıl bir olgu olduğunu anlamak isteyenler için; Saymüd Kimdir???
KPSS Alanında ilk troll vakası olarak kayıtlara geçmiştir. -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@attila-the-hun Benim Saymüd tasavvurum aşağı yukarı şu şekilde oldu hep; monitör altı kasası olan klavyesi monitörü kasası kirli beyaz hale gelmiş bir bilgisayar başında bir adam. Sallanan sandalyesi var her kelime için bir kere gelip gidiyor klavyeye. Sigaraları bitmeye yakın klavyenin yanında roket gibi dikine koyup sönmeye bırakmış. Klavyede bazı tuşlara köz düşmüş yakıp eritmiş o siyah yanık izleri. Monitör tüplü, mouse toplu bu arada o detayı de atlamayalım.
Böyle anlatımca üzüldüm
-
@buğradik Siz hala “Has Dur Kaymakamlık Hakimlik Sayıştay Kariyer Merkezi” açmadınız mı?
-
@rybczynski2 Dur onun adına yanıt vereyim, Cabbar, Murtaza, Hulusi mahallede sakız çiğneyip volta atarken, sıradan olmayan akranları.... lan bi gülme geldi :))