2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@paretowilfredo aylak aylak mahallede gezme isteği geldi bir anda
-
@paretowilfredo hocam bu kadar efsane biri olduğunu bilmiyordum. ekşi'ye bakınca anladım.
-
@ekremkuş, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
En iyi meslekler; Sayıştay denetçiliği, Hakimlik, Akademisyenlik, Pilotluk ve Doktorluktur...
Bu mesleklere eli tespihli mahallede boş boş gezip kızlara laf atan Abdurrahmanlar sahip olamaz! Sıkı çalışmak gerekir..!
Yine nerden geldin arkadaş? Adam 8 senedir forumları trollüyor
-
Ileti kaldırılmıştır!
-
@haydarkıl :))))))))))))))))))))))
Saymud beyefendi kac tane emailiniz var:D -
@haydarkıl HaydarKıl !! Burada 2378256 tane e-mail hesabı açıp aylaklık edeceğine yaşıtların gibi git artık namazında niyazında biri ol !! Biline ve akledile !
-
Ileti kaldırılmıştır!
-
-
Ileti kaldırılmıştır!
-
sana lanetler olsun..
-
@haydarkıl Benim de en sevdiklerim uzmanlık ve müfettişlik. Başka nelerden hoşlanırsın anlatsana biraz?
-
Ileti kaldırılmıştır!
-
Ileti kaldırılmıştır!
-
Ileti kaldırılmıştır!
-
@paretowilfredo Hocam şu son yazışmalar da silinebiliyorsa güzel olur aslında başlığı karıştırıp duruyor biline ve akledile
-
Allahın şizosu virüs gibi çoğalıyor ya hayır işin garibi parayla troll hesaplar kiralıyor onlara yazdırıyor engelle engelle bitmeyecekler
-
Yalnız 2 metre boyundaki Sayıştay denetçisi neydi ya öyle hahahha bildiğin kahkaha attım otobüsteyken
-
@attila-the-hun hocam ben de asiri guldum ona:D:D dersi birakip gidip yuzmeye yazilcaktim:)))))
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@attila-the-hun hocam ben de asiri guldum ona:D:D dersi birakip gidip yuzmeye yazilcaktim:)))))
Hayır adam öyle bir anlatıyo ki, 2 metre boy, çatık kaş, yüzücü, güreşçi, imf peşinde falan deyince mübarek sanki Say. Denetçisi değil ejderha avcısı tasvir ediyo bir de şu hacı fış fış geyiği de komikti. Ben nedense çok gülüyorum dedeye
-
Bu dede yüzüklerin efendisindeki yüzük peki ‘efendimiss’ diye konuşan bi yaratık var ya tam olarak o bence