2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar sizce Analiz iktisat mı? Pegem Economicus mu? İkisinden birini alcam da Analiz'e de dün rastladım, sormak istedim ikisini de kullanmış olanlar varsa diye.
-
@möözun Hocam eğer konu eksiğiniz varsa iktisatta analiz alın çünkü hem soruları iyidir hem de açıklamaları çok çok iyidir özellikle makro kısmında. Konu eksiğim yok değişik soru göreyim diyorsanız pegem alın. Güzel orijinal sorular var ama açıklama kısmı doyurmaz hiç.
-
@möözun ben analizi kullanıyorum,konu anlatımı gibi bence daha çok. Yani hiç iktisat bilmeyen için oldukça öğretici bir kitap,bıktırana kadar tekrarlıyor. Sorular çok kaliteli mi diye soracak olursanız malesef değil derim. Pegem i kullanmadım onu bilmiyorum.
-
@kilici konu eksiğim yok da son bi tekrar için kaliteli soruları olan bi kitap eklemek istedim. Hani başka tavsiye varsa o da olabilir. Ceteris hariç
-
@kussesi tamam hocam sağolun tavsiyeniz için
-
@möözun O zaman pegem almak en mantıklısı
-
@kilici teşekkür ederim
-
@möözun hocam bence deneme cozun konu eksiginiz yoksa daha faydali olur
-
@paretowilfredo
buradaki son entrimi silebilir misin hocam -
@möözun analiz iyidir Erol bulut okuldan da hocamdır ama dersi öğretir genel tarzı bu soru çözdürmez yani pratik istiyorsan ceteris veya pegemin soru bankası
-
@möözun pegem aldim sayistaya kadar hizli bir tekrar icin guzel bir soru bankasi. Cevaplar cok net. 3-4 sayfalık uzun cevaplar baydi artik.
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@paretowilfredo
teşekkürler hocam.. -
gereksiz olduğu için silinmiştir
-
-
@otuzyılsavaşı hocam bunları oturup yazan bir kişi mi robot yazılım mı yahu
-
Abi hiç mi üşenmiyosunuz yeni hesap açmaya bu nedir
-
@shady1, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Abi hiç mi üşenmiyosunuz yeni hesap açmaya bu nedir
Beni en çok güldüren yaratıcı isimler
-
@maxmin
1 kişi değil hocamKendisi "Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu" ile malul
-
gereksiz olduğu için silinmiştir
-
@shady1 hocam memurlardaki Sayıştay başlığı hareketli değil. burası olmasa işsiz kalacaktı üzüm bey.