Denizbank Müfettiş Yardımcılığı
-
Banada mesaj gelmedi. Kimlere dönüş yaptılar acaba ?
-
Araştırdığım bilgilere göre , maalesef kriter felan yok arkadaşlar şansa kim çıkarsa davet etmişler .Bize çıkmadı yani yapcak yok mail gelmeyenlere bende dahil üzüldüm.Hakkımızda hayırlısı , elimizden gelcek bişey de yok insan kaynaklarının numarası mail adresi felanda yok .(Mail daveti gelen arkadaşların üniversite bölüm felan araştırdım bu bilgileri ona göre yazdım )
-
@sinavparambitti yav sınav 29unda zaten gelir yarına
-
yok 26sı sonmuş . ben şok .
-
@hussle 25 ve 26 sı son kardeş
-
yıkıldım ya. garantide dönmedi
bari sınava girseydım oyle almasaydınız -
yahu gelde sinirlenme. çıldırıcam ya
-
lan sankı parayla. alt tarafı fazladan oturum açıcan zaten otomatık okunuyo nolur yanı herkesi cagırsan. almıyosan gene alma. dilerim batarlar
-
@hussle kardeş canından kıymetlimi , takma kafanı bende üzüldüm 5 dk sonra gözlerimi kapattım , mezarımın başında tüm sevdiklerimi düşündüm sonra dedimki salla
-
@sinavparambitti demekki yeterince işsiz kalmamışsın
-
@hussle yıl olarak geçen sene haziranda mezun oldum.Ama beden olarak sanki 20 yıl oldu kardeş. Eğer üzerimdeki baskıyı soruyosan 20 yıllık , ama mezuniyet açısından 10 ay oldu.Napalım işe giremedik diye kendimizi mi keselim.Cidden 4 5 senedir bu süreçte olan insanlar var .Benim çevrem sanki ben okulu bitireli 20 sene olmuş gibi davranıyorlar .YAPCAK BİŞEY VAR MI YOK !(DUA EDİP DERS ÇALIŞMAK DIŞINDA ) İnş istediğin yerlere gelirsin kardeşim sıkma canını. Sana bişey diyim mi zaten sınavı online sınav yapacaklardı açıkcası ben çok etkili olcağını düşünmüyodum zaten
-
Az once mail atmıslar olumsuz diye. Acaba askerligini yapmayanlaramı olumsuz dönüyolar
-
@hussle benim askerliğin tecilinin bitmesine 1.5 seneeden fazla var, askerlikle alakası yok kardeşim . Müfettiş yardımcısı olacakların ismi çoktan belli anlaşılan hadi eyw
-
Müfettiş yardımcısı olacakların ismi belli derken sonra başıma bela olmasın sınava girecekler arasından belli yani . sşfahasfşa sınava gireceklerden biri olur herhalde
-
Olumsuz olarak dönüş yapmışlar. İktisat,maliye vb. bölüm okuyanlara mı ağırlık veriyorlar acaba?
-
bana da vakıfbank katılım ST (Sales Management Trainee-Satış Yönetici Adayı) ilanına çağırmış. 5 mayısta sınav varmış. nedir ne değildir bilen birileri var mı acaba? gerçekten yardıma ihtiyacım var.
-
@hahamas
onlar hikaye.
ben yinede iyimser olup askerligini yapıp gelenleri cagırmıslardır dıye dusunuyorum. -
@hussle hocam hiçbir şey anlamadım dediğinizden
-
@officialsecret Merhaba, denizbank müfettişlik sınavıyla ilgili genel kültür genel yetenekten aklınızda kalan soru ya da özellikle dikkat etmemizi tavsiye ettiğiniz bir konu var mi? Teşekkür ederim.
-
@hahamas yanı sales management trainee miş falan fılan ölü fiyata seni sömürecekler demek istiyorum