Denizbank Müfettiş Yardımcılığı
-
Selamlar, Denizbank müfettiş yardımcısı alımı yapacaktır. İlan bir süredir yayında zaten, ben başlığını açayım görmeyen varsa başvursun. Sonra ilan yayındayken neden başlık açmadın gibi laflar dönüyor.
GENEL NİTELİKLER
• 4 yıllık eğitim veren Üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Bankacılık ve Sigortacılık (4 yıllık), Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, İstatistik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden mezun ya da (lisans ayrımı olmaksızın) İşletme, Ekonomi/Finans konularında yüksek lisans derecesine sahip olan (adayların 2018 Temmuz ayı itibarı ile mezuniyet belgelerini almaları gerekmektedir.)
• 1992 yılı ve sonrası doğumlu olan,
• Çok iyi derecede İngilizce bilen, (Ayrıca Almanca ya da Rusça bilmek tercih sebebi olacaktır.)
• Askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olan,
• Bankamızın daha önceki Müfettiş Yardımcılığı sınavlarının ya da Bankamız işe alım süreçlerinin herhangi birinde mülakat aşamasında elenmemiş olan,
• Sağlığı Türkiye’nin her yerinde ve yurt dışında görev yapmaya elverişli olan,
• Son 2 yıl içerisinde TOEFL, YDS ve IELTS sınavlarından minimum puanları alan ve bunu belgeleyen adaylar İngilizce sınavından muaf tutulacaktır. (TOEFL 75,YDS 80, IELTS 6.5)
• Sınav konusu İngilizce, Genel Yetenek ve Kişilik Envanterinden oluşmaktadır.
• Analitik düşünen, öğrenmeye ve gelişime açık, iletişimde başarılı, ekip çalışmasına yatkın olan adaylarımızın başvurularını bekliyoruz.
İŞ TANIMI
Süreçte başarılı olacak adaylar Teftiş Kurulu bünyesinde Şube Teftişleri Bölümü’nde görevlendirilecektir.Süreç ile ilgili tüm merak ettiğiniz sorular ve pozisyonu yakından tanımak için DenizdeKariyer İnstagram hesabımızı takip edip, bireysel gelişiminiz için denizakademi. com üzerinden ücretsiz eğitimler alabilirsiniz!
-
Sınava ve mülakatlara girecek arkadaşlara bu konuda bilgi vereyim. Geçen yaz teftiş kurulu yani bireysel mülakat aşamasında elenmiştim. Öncelikle internetten tamamlamanız gereken genel yetenek sınavı gönderiyorlar bunu başarıyla geçerseniz peşi sıra yine internetten yapılan bir ingilizce sınavı gönderiyorlar. (İngilizce sınavında kamera açık oluyor.) Bu aşamaları başarılı bir biçimde tamamladıktan sonra grup mülakatına davet ediliyorsunuz. Orada da 8 kişilik gruplarla mülakata alınıyorsunuz ve bir case veriliyor. ( bize verilen case şirket çalışanlarından birisi akrabalarından birini kayırıyordu ve çalıştığı şubede hep böyle küçük çaplı yolsuzluklar yapılıyordu bu durumda nasıl kararlar verirsiniz bu tartışılıyor.) Bu aşamayı da tamamlarsanız son aşama bireysel mülakat aşamasına kalıyorsunuz, o da genel merkezde teftiş kurulu başkanı, Ik başkanı ve yine bir kaç bölümden kişilerin katılımıyla gerçekleşiyor. ( hem stres testi yapılıyor hem de size banka nedir, mevduat nedir, havale nedir gibisinden bankacılık terimler soruluyor. Bana enflasyon ve faiz arasındaki ilişki de sorulmuştu ve bunların dış ticaret üzerindeki etkisi. Mülakatın son 5 dakikası ingilizce şekilde devam ediyor, sizden güçlü ve zayıf yönleriniz ve bankayls ilgili bir spesifik soru sorularak ingilizce cevaplanmanız bekleniyor.) Girecek arkadaşlara şimdiden başarılar.
-
@officialsecret hocam sizce banka müfettişliği sınavlarında hukukçunun şansı var mı? Bu konuda bankaların bakışı nedir?
-
Hocam müfettişler de içlerinde uzmanlaşmaya gidiyorlar ve son zamanlar hukukçular ve mühendisler çok önemseniyor bu alanda. Bence şansınız gerçekten yüksek ama biraz ekonomik verilere ve bankanın faliyet raporlarında yer alan bilgilere hakim olun derim. @burcuburcu
-
kariyer.net mesajlarıma baktım, online ortamda mülakat daveti almışım. @officialsecret çok güzel açıklamış. benim tek soracağım soru gönderdikleri ingilizce sınavının zorluğu nedir? bi de bireysel mülakatta buna çok önem veriyorlar mı? konuşma açısından soruyorum.
-
@hagi Hocam geçen yıl mı sınava girdiniz? Yoksa sınava girmeden mi mülakata çağrıldınız?
-
Zorluk derecesi yökdil kadar diyeyim hocam, finans terimleri bol bol çıkıyor. Bireysel mülakatta önemsemiyorlar o netleri. Ama belirttiğim gibi en azından 5 dakika sizinle ingilizce soru cevap yapıyorlar mülakatın sonunda. @hagi
-
@bluephantom yok girmedim sınava.
-
@officialsecret teşekkürler
-
Yalnızca tecrübe olması için ilk açılan banka müfettişliği sınavına başvurcam. Geçme şansımı pek yüksek görmüyorum ama olsun.
-
@hgrotius belki haberiniz yoktur diye söylüyorum Şekerbank Müfettiş Yardımcılığı ilanı geldi .burada da başlık açıldı ,basvurup şansınızı deneyebilirsiniz
-
@golden-ratio hemen bakıyorum, çok teşekkürler. Hukuk mezunları başvurabiliyor mu?
-
@hgrotius Evet basvurabiliyor. https ://m.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-mufettis-yardimcisi-2040219 .Daha detaylı bakabilirsiniz
-
Arkadaşlar merhaba "Denizbank Müfettiş Yardımcılığı" ilanı kapandı mı?Birkaç sitede 7 mayıs yazıyor .İlginiz için teşekkür ederim:)
-
@melahatcumen
bana 29 nisanda onlıne sınav yapılcak msjı geldı karıyerden -
@hussle Muhtemelen ilan kapatılmış olmalı kariyerde göremiyorum.Size başarılar dilerim:)
-
kariyer netten başvuru yapmıştım .25 İLE 26 Nisanda mail gelcek yazıyor kariyer nette fakat mail felan gelmedi size mail geldi mi acaba
-
@sinavparambitti Aynen bana da bir şey gelmedi ama bazı arkadaşlara gelmiş sınav daveti
-
Kariyer.net'te bana da öyle mesaj geldi ama galiba o herkese gelmiş. Sadece başvurusu olumlu değerlendirilenlerin mailine geri dönüş yapmışlar.
-
@hagi Kriterleri ne peki anlamadım yds de var, illa Boğaziçili mi istiyorlar