AÖF FİNAL SINAVI VE SAYIŞTAY SINAVI AYNI GÜN AYNI SAAT İSYAN
-
Açıköğretim Final Sınavları ile Sayıştay Sınavlarının Aynı Gün Aynı saatte olmasından dolayı acaba benim gibi mağdur olan var mı çok merak ediyorum ve çıldırıyorum
-
Aynı saat değildi ya, şuan dışardayım ilana bakamıyorum ama 14.45deydi ya:((
-
Ben sayıştay sınavını nisanda sanıyodum AÖF ye yada sayıştaya yazsakmı ki
-
Sayıştay 14:45 miş aöf 10'damıydı.
-
-
@sinavparambitti ben varım aof final sınavım var benim de
-
Sanırım Anadolu Üniversitesi düzenlemeye gidemez.ÖSYM ye mi yazalım durumu ?
-
hem e sınav merkezi toplam kontenjan 5500 kişi, diyelim ki çok yüksek başvuru oldu. Bizi kampüslere dağıtamazlar ya da liselerde falan sınav yapamazlar. Acaba Ösym bu durumu gözden kaçırmış olabilir mi ? Yoksa çok da umrumdaydınız mı dedi
-
Yarin Bimer'i arayacağım , ayrıca aöf'ü arayacağım ayrıca ösym'i arayacağım ama tek benle olcak iş değil bu. Yüksek ihtimal Ösym dicek ki ben merkezi kurumum değiştiremem.AÖF 'ÜN değiştirme imkanı çok yüksek ama arayan arkadaşlara bahane kabul edemeyiz demişler. Açıkcası şuan gerçekten çok üzgünüm . Lütfen herkes bu durumda olan boş durup izlemesin gerekli yerleri sürekli arasın ben arayacağım , eğer tek tük kişi ararsa hiçbir şey yapmazlar .
-
@sinavparambitti aöf tarihi öne çekmişti zaten, ösym bi ileri bi geri yapabilir bence tabi isterse. bi yüklenelim
-
Aslında aöf sınavları hazirandaydı öne alındı hatta mesaj da attılar öğrencilere diye biliyorum. Benim çakışmıyor ancak sabahın köründe kalkıp aöf sınavı üstüne Sayıştay hic hoş değil. Sayıştayı riske atmak istemiyorum ama aöf'ye de 275 lira yatırdık. Sonumuz 200 sayıştay 275 aöf 475 tl zarar olacak gibi hadi hayırlısı
-
@walras12 E sınav merkezlerinde yapmalarının temel amacı zaten yer bulamayacaklarını bildikleri için bence aöf sınavını biliyorlardı , ama zanlımca aöf ile ösym arasında bi sıkıntı olmuş olur.Aöf 3 hazirandaki sınavı neymiş efendim 14 yaşındakiler ( bizde bir zamanlar öyleydik aşşağılama yok ) lise sınavına girceklermiş 26 27 mayısa ertelediler yaw bize ne bundan töbe töbe. AL İŞTE BENİM GELECEĞİM ELLERİMDEN KAYIYOR ŞUAN AĞIZ DOLUSU SAYMAK İSTİYORUM.
-
@ilanmılano üstelik bir de onca dersi alttan alıp ekstra kredi parası ödemek var, dönem de uzarsa gel gör işi
-
@sinavparambitti işte o hocam e sınav merkezlerinin toplam kapasitesi 5500 kişiymiş. hadi toplam başvuru 6000 olsa ne yapacaklar ?
-
@walras12 Zaten işleri güçleri öğrenciye kitlemek .Allahtan öğrenci olduğumuzu biliyorlar ,bide çalışıyo felan olsak 4000 5000 isterler
-
@walras12 hacı toplam başvuru ne 6000 ni kpss şartı yok vakıf sınavına bile 7500 kişi girdi, kaymakamlık sınavına 17000 kişi girdi bu sınava abartısız en az 15000 kişi girecek en az bence geçer de.
-
@sinavparambitti müdür işte sen hesap et demek istedim. 500 kişi bile fazla olsa patlamaya müsaitler
-
@walras12 katılım fazla olursa ertesi gün tek sınav yapılcaktır diyor ya onun mantığını anlamadım Herkese farklı sorular mı sorcaklar. Where is the JUSTICE ? yemin ederim üniversite sınavlarını sürekli değiştirdikleri gibi şimdide kurum sınavlarına başlarlar .Gerçekten bizlerle oyuncak gibi oynuyorlar.
-
Geçen sene de vergi müfettişliği sınavı ile çakışmıştı final. Kimsenin hakkına girmeyeyim diye içim içimi yiye yiye başvurmadım. Şimdi de bu çıktı. Fırsat maliyetini kest
-
Geçen senede aöf final sınavı ve vergi müfettiş yardımcılığı yazılı sınavı aynı gündü.değişiklik yapılmadı.