Ankarada yds
-
Merhaba,Ankarada yds kursuna gideceğim fakat akın yada eec hangisi daha faydalı olur kararsızım gidenlerden fikir alabilir miyim ?
-
@squirrel akın’a gidenler memnun, english exam center genel itibariyle kötü değil diye duydum etrafımda çok giden yok. Bir de remzi hocam var online onu da çok övdüler.
-
akına gidenlerden genelde bende memnun duydum ama biraz fazla ticari gibi hissettim ben ama tabi önemli olan ne ögrettikleri ama karar ceremeism eec ye gidene pek rastlayamadım o yüzden soruyorum açıkcası, online düşünmüyorum,cevap için teşekkür ederim
-
-
@genclerbirlikli yaa cidden mi bende akında sanki böyle ezberletiyoruz gibi bi mantık sezdim ama emin olamadım gidenler memnun olunca tabi şu an benim için puan önemli ama ezbere de olsun istemem eec de hangi hoca peki:)
-
@genclerbirlikli @squirrel hocam bu kursların hiçbirinin sunav programı dil öğretmez zaten doldur boşalt. Eğer ingilizce öğreneyim diyorsan yavancı hocaların olduğu bir kursta 6-7 ay iş görür. Genel ingilizce kursu ve kendin o kültüre biraz aşina olursan ilerleme kaydediliyor.
-
@aliveli tabiki haklısınız öyle bi beklentim yok zaten belli bi altyapımda var ama şu an için öncelik puan benim için.tabi kurstan kursada bu çok farkediyor o yüzden ikisi arasında kararsızım
-
-
@genclerbirlikli açıkcası benim aradığım şeyde o zaten okudugunu doğru anlarsan taktiğin pek önemi kalmıyor diye düşünüyorum:) anladım hocam çok teşekkür ederim.
-
@squirrel sınav zaten ona yönelik hocam, hem artık kurumlar mülakatlarda metin de sorabiliyor(2 kez karşılaştım), bu durumlarda çeviri çok önemli taktik filan hikaye.
-
@genclerbirlikli doğru söylüyosunuz hocam yanlız eec nin ders saatı 120 akın 180 bunun bi önemi varmıdır bilemiyorum
-
@squirrel onu bilemiycem hocam
-
@genclerbirlikli teşekkür ederim hocam bilgiler için