İzmir Kalkınma Ajansı Personel Giriş Sinavı İlanı
-
@titoizm sözleşme dışında hiç bir dezavantajı yok bence.
-
@burcuburcu Kadro verildiği an herkes muvafakat alıp sağa sola kaçar, bunu gayet iyi biliyor Kalkınma Bakanlığı. Verilmesi imkansız.
-
@titoizm neden kaçsın hocam? Bu maaşlar başka yerde yok ki?
-
@titoizm baskı da oluyormuş hocam orda iş güvencesi olmaması da dezavantaj pek önermiyolardı orayı
-
@burcuburcu Diyorum ya maaş bir yere kadar. Bürokrasiden bıkanlar kaçma derdinde, öyle söyleyeyim. İstifa eden Genel Sekreterler bile var ajanslarda. Vali'den çok maaş alan adam niye istifa etsin mesela? Çok açık açık yazmayayım da siz anlayın işte
-
Selam arkadaşlar "o soru"yu soruyorum kızmazsanız kaçla kapatır? tahminlerinizi ve geçmiş alımların kaçla kapattığını bilen paylaşsın bi
-
@kutuphaneci06 hocam o soruyu en olmayacak yerde sormuşsun, mülakata çağrılacakların sadece ismi açıklanıyor. Kpss çok da önemli bir kıstas değil ajanslar için. Halihazırda çalışanlara öncelik veriliyor genelde.
-
@titoizm teşekkürler hocam cevapladığın için ben de bilmiyordum birkaç ajansın sınava çağrılacaklar listesine baktıktan sonra öğrendim
-
Arkadaşlar iş talep formu ve cv örneğini sitede bulabilen varsa bir link atabilir mi?
-
@kilcal ilanın sonundaymış.
-
kaçla kapatır sizce, bir de araştırdığım kadarıyla kpss sadece başvuru şartı olarak var 80 alanla 95 alan arasında bir fark yok mu????
-
@sasvesas KPSS puanına göre sıralama olacağı için var ama mülakata her ikisi de kalırsa yok gözüyle bakarlar.
-
İlana göre bu gün açıklanacaktı fakat hala ses yok..
-
osym gibi mesai saati sonunu mu bekliyorlar ne yapıyorlarsa artık.
-
Çok az umudum olmasına rağmen her saat başı bakmadan edemiyorum
-
Arayan oldu mu kurumu ??
-
Yalan oldu galiba.
-
@sasvesas aradım ben gün içinde yayınlanacak denildi ama ses yok malesef:(
-
Mesai de bitti halbuki neyi bekliyorlar acaba
-
Siteye girebilen var mı bende bozuk çıkıyor