Vakıf Katılım İşe Alım Süreci
-
Vakıf katılımın yazılı sınavına girdim acaba sonuçlar ne zaman açıklanır, ne zaman mülakata çağırırlar ayrıca il ve pozisyon tercihimiz var mı?
-
@beyzade61 5 mayis cumartesi girecegim bende yazili sinava. Acaba hangi pozisyon icin cagirdilar sizi. Ben satis yonetici adayligi icin girecegim
-
@xyzdcm 5 mayıs için ben de sınav daveti aldım acaba sadece istanbul alımı mı olacak yoksa farklı illerde var mı ? Pozisyon şube pozisyonu mu, bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@yigido89 ilanda 'genel müdürlükte çalışması üzere' diyor. Sanırım genel müdürlükte istanbul'da. onun dışında ingilizce bilgisi ne kadar önemli sınavda? Bana da bu sorunun cevabı lazım. alan ve genel kültürden yüksek yaparsak ingilizceyi yapamazsak süreci bizimle devam ettirirler mi?
-
@hahamas ilanda genel müdürlük ibaresini göremedim ben."Vakıf Katılım Bankası'nda istihdam edilmek üzere" diyor.
-
Satış yöneticiliği yani şubede pazarlama. Anladığım kadarıyla.
-
@yigido89 hocam bende şimdi baktım göremedim ama bir yerde öyle bir ibare gördüm sanırım. ama aslında görmemize gerek te yok çünkü 'Management Trainee'lerin hepsi şirketin merkezinde çalışır. bütün şirketlerde bu böyledir. istisnalar varsa onları bilemem. benim kafam hala ingilizcede
-
Arkadaşlar başvuruyu nereden yaptınız?
-
@hahamas ben de management ifadesiyle ilgili senin gibi düşünüyorum ama kafamı karıştıran sales kısmı satış da şube de olur, şube genel müdürlük ortaya karışık mı yoksa bilemedim, ama ilanda il kısmında istanbul var sadece istanbul şubeler mi bilemedim keşke açıkça yazsalar herşeyi.
-
@blues25 kariyer. net
-
@blues25 kariyer net hocam ama ilan yayından kaldırıldı sanırım.
-
@xyzdcm bide sorular nasildi. Gy gk ingilizce miydi sizde de
-
Benim tahminime gore turkce mat kismi diger bankalarim gibi kolay olacak biraz. Ingilizce bi belirleyici unsur olacak die dusunuyorum. Ayni puanlari alan iki kisi arasinda mulakatta karar veremezlerse ingilizce devreye girecektir. Yada diger bi konu mesela vakifbank da ingilizceden 60 alma sarti vardi. Vakif katilim da bu kisiti koymus olabilir. Genel mudurluk icin olan olan ilan vakif katilim degil vakifbank icindi. Cagri merkezi elemanligi icindi. Cagri merkezi ama musteri temsilcisi die vermislerdi ilani onunla karistiriyor olabilirsiniz.
-
@xyzdcm bu ilan sadece istanbuldaki şubeler için mi alım sizce bilginiz var mı ? Şube kadrosu için mi kesin olarak, il konusunda bilginiz var mı ?
-
@yigido89 hocam belki düz 'management trainee' pozisyonu yoktur. katılım bankasında onun başına 'sales' takısı da ekleniyordur. inan bilmiyorum şuan tahmin yürütüyorum.
-
@hahamas insan kaynaklarına bu konuda mail attım ama dönüş yok
-
@yigido89 bende mail attım baya uğraştım cevap yok
-
Arkadaşlar sınavdan başarılı olduktan sonra mail geliyor başarılı olduğunuza dair. Sonra mülakata çağırıyorlar. Tabi sonra referansı sağlam olan götürüyor. Eğer aramadılarsa sizi anlayın ki olmamıştır. Çünkü olumsuz olanlara geri dönüş yapılmıyor tahminimce, insan kaynaklarını da aradım bilgi veremeyiz dediler.
-
@xyzdcm Merhabalarbeni çağrı merkezi için sınava alacaklar online olarak. En az kaç puan almam gerekli 30 soru olucakmığ.