Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
beni aramadılar mailde atmadılar
-
@sinavparambitti Dostum yarını bekle derim ben. Bende Assassin's Creed Unity oynayacağım
Birde aramızda dil puanı olmayıp Müfettişlik için aranan var mı?
-
@deschain benim dil puanım yok ama iki sinavimda oldukça iyi geçmişti muf yard için mülakata cagrildim
-
@deschain başkan şuan youtube da gökhan özen aramazsan arama açtım dinliyorum,sabahta telefonun basinda bekliyorum ama çalmayacak biliyorum dinliyodum
-
@sinavparambitti Hahahaha abi çok kafasın ya. Sırf seninle tanışmak için mülakata kalmak isterim. Rahat ol halen bana da gelmedi. Ben de 10'un üzerinde mülakattan elendim. Halen de çabalıyorum.
-
@sinavparambitti Hocam Blue Phantom ile elendiğimiz mülakatların listesini yapsak, alışveriş listesini geçer, elenmek bizim işimiz olmuş
-
Uzman Yardımcısı maaşları hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@mot45 uzman yardimciligi içinmi aranmıştınız.
-
@sinavparambitti evet bugün arandım
-
Arkadaşlar aramalar devam ediyor,salı günü için davet aldım.
-
@sbui17 mufettis yardimciligi içinmi yoksa uzmanlık mi
-
Şimdi aradılar müfettiş yardimciligi icin oh be ama neden geç aradılar ya puana göre mi arıyorlar
-
@sinavparambitti Sevindim senin adına. Biz hala aranmadık! Bakalım
-
@bluephantom birazdan ararlar.
-
Acaba puana göremi arıyorlar.
-
@sinavparambitti Pek ümidim yok ama hadi bakalım!
-
Olumsuz maili gelmeyenleri arayacaklarmış, bugün aramalar devam,puanı düşükten yükseğe doğru olma ihtimalide var ,yüksekten düşüğe olma ihtimalide var.Ya da bolge bolge arıyorlar. Ankaradayım ben ankaradakilre Hazır olsun
-
Beni de aradılar salı günü müfettişlik mülakatı için. Dün başarısız olan arkadaşımı aramışlardı sanırım önce uzmanlık teklif edecekleri kişileri aradılar. Şekerbank maaş politikası hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@sinavparambitti sabah arandım bende. Hadi gözümüz aydın
-
@jimbo eyw bugün aranan herkes 26 si galiba benim saat 14.00 da