Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
@christmas sızınle aynı fıkırdeyım Ankara ıcın surec tamamlandı bence de belkı gelmeyen falan olursa oyle yedeklerı ararlar ama yarın ya da gun ıcınde kendı adıma olumsuz maılını alacağımı dusunuyorum. hepimize gecmıs olsun.Kazanan arkadaşları tebrik edıyorum.
-
Elendik sanırım, geçmiş olsun.
Belki öğleden sonra dönüş olur, bir umut. -
Benim de umudum kalmadı Ankara uzmanlık için.
-
Arkadaslar ankara ıcın olumlu olan herkese donmusler artık beklemeyin
-
Arkadaşlar istanbul için teklif alan kimse yok mu? Herkesin mi kötü geçmişti mülakatı anlamadım.
-
@moloneium Ben de bekliyorum daha dün girdik zaten
-
Arkadaslar beni şimdi aradilar kobi portföy yetkili yardimcisi pozisyonunda memleketim için ankara bekliyodum ama memleketim için aradilar.İnşallah sizinde olur.
-
@ihadayı hayırlı olsun anlaşılan, Ankara süreci bitti.Bu arada nemleketin neresi
-
Arkadaslar merhaba ben ankara icin mufettis yardimciligi mulakatina girmistim ve bana uzman yardimciligi teklif etsek kabul eder misin diye sorulmustu ben de biraz umutlanmistim.simdi benim anlamadigim uzman yardimciligi teklifi alan arkadaslar mufettislikten elenenler mi yoksa uzman yardimciligi mulakatina girenler mi?
-
@ihadayı gözün aydın hocam hayırlı olsun
-
@ihadayı hayırlı olsun
-
@aaaa1234 hocam müfettişlik olumsuz gelmişti ingilizceden dolayı uzmanlik mülakatına girmiştim ben
-
@ihadayı Anladim hocam cok sagolun.Hayirli olsun size de
-
@ihadayı güzel haber gelmiş hayırlı olsun
-
@sinavparambitti karadeniz'de bi yer hocam fazla ifşa etmiyim forum sonuçta burası
-
@ihadayı 21 haziran saat 14.00 deki grup mu acaba ?
-
Ruh halim: https://m.youtube.com/watch?v=HOTNV9IG23U böyleydi. Ama artık telefonu kapatıyorum. Aramayacakları kesinleşti.Artık uzatmanın anlamı yok evet 1 hafta boyunca motivasyon bırakmadı ama güzel bir tecrübeydi. Her şer de vardır bir hayır. Ya allah bismillah , allahu ekber.
-
@sinavparambitti benim hala bir umudum var, olumsuz dönüşünü alana kadar umutla bekliyorum :))
-
1 hafta sonra mail kutumuza düşer olumsuz mailleri bence Bu arada fakirin umut diye bir ekmeği vardı. Onuda elimizden ÇUKUR'a dusureli cok oldu.Burada bana ekmek yok,başka yollarda inş yine kesişiriz allaha emanet olun sizlerle sohbet güzeldi.
-
İk ile konuştum olumlu olumsuz herkese dönüş yapıldı diyor. Bana hicbir şekilde dönüş yapılmadığını söyledim. Kontrol edip bilgi verelim dedi. Yani arkadaşlar artık çokta bişey beklememek lazım. :)) teklif alan arkadaslara mesleki yaşamlarında başarılar:)