Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
Alacagi kisi sayisi mufettislik icin 15i gecmez o da en fazla. Hepsi aranmistir sadece kabul etmeyenler olursa baskalari aranir surec hep bu sekilde ilerler arkadaslar.
-
Görüşme şansı buldum. Dönüşlerin bugün başladığını yarın devam edeceğini bildirdiler. Yarın aranmazsanız olumsuz olarak düşünebilirsiniz dediler. Tahminimce bugün asil listedeki insanları aradılar, yarın ise reddedenlerin yerine yedek listedeki kişileri arayacaklar.
-
@moloneium aranmadığımıza göre bizim ki olumsuz oldu gibi birşey
-
@yineburalardayiz bence aynen öyle kardeşim, hepimize geçmiş olsun kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
Beni aradılar, pazartesi iş başı dediler. Herkes için hayırlı olsun arkadaşlar.
-
Ne zaman aradilar
-
@sinavparambitti ikindi vaktinde.
-
@nfs hayirli olsun
-
@sinavparambitti sağolasın kardeşim 9. mülakatımda oldu. Benim kadar sürünmeden atanırsınız inşallah. Bu arada merak eden varsa söyleyeyim torpilim falan yoktu. Yani benim gibi atanamayan arkadaşlar Şekerbank'ın bir sonraki sınavına mutlaka girsin.
-
@nfs hakkimizda hayırlısı, senin adına çok sevindim. Memurlar netteki.numanfahri sensin galiba Bende umutlanmıştım ama nasip değilmiş
-
kazanan ve başlamayı düşünen arkadaş varsa bana ulaşabilir mi?
-
@nfs müfettiş yardımcılığı için
-
@nfs Çalışma yeri istanbul değil mi
-
@valentinus evet
-
Bugün arananlar içerisinde yokum inşallah yarın ararlar yoksa umudum kırılacak baya bu müfettiş yrd. olmaz ise teklif ettikleri uzman yardımcılığı nasıl bir pozisyon acaba hiç birşey bulamadım hakkında.
-
Arkadaşlar merhaba bugün MY için olumlu geri dönüş yapıldı.Referanslarım aranmadı ve herhangi bir torpil vs. gibi durumum yoktu. Ankara 'da mülakata girmiştim ve cv uzerinden tanımaya yönelik geçmişti. Pazartesi iş başı yapacak şekilde konuşuldu. Gönlünuzden geçtiği gibi umarım sonuçlanır.
-
Arkadaslar bi gelişme var mı bugün aranan ya da mail alan.
-
Benim çok umudum kalmadı, herkes aranmış gibi ama anlamadığım İstanbuldan mülakata girip aranan kimse yok mu?
-
Süreç başında dönüşler önce Ankara olmak üzere yazılı sınavda başarısız olup uzmanlık teklifleri daha sonra yine önce Ankara olmak üzere kazananlara yönelik olmuştu. Sürecin aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorum dün Ankara uzmanlık teklifleri ve akabinde müfettiş yardımcısı teklifleri yapıldı. Bugün de İstanbul olarak devam eder diye düşünüyorum. Ben Ankara bölgesinde olmama rağmen herhangi bir dönüş sağlanmadı artık geleceğini de sanmıyorum. İstanbul'dan bekleyen arkadaşlara umarım gün içinde dönüş yapılır.
-
@christmas Bende senin gibi düşünüyorum.İzmir'de mülakata girdim uzman yardımcılığı için bana da hala olumlu veya olumsuz dönüş olmadı. Dönüş alan arkadaşlar hangi il de girdiklerini ve hangi il için çağırıldıklarını yazarlarsa sevinirim.