Garanti Bankası Müfettiş yardımcılığı
-
Sınav soru çeşitliliği bana da pek makul gelmedi. İstatistik ve pazarlamayı bu kadar ön planda tutmak bu pozisyon için gerekli olmamalı. Kaliteli sorular vardı ancak sınav genel olarak uzun ve zordu. Başarılar dilerim, herkese.
-
benım girdigim sınavda grafikle ilgili bir soru soruyordu ama ortada grafık yoktu
-
kardeş ben bir soruda muhasebeydi sanırım cevap 4000 tl olacak işlemi yaptım , şık işaretlenmiyor ne diyon sen D:Sadfşsajfaş , yemin ederim adamlar troll yapmışlar , bide herkese farklı soru , demekki sona kalanlara ben gibi iyice saçma sorular geldi
-
@sinavparambitti aa aynısı bende de oldu başka şık işaretledim bende
-
@busus muhtemelen internet baglantisindandir ve bircogumuz ayni sorunu yasamisiz
-
Peki sorularda yazım hataları? benim soruları yazan arkadaş kesme işareti nedir bilmiyordu sanırım
-
Bidahaki sene bu sınava girecek arkadaşlara tavsiyem olsun , hukuk iktisat maliye muhasebe 'nin toplam soru sayısı 20 'yi geçmedi sanırsam geçmişse de gerçekten çalışırak yapılacak sorular değildi . O yüzden bu sınavı öyle kpss konulara çalışarak yapamazsınız.Sınavda abartısız söylüyorum , istatistik ve pazarlama sorular en az 70 di , ayrıca 10 tane felanda hiç bir alana koyamadığım sorular vardı istatistik dediysem beyle olasılık felanda değil ya böyle aşırı detay şeyler.Kısacası sınavın ''bana göre '' bilmiyorum diğerleride katılır mı , çalışılarak yapılacak bir sınav değil , bilgiyi ne derece ölçtüğünü tartışmak istemiyorum , Vakıfbank ve Halkbankası Sınavlarının mantığında değil , bu arada alan sorular 4 şıklı ama hiç bir şıkkı eleyemediğim soru soruyu 100 tanede 80 felandır kısacası bankanın kendisinde bu sınavı dikkate aldığını sanmıyorum:D .(TEKRAR YAZAYIM , HAYATIMDA GİRDİĞİM EN SAÇMA SINAVDI, matematik sorularının yarısının sorusu yanlıştı ,türkçe soruları ise 2 3 tane paragraf gerisi saçma sapan sorular , bunlara mantık sorusuda demek istemiyorum , kısacası genel yetenek soruları basit olmasına rağmen sorunların cevapları kesin değildi,yani alan sınavı 10x saçmaysa gy de 5x saçmaydı.Biliyorum çok fazla saçma kelimesini kullandım fakat sınav gerçekten Böyle bir bankaya yakışan bir sınav değildi
-
önümüzdeki hafta mı açıklanır acaba, yoksa cumaya açıklanır mı?
-
@busus Mailde 1 hafta icinde aciklanacak diyordu ama belli olmaz.
-
Genelde perşembe açıklıyorlar ama bu kadar absürd bir sınavdan olumlu sonuç beklemek zor
-
Pek kazanan çıkmaz bu hesapta.
-
@sinavparambitti cok iyi özetlemiş olayi. Su ana kadar girdigim en sacma sinavdi gereksiz,anlamsiz, yanlis sorular... mantik desen mantik da yok . Yazim yanlışları zaten beni benden aldi. Grafik yok grafikten soru soruyo Burayi da yanlis yazmislar diye hata bularak gecirdim
-
hiç geri dönüş alan var mı?
-
Beklemedeyim bende. Sanırım yarın dönüşler başlar diye umut ediyorum
-
umarım yarın başlar geri dönüşler
-
olumsuz geri dönüş geldi..
-
@cestlavie aynen banada olumsuz dönülmüs.
-
bi olumsuzda benden
-
şu evlenme programlarındaki heriflerden daha çok olumsuz lafını duymaya başladım
-
bu kadar saçma bir sınavda olumlu almak tuhaf olurdu zaten