Garanti Bankası Müfettiş yardımcılığı
-
@aranel niye farklı cevaplar verdiler ki acaba gm ile görüşme olacak dendi değil mi?
-
@busus teftiş kurulu mulakatı olacak bundan sonraki adım hızlı ilerleriz dediler sadece
-
Gruptan kimseye dönüş olmadı herhalde. Son mülakatın yapıldığını öğrendim bir arkadaştan
-
@esss hocam son mülakat derken üst yönetim mülakatı mi birebir mülakat mi?
-
@perapalas üst yönetim mülatı hocam
-
@esss nasıl yani?? olumsuzda olsa dönüş yapacağız dediler
-
@busus evet hocam bana da öyle dediler o yüzden ben de haber bekliyordum ama mülakat 1 haziran da yapılmış bile
-
@esss olumsuz maili daha geç atacaklar o zaman bize.
-
@esss dostum pardon, bu siteye üye değildim daha önce tartışmalara pek katılamamıştım, sürecim sonuçlandıktan sonra özetini yazmak için katıldım, ancak şunu belirtmem gerekiyor ki 28 mayısta girdim ben mülakata pek çok kişiyle beraber, o yüzden son mülakatların 1 haziranda yapılmış olması mantıklı gelmiyor, başka şehirlerden gelen insanlari falan düşünürsek pazartesi bir mülakat cuma ikinci mülakat yapmayabilirler.
-
@kedivkedii arkadaşım bankadan gelen maili yolladı hocam. Başka günlerde de olabilir tabi onu bilemem
-
Arkadaşlar birebir mülakatlardan sonra dönüş alan oldu mu o bir kişinin dışında?
-
Çarşamba günü birebir mülakata katılmıştım olumlu olması halinde Perşembe Cuma üst kurul mülakatları olacağı söylendi.Ben Cuma günü üst kurul mülakatına katıldım.Bu hafta mail atacaklarını söylemişlerdi.Halen bir mail almadım.
-
Bugün benden başka olumsuz mesajı alan var mı? Ya da olumlu?
-
@unalturludur ben de olumsuz donus aldim az once
-
@aranel size de geçmiş olsun)