Garanti Bankası Müfettiş yardımcılığı
-
Kariyer net üzerinden sınava başvuru yaptık.Olumlu yada olumsuz herhangi bir mail felan gelmedi sınav daveti için.Acaba bu konuda bilgisi var mı ? Garantinin kendi sitesindende başvuru yapmıştım. Göstermelik sınav ilanı mı açtılar
-
Bana ve arkadaşıma da bir dönüş olmadı.
-
oh be tam aradığım başlık bana da dönüş olmadı ilan da kalkmış görünüyor acaba dedim şartlara mı uymadım. öyle bi madde vardı çünkü. demekki daha zamanı var
-
Uzun sürebiliyor arkadaşlar ben de beklemedeyim ama er geç bi mail gelecek onun da olumlu olması temennisiyle..
-
Ben de başvuru yaptım daha dönüş olmadı. 13 nisan son başvuru tarihiydi. 1-2 haftaya geri dönüşler olur.
-
beni bir hafta önce falan çağrı merkezinde çalışırmısın diye aramışlardı
-
@yazgan Müfettiş yardımcılığı başvurusundan sonra mı?
-
@yazgan müfettiş yardımcılığından çağrı merkezine biraz sert bi düşüş olur sanki gerçi bu işsizlik ortamında herşeye okey diyecek durumdayız o da ayrı konu
-
@duryy evet
-
bana mesaj geldi şimdi 4 mayısta internet üzerinden sınav olacakmış genel yetenek ve bilim sınavı diyor. bilim soruları nasıl olur acaba
-
@busus mail geldi mi size? Bana sadece mesaj geldi, ayrıntıları mailinizde ya da garantili kariyerde görebilirsiniz demiş, ikisinde de bişi yok.
-
@möözun mail 5 dk sonra geldi mesajdan. gelir birazdan hocam. internet sayfasında bende göremedim
-
@busus tamam takip edeyim sağolun
-
Arkadaslar sinav konularini bilen var mi ?
-
5 Mayıs akşamına kadar tamamlanması gereken bir online sınav maili gelmiş. 1 hafta içerisinde de sonuçlanacağı yazıyor.
-
İnsan kaynakları ile konuşmamda her oturumda farklı sorular sorulcağı ve soruların giderek zorlaşcağını söyledi bu yüzden 4 mayıs saat 10 da girmek sınava en iyisi .Herkese başarılar.
-
@sinavparambitti Hocam, her bölüm için farklı mı yoksa ortak mı süre var?
-
İngilizcesi ne kadar istiyor arkadaşlar
-
@venica İngilizcesi ne kadar istiyor derken hocam ? Bir arkadaşımdan öğrendiğime göre 2. aşamada grup geçebilirsek de 3. aşamada bireysel mülakatlar olacak. 3. yani son aşamada mülakatın yarısı İngilizce oluyormuş. İngilizceyi sınavla değil konuşarak ölçecekler.
-
Konuya başlamadan şunuda belirteyim , sınavda online diye sakına kopya çekmeye çalışmayın en ufak şeyde anlıyorlarmış zaten app@flowq.com adresinden gelcek mailin içinde gizli uzantılar var mümkünse bağlantısız tertemiz pcden girin kopya çekmeye çalışmayın .Nitekim 2017 de fulle yakın çekenlerin yarısından çoğu elendi sınavdan gözünüz bir noktaya kaydığı saniye bile eleniyorsunuz bilginiz olsun.Sakına kopya çekmeye kalkıpta emeklerinizi boşa çıkarmayın !!!
ilk Sınavda matematik , hukuk iktisat maliye muhasebe pazarlama işletme ve istatistikten olmak üzere 120 soru olcakmış. Sorular her oturumda farklı olcağını daha doğrusu belli saat aralıklarında örneğin cumartesi 10.00 (en kolay bu olur gibi konuştu ikcı teyze ) cumartesi 12 de farklı olcakmıs.Bu nedenle sınava 4 mayıs 10.da girmek en iyisi olcak . Giren arkadaşlar bende dahil tecrübelerimizi yazacağız . 4 mayıs 10 da gireceğim ben zaten alan sınavları aşırı basitmiş.
İkinci sınava gelirsen bu sınavdan başarılı olanlara 3 tane ingilizce sorusu gönderiyorlar ve bu 3 ingilizce sorusunu videolu bir şekilde kaydederek yanıtlamalaı istiyorlar .
3.aşama mülakat aşaması mülakatın yaklaşık 10 dkkası ingilizce geçiyor.
4.aşama genelde 15 20 kişinin kaldığı aşama referansın kim ? Ha şunuda diyim bir arkadaşım hiç referansı yokken garantide müfettiş yardımcılğına girdi. Bence sınava girenler tecrübelerini paylaşsın .